Bouquet magnifique
niks op aan te merken. Mensen waren erg blij met de bloemen.
Na alle bestellingshandelingen is de opdracht naar volle tevredenheid verwerkt en bezorgd. De ontvanger was blij verrast!
Zaterdag kreeg ik een telefoniste van Fleurop aan de telefoon met het nieuws dat mijn bestelling helaas niet uitgeleverd kon worden…. De bloemist in de buurt bleek te zijn gestopt en wist geen andere collega die de bestelling over kon nemen helaas. De telefoniste bood haar excuses aan en vertelde dat het haar speet. Tja, daar kon zij ook niets aan doen. Jammer maar helaas…Maar na een minuut of tien ging de telefoon alweer. Weer dezelfde telefoniste, het zat haar niet lekker vertelde ze, daarom was ze toch gaan rond bellen en had in een andere plaatst een bloemist gevonden die het boeket alsnog kon leveren. Een uurtje later kreeg ik van mijn zieke vriendin een foto met bedankje doorgestuurd. Ze was er super blij mee! Met dank voor de fantastische service!
Mijn vriendin was er superblij mee en ik zag dat het boeket exact hetzelfde was als op het plaatje. Ik zeg: doen!
Makkelijk te bestellen. Ruime keuze. Snelle levering en een mooi boeket.
Mooie bos bloemen.
mooie boeken, goede prijs, betrouwbare bezorging. Ontvanger wederom verrast en tevreden.
Heel gemakkelijk om een mooie bos bloemen naar iemand te sturen. Het kost je verder geen moeite.
Zie boven
Boeket zag er niet "vers" uit...bloemen al ver open..in die zin leek het of het er al n week stond. Na twee dagen begonnen er al bloemen te gaan hangen... Dan is bijna €50 incl. n kaartje best wel n hoge prijs
Ik ben niet handig met computers. Het is mij in 1x gelukt om bloemen te bestellen en te laten bezorgen. Ze werden mooi op tijd bezorgd en waren prachtig. Wat wil je nog meer?
Wel heel weinig bloemen voor zo’n groot bedrag €24,95 vind de prijs niet in verhouding staan met grote boeket
Beste Ilse, Jammer dat het boeket niet aan je verwachting heeft voldaan. We hebben je een mail gestuurd met uitleg. Heb je nog vragen, dan zien we je reactie tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Online een boeket bestellen vind ik toch een dingetje. Zijn de bloemen vers, is het boeket mooi en groot genoeg, kortom krijg je waar voor je geld. Het boeket wat ik via Fleurop heb besteld was werkelijk prachtig! De bloemen waren super vers en mooi en royaal samengesteld. Van de ontvangers kregen we een foto van het boeket en een dankbare en enthousiaste reactie. Mijn twijfels om online je boeket te bestellen zijn hiermee verdwenen!
Doen altijd wat ze beloven!. Misschien goed om voorkeur aan te geven met leveringstijden, ochtend/ middag/avond
Zwager kwam na 4 maanden uit het ZH Bloemen sturen nog op de zaterdag Service bij jullie lukte dat Toppie Geweldig Hartelijk dank
Ik heb een foto gezien van het boeket dat ik gestuurd heb, prachtig. Echt bijzonder mooi!
Gemakkelijk en snel enprachtig verassings boeket
Ruime keuze en fijn dat er een kaart bij gekozen kan worden
Beste Louise, Dank je wel voor je beoordeling. Wij hebben inderdaad een mooie, ruime keuze op onze website. Fijn he dat je er een kaart bij kunt kiezen, dat maakt het een stukje persoonlijker voor de ontvanger. En natuurlijk ook voor de besteller om te geven ;-). We zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Groetjes team Fleurop
Alleen had ik niet verwacht dat t boeket tulpen kleiner was dan ik gevraagd had. Toen waren ze ook n beetje uitgebloeid. Ik heb ook veel voor betaald, dus twijfel wel n beetje of het goed was.
Mooi boeket gaven de ontvangers aan
Snelle reactie en levering en ook de tijd dag aangeven met vriendelijke groet A.E.Lapre
Echt niet blij met wat er bezorgd is. Ik had een plukboeket besteld en het is een boeket met een en al groen, totaal niet wat er op het plaatje stond en wat ook zeker niet hoort in een plukboeket
Wel duur
Vind het boeket aan de magere kant voor de prijs die er voor betaald is
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ