fantastisch

precies uitgevoerd zoals ik het besteld had.

Snelle bezorging

Snel bezorgd, goede communicatie over wanneer er bezorgd is. En natuurlijk het belangrijkste, mooi boeket!

Top bloemen is top

De gewenste bestelde Bos werd op tijd afgeleverd .

Heel fijn

Fijn om op afstand een vers bos bloemen te kunnen sturen. Het middelgrote bos bloemen was echt schitterend. Afgeleverd op het juiste moment.

Flowers never arrived

The flowers were never delivered!

• Boeket

Mooi op tijd geleverd en een prachtig boeket

• Boeket

Telkens een prachtig vers boeket en geleverd volgens afspraak.

Ik heb een aantal malen Fleurop gebruikt voor levering in Amsterdam Noord. Dat was telkens prima verzorgd en op tijd geleverd. Mooie boeketten, ook als je een ‘klein’ formaat kiest.

Mooie rouwboeket

Een mooie rouwboeket besteld en de rouwboeket met lint was echt mooi als het weer nodig is zal ik hier weer bestellen de levering is ook goed gedaan

• Boeket

Niet zoals het moest zijn

Het boeket was mooi maar op het rouw lint ontbraken 2 xjes en er was een naam verkeerd gespeld

• Boeket

De bloemen zijn niet aangekomen

De bloemen waren voor de verjaardag van mijn tante op 2 juni en ze heeft ze nogsteeds niet. Ik heb gebeld naar de klantenservice en die zouden het regelen maar nogsteeds geen bloemen. Ik heb nu ook een email gestuurd. Misschien beter om mijn evaring te vragen nadat dit situatie is opgelost.

Prachtig boeket, super bezorging

Het bezorgde boeket was schitterend, absoluut overeenkomstig met wat er op de site stond, misschien nog mooier zelfs. De bezorging was top, en een extra compliment voor de bezorger die het boeket met een stralende glimlach en een vrolijke zin overhandigde. Daar word je nou blij van!

• Boeket

Prachtige bloemen in een hele mooie kleur

Het was makkelijk bestellen en nog super snel geleverd. Mijn vrouw is er heel blij mee.

Mooi boeket

Soepel te regelen, boeket wat rommelig

• Boeket

Mooie bos, niet de kleuren van de foto, prijs- kwaliteit niet in verhouding

Mooie bos pioenverrassing besteld voor een collega op het werk. Een fleurig, fris boeket met ook veel groen. Werd snel bezorgd, maar het waren donker rode pioen rozen zonder extra groen. Begrijp als kleuren niet op voorraad zijn, maar de rest van het boeket kan dan wel zo goed als op de foto na gemaakt worden. Daarmee vind ik de prijs - kwaliteit niet in verhouding.

Goed verzorgd

Goede ervaringen

• Boeket

Goede service en mooie bloemen

Alles goed geregeld en mooie bloemen

Geweldig!

Ik wilde dezelfde dag nog een bloemetje bezorgd hebben ivm diploma/slagen! Wat goed!!

• Boeket

Mooie bos bloemen voor mijn oma!

Makkelijke keuze, ruim aanbod en de bloemen zijn zoals beloofd op de goede dag afgeleverd bij mijn jarige oma! Top!

• Boeket

Spontaan als ik ben wilde ik iemand blij maken met een bis bloemen, ik was op mijn werk en dacht ik kijk eens op het internet. Wat een super service! Voor 16.00 besteld en dus ook die dag nog bezorgd… Ik zeg een dikke 10!!

• Boeket

Op tijd en duidelijk website

De website maakt kiezen makkelijk en de levering was op tijd.

• Boeket

Mooi, snel en makkelijk te bestellen

Snelle verwerking

Mooi dat het zo op deze manier kan, al vindt ik de bloemen wel duur worden van de bezorgkosten

• Boeket

Prachtige bos bloemen, blije tante!

Mijn tante werd 83 jaar, dus een bos bloemen is een kleine moeite. Ze was enorm verrast en reuze blij met de bos. Ik heb eerder andere bloemisten gekozen maar deze bos is de beste. Dus veel dank, ook namens mijn jarige tante! Ze heeft geen smartphone dus heb geen foto helaas….

• Boeket

Schitterend boeket, supersnelle bezorging!

Schitterend boeket, dezelfde dag bezorgd!

• Boeket

Niet wat ik ervan verwacht heb

Diegene die het boeket heeft ontvangen was erg blij. Het is ook een mooi boeket, echter het lijkt niet op datgene wat ik gekozen heb. Je kan kiezen uit zoveel soorten boeketten maar volgens mij maakt de bloemist een bos voor het bedrag en niet naar de soort wat gekozen is. Ik ga ervan uit dat de kwaliteit goed is daar is het nog te vroeg voor om te oordelen.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ