Makkelijk bestellen.
Wat doe je als je 's morgens merkt dat je de verjaardag van je beste vriendin bent vergeten? Snel naar Fleurop! Twee uur later kreeg ik van de jarige een foto van een prachtig feestelijk boeket, zo'n 100 kilometer verderop bezorgd.
Het is precies het boeket geworden wat ik voor ogen had.
Ervaring is goed, prachtige bloemen en netjes op de juiste datum bezorgd
Makkelijke website, snelle bestelling en levering and prachtig boeket!
Duidelijke website met veel soorten boeketten om te bestellen.
Bestellen ging vlot met duidelijke keuzes. Volgende dag bezorgd. Ontvanger vond het een erg mooi boeket
Probleemloos en op tijd een mooi boeket
Ik ben uren bezig geweest op mijn telefoon om de tekst op het kaartje te krijgen. -kreeg geen volledig overzicht wat ik aan het schrijven was -als ik teveel tekens had getypt bleef de tekst hangen Kortom ik ben niet tevreden.
hi Marlies, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor het ongemak wat je hebt gehad tijdens het bestellen. Wij gaan ervan uit dat het bij de volgende bestelling beter zal gaan. Fleurige groet, Fleurop
De rozen zijn dinsdag bezorgd, donderdagmiddag hingen er al 2 rozen met kop naar beneden en nu vrijdag al 8
Bestellling is netjes afgehandeld. Ik werd geïnformeerd dat de ontvanger niet thuis was.
DE lach op het gezicht van mijn nichtje was voldoende.
De ontvanger appte een foto van het ontvangen boeket. Zag er prima uit!
Prachtige bos bloemen
Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd
mooie bos bloemen en snel geleverd dezefde dag nog
Fleurop stelt mij nooit teleur. Een mooie bos bloemen die op tijd arriveert in een mooie staat! Fleurop is mijn nummer 1 website keuze om bloemen te bestellen! Ik zou zeggen, probeer het eens een keer!
Makkelijk bestellen en snel en mooi resultaat!
Bos bloemen besteld voor zieke vriendin, de keuze was fantastisch, gezellige kaartje erbij en klaar was de bestelling! De volgende dag kreeg ik een reactie van betreffende vriendin, die reuze blij was met de geweldige bos bloemen (haar woorden). Kortom; duidelijke site om te bestellen en betalen, gaat vlot. Bestelling wordt zoals beloofd bezorgd, netjes verpakt en mooi op tijd! Ik raad Fleurop zeker aan!!
Mooie bloemen en op tid eleverd
Beste Anna, Dank je wel voor je beoordeling. Wat een mooie bloemen en wat fijn om te lezen dat ze op tijd bezorgd zijn. We zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Groetjes team Fleurop
De bloemen leken niet op het plaatje en zagen er verlept uit. Ze waren voor een crematie dus kon ik geen foto maken. Het was voor mij zeer genant. 6 weken geleden bestelde ik bloemen voor mijn moeder’s crematie en die waren prachtig dus dit viel wel heel erg tegen
Beste Marijke, Wat vervelend. Excuses. We hebben je een e-mail gestuurd hierover. Fleurop Klantenservice.
Op dezelfde dag bezorgd. Fantastisch.
Ik vond de keuze groot en dank voor de zorgvuldige bezorging
Goede en vlotte service met een correcte afhandeling
Boeket had iets meer bloemen kunnen bevatten
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ