Precies op de afgesproken dag kreeg onze jarige zoon, die in Oostenrijk woont, een prachtig boeket. TOP
Ze was blijverrast
Mooie bloemen en op tijd bezorgd
Prima geregeld
uitstekende service
Heel plezierig, duidelijke website, mooie boeketten en makkelijk besteld en geleverd. Er is niks op aan te merken en dan verdient men 5 sterren en een positieve beoordeling.
Makkelijk te bestellen, snel te bezorgen, zelfs de dag zelf nog. Top service! Ik weet alleen niet hoe het boeket er uit eindelijk uit ziet, dus dat is niet te beoordelen.
een boeket laten bezorgen in Letland gaat net zo makkelijk als een boeket bezorgen in Utrecht. Ideaal zakendoen voor een internationaal bedrijf als IGT.
Beste Daniela, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het makkelijk vindt om te bestellen bij ons, of het nu in Letland of Utrecht is. Dat lezen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Altijd fijn om de boeketten te bestellen bij Fleurop. Goede service staat hoog.
Beste Robin, Dank je wel voor je lieve beoordeling. Wat leuk om te lezen dat het altijd fijn is om een boeket bij ons te bestellen. En dat je vindt dat goed service hoog staat bij ons (dat zijn we natuurlijk met je eens :-) ). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
mijn klant reageerde 's middags al meteen heel positief en bedankte voor het mooie boeket
Het geleverde boeket was prachtig, blij mee!
Helaas niet zo netjes geschreven, mss toch via de computer ?
Fleurop levert snel goede kwaliteit.
Er zat 1.5 uur tussen bestelling en levering, geweldig!
Pittig aan de prijs maar wel dezelfde dag bezorgd!
Mijn boeket is nier aangekomen bij de persoon waar het wezen moest. Ik had een mail ontvangen dat het bezorgd was. Een aantal keer contact genomen met de persoon en zij gaf aan nooit het boeket te hebben ontvangen.
Hi Priscilla, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben dit netjes met je opgelost op jouw wens. Fleurige groet, Fleurop
Helaas moet ik constateren dat het totale bedrag van €40,00 totaal niet overeenkomt met het geleverde boeketje. Als ik dit normaal in de winkel zou kopen, zou dit normaal €17,50 - €20,00 waard zijn. Helaas de laatste keer dat ik hier gebruik van maak.
Beste Ruud Jacobs, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hier zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
makkelijk, snel en betaalbaar
Mijn collega was superblij met het boeket.
zoe fijn zijn om een bericht te krijgen dat het boeket bezorgd is.
Beste Bert, Dank je wel voor je beoordeling. Onze bloemisten sturen altijd een bericht als het bezorgd is (als het goed is ;-) ). Ik raad je aan in je spam/ongewenste mail te kijken, misschien staat het bericht daar. Mocht je hem niet gekregen hebben, excuses (bloemisten vergeten ook wel eens wat, het blijven gelukkig ook mensen;-) ). Je kan natuurlijk altijd naar ons bellen op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina Team Fleurop
In de ochtend besteld en 3u later geleverd. Was een schitterende bos!
Het bestellen ging makkelijk. Duidelijk wat je besteld. Bezorging was op de afgesproken dag en de bloemen waren van goede kwaliteit.
Super snelle levering en een heel mooi boeket
de betrokken bloemist leverde een bloemetje af maar vergat de bijbestelde fles wijn voor de felicitatie. kan nu een week later worden gebracht , volgende keer bestellen we mosterd....dan heb je er tenminste nog een spreekwoord aan...
hi C, Bedankt voor je e-mail. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet, Fleurop
Regelmatig doe ik een bestelling bij fleurop om onze medewerkers met hun verjaardag te feliciteren met een mooi boeket. Iedere keer word ik verrast door de kwaliteit van de boeketten en de nette aflevering.
Beste Henriette, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je jullie medewerkers een mooi boeket van ons als kado geeft. Dan voelen ze zich vast extra jarig met zo'n mooi boeket. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ