makkelijk te bestellen en het boeket bij de ontvanger was prachtug
Makkelijk te bestellen en snel en goed bezorgd.
Snel en goed geregeld
Goed en netjes en op tijd geleverd
Het boeket was voor mijn broer die deze week is begonnen met bestralen en chemokuur. Hij was er erg blij mee en vond ze ook nog heel lekker ruiken. Een beetje vrolijkheid in deze zware tijd stond er op het kaartje en daar hebben jullie aan bij gedragen.
Deze keer waren, mijn inziens niet zulke sterke snijbloemen gebruikt.
Prima service, mooi boeket. Wel vrij duur.
Ik heb het boeket niet gezien maar vertrouw er op dat het goed is. Mijn dochter zei dat het prachtig was.
De boeketten die op de foto getoond worden zijn gelijk of bijna gelijk als de werkelijkheid. Krijg namelijk altijd een foto gestuurd van de gekregen bloemen.
Mooie combo van bloemen
Beste Thomas, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooi boeket is er bezorgd bij de ontvanger. Inderdaad dat is zekers een mooie combinatie. Daar zal de ontvanger vast ook blij mee zijn geweest. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ging prima, maar meer informatie over verwacht bezorgmoment zou een verbetering zijn.
Mijn clienten waren er erg blij mee!
Beste Yunny, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je clienten erg blij ermee waren. Maar als wij de boeketten bekijken begrijpen we je clienten erg goed! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Alleen jammer dat het niet op dezelfde dag bezorgd kn worden.
Zoals altijd supergoede service, dank
Beste Wouter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik heb 38,40 betaald voor een “seizoensboeket” en laten bezorgen. Het boeket was bij de buren afgeleverd omdat de geadresseerde niet thuis was, geen probleem. Echter dan krijg je een bedankje van de geadresseerde met een foto. Dan schrik je toch wel wat Fleurop levert voor die bijna 40 euro (ik snap dat ook de bezorging betaald moet worden). Volgende keer een andere bloemenservice kiezen dus.
Heel gemakkelijk om te bestellen en de bloemen zijn prachtig!
Binnen 5 minuten geregeld
Ik had een liggend bloemstuk besteld. € 72. Dus niet direct een koopje Voor een begrafenis . moest echter wel op een particulier adres bezorgd. Vlgs ierland kon dat niet zo maar Zij Kunnen niet zoals op de site van fleurop staat dat dezelfde dag bezorgen. Nu hadden ze nb een extra dag !!! Na telef overleg maar omgezet in een bouquet. € 72 is dan nog zeker niet goedkoop. Ze deden kennelijk heel moeilijk . Zelfs om dat de volgende dag voor 12.00 te bezorgen Voor nederl begrippen onvoorstelbaar. Ok , ierland is nederl niet. Maar dan moet fleurop dat niet op de site beloven. Ik moest echt vreselijk aandringen om het toch gedaan te krijgen . De dame van de nederl fleurop begreep het wel. Maar ze probeerde het af te houden Jammer. Maar door mijn aandringen beloofde ze haar best te doen. Mijn afvies is : betere afspraken maken met buitenl bliemisten. Of het niet op dd site te beloven. Het kostte mij verl tijd. Met vr gr stiene biewenga
Beste W.J. Biewenga, Dank je wel voor je beoordeling. Vervelend dat de bestelling niet naar wens is uitgevoerd. We hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet. Klantenservice Fleurop Interflora Nederland B.V.
Betrouwbaar en mooie boeketten
Goed geregeld!
Door dat wij ver buiten de EU op vakantie waren en helaas te maken kregen met een sterfgeval in de familie hebben we online een rouwboeket besteld en laten bezorgen. Het is een prachtig boeket geworden met een mooi lint
Snel bezorgt en mooi boeket
Het bestellen ging erg makkelijk en de bestelling kan snel worden bezorgd..boeket was erg mooi en ook geen kapotte stelen/bloemen zoals bij anderen wel gebeurt
Bestellen gaat makkelijk evenals betalingsregeling. Kregen netjes telefoontje van bloemenzaak dat ons bestelde plant niet meer aanwezig was en raadde ons een andere plant aan . Erg klantvriendelijk en goed van de bloemenzaak, alleen weet je nooit als zij de plant opnoemen als vervangende plant wat het is of zo. Je hebt niet altijd de tijd om op de site te gaan kijken naar andere planten. Daarom zou fijn zijn als er dan bijv een foto van de andere plant via de mail gestuurd kan worden. Misschien een leuke suggestie. Ik weet nu niet hoe de plant er uit ziet en wat ik gestuurd heb.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ