Makkelijk thuis on line boeket bestellen voor Spanje. Ze vonden het prachtig. Bedankt
Ik kreeg van de ontvanger en heel goed bericht dat het een prachtige bos was dus meer wil je niet als afzender toch?
Ook een moeilijk adres vlot en mooi verzorgd. Adresaanduiding in een verzorgingstehuis past niet in de adres regels
Mooi boeket
Het boeket wat ik besteld had kwam prima overeen met wat ze kregen hebben,en dat helemaal aan de andere kant van de wereld.
Mooi boeket. Op tijd bezorgd
Waarom, ik had een verkeerd adres opgegeven in engeland en toch is alles met behulp van de vriendelijke assistentes toch op de juiste plek aangekomen. Een dikke pluim voor het gehele team.
Makkelijke website. Goede correspondentie mbt de voortgang en een mooi bloemetje afgeleverd.
Opnieuw een goede ervaring met het bedrijf. Ik kan eenvoudig bestellen via de site. De levering zoals wordt veschreven op de site. Dus voor mij helemaal prima
Ik heb twee bestellingen gedaan, waarvan een op tijd arriveerde en ik een bevestiging kreeg in mijn inbox. De andere arriveerde een dag later dan besteld en kreeg ik geen bevestiging van. Ik moest bij de ontvanger informeren
Boeket besteld voor mijn dochter in een studenten huis. Onduidelijke huis nummer aanduiding was geen enkel probleem: het boeket was keurig op tijd. Mooie speelse bos bloemen!
Mevrouw was heel blij met de bloemen. En ik heb ze met blijdschap voor haar besteld.
Na ontvangen goed nieuws , voor 14 uur bloemetje besteld was om 18 uur diezelfde dag bij de blije ontvangers. Heel fijn en feestelijk !
Heel mooi boeket is het geworden. Ontvangers waren niet thuis, bloemist belde op over wat te doen. Er werd rekening gehouden in de oplossing wat het beste voor de bloemen was.
Om 11.30 u bloemen besteld om 14.30 u geleverd met flesje wijn en kaart.
Goed had het al een paar keer gedaan. Goede ervaringen.
Op afstand een mooi boeket laten afgeven om iemand gelukkig te maken en dat door een super service van Fleurop !
Prachtige bos bloemen en op tijd
Tja wat moet ik nog meer zeggen.
Elke keer weer krijg ik van de ontvanger complimenten over de fantastische boeketten van fleurop
Je hebt geen keuze in her uitzoeken van bloemen maar moet bestellen vanaf een mooie afbeelding. De hoop is dat het bezorgde boeket net zo mooi is. Deze bestelling was mooi en... om 7.30u besteld en begin vd middag bezorgd. Top.
Het boeket zag er zelfs nog mooier uit dan op de site. Prachtig
Bezorging was zoals afgesproken. De bloemen waren prachtig
Zie boven en de sterren!! Meer is m.i. niet nodig of zelfs mogelijk.
Online rouwstuk besteld. Tijdig geleverd en precies volgens omschrijving. Kwaliteit bloemen erg goed. zeer tevreden
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ