makkelijk te bestellen en mooi boeket

makkelijk te bestellen en het boeket bij de ontvanger was prachtug

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snel en goed bezorgd.

Mooi boeket goede prijs

Snel en goed geregeld

Gewoon goed boeket bloemen

Goed en netjes en op tijd geleverd

• Boeket

Een fleurig boeket voor een mooie prijs

Het boeket was voor mijn broer die deze week is begonnen met bestralen en chemokuur. Hij was er erg blij mee en vond ze ook nog heel lekker ruiken. Een beetje vrolijkheid in deze zware tijd stond er op het kaartje en daar hebben jullie aan bij gedragen.

• Boeket

Deze keer waren, mijn inziens niet zulke sterke snijbloemen gebruikt.

• Boeket

Prima service, mooi boeket. Wel vrij duur.

Het gemak!

Ik heb het boeket niet gezien maar vertrouw er op dat het goed is. Mijn dochter zei dat het prachtig was.

• Boeket

Goede en mooie boeketten.

De boeketten die op de foto getoond worden zijn gelijk of bijna gelijk als de werkelijkheid. Krijg namelijk altijd een foto gestuurd van de gekregen bloemen.

• Boeket

Volgens afspraak keurig en fleurig afgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding prima

Mooie combo

Mooie combo van bloemen

• Boeket

Ging prima, maar meer informatie over verwacht bezorgmoment zou een verbetering zijn.

Mooie planten!

Mijn clienten waren er erg blij mee!

• Boeket

Boeket voldeed aan de verwachtingen

Alleen jammer dat het niet op dezelfde dag bezorgd kn worden.

• Boeket

Het is altijd weer dik voor elkaar!

Zoals altijd supergoede service, dank

• Boeket

Weinig bloemen voor veel geld

Ik heb 38,40 betaald voor een “seizoensboeket” en laten bezorgen. Het boeket was bij de buren afgeleverd omdat de geadresseerde niet thuis was, geen probleem. Echter dan krijg je een bedankje van de geadresseerde met een foto. Dan schrik je toch wel wat Fleurop levert voor die bijna 40 euro (ik snap dat ook de bezorging betaald moet worden). Volgende keer een andere bloemenservice kiezen dus.

• Boeket

Prima service en mooie bloemen!

Heel gemakkelijk om te bestellen en de bloemen zijn prachtig!

Goeie service, prachtige bloemen

Binnen 5 minuten geregeld

Vanuit Nederland zorgzaam. Ierland had zelf geen duidelijke oplossing

Ik had een liggend bloemstuk besteld. € 72. Dus niet direct een koopje Voor een begrafenis . moest echter wel op een particulier adres bezorgd. Vlgs ierland kon dat niet zo maar Zij Kunnen niet zoals op de site van fleurop staat dat dezelfde dag bezorgen. Nu hadden ze nb een extra dag !!! Na telef overleg maar omgezet in een bouquet. € 72 is dan nog zeker niet goedkoop. Ze deden kennelijk heel moeilijk . Zelfs om dat de volgende dag voor 12.00 te bezorgen Voor nederl begrippen onvoorstelbaar. Ok , ierland is nederl niet. Maar dan moet fleurop dat niet op de site beloven. Ik moest echt vreselijk aandringen om het toch gedaan te krijgen . De dame van de nederl fleurop begreep het wel. Maar ze probeerde het af te houden Jammer. Maar door mijn aandringen beloofde ze haar best te doen. Mijn afvies is : betere afspraken maken met buitenl bliemisten. Of het niet op dd site te beloven. Het kostte mij verl tijd. Met vr gr stiene biewenga

Nog nooit teleurgesteld

Betrouwbaar en mooie boeketten

• Boeket

Goed geregeld en mooi bos bloemen geleverd

Goed geregeld!

• Boeket

Door dat wij ver buiten de EU op vakantie waren en helaas te maken kregen met een sterfgeval in de familie hebben we online een rouwboeket besteld en laten bezorgen. Het is een prachtig boeket geworden met een mooi lint

Snel en goed bezorgd

Snel bezorgt en mooi boeket

• Boeket

Snelle bezorging en mooie bos

Het bestellen ging erg makkelijk en de bestelling kan snel worden bezorgd..boeket was erg mooi en ook geen kapotte stelen/bloemen zoals bij anderen wel gebeurt

klantvriendelijk en makkelijk

Bestellen gaat makkelijk evenals betalingsregeling. Kregen netjes telefoontje van bloemenzaak dat ons bestelde plant niet meer aanwezig was en raadde ons een andere plant aan . Erg klantvriendelijk en goed van de bloemenzaak, alleen weet je nooit als zij de plant opnoemen als vervangende plant wat het is of zo. Je hebt niet altijd de tijd om op de site te gaan kijken naar andere planten. Daarom zou fijn zijn als er dan bijv een foto van de andere plant via de mail gestuurd kan worden. Misschien een leuke suggestie. Ik weet nu niet hoe de plant er uit ziet en wat ik gestuurd heb.

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij