Dit werkt heel goed. Alleen jammer dat je geen precies tijdstip van bezorging door kunt geven. Je weet dan niet of er iemand thuis is als bezorgd wordt. Verder helemaal top!
De ontvanger zeer content
Het uitzoeken en bestellen ging prima! Normaal gesproken krijg ik een bevestiging dat het boeket afgeleverd is. Dat had ik 2 dagen nadat het afgeleverd had moeten zijn nog niet. In een telefoongesprek (gisteren) met iemand van Fleurop werd gezegd dat het niet duidelijk was of het geleverd was en dat ik hierover teruggebeld zou worden. Dat is helaas niet gebeurd. Inmiddels heb ik bericht van de ontvanger dus het is goed gekomen maar ik vind een bezorgbevestiging wel erg prettig!
Snelle en correcte service
Netjes even teruggebeld om het adres te verifiëren en keurg bezorgd. Fijn!!
Rouw bloemstuk zou liggend verzorgd worden maar we troffen een bloemstuk aan in een vaas. Kwaliteit bloemstuk was ok.
zee goed
Prima bloemen op tijd geleverd, als prijs nog iets gunstiger was had in 5 sterren gegeven
iedereen is altijd verheugd over de samenstelling van de boeket
Prachtig rouwboeket, precies op tijd bezorgd en dat is extra fijn in deze Coronatijd waarbij alles op afstand moet.
Van de afzender kreeg ik een mooie foto met daarbij de tekst "Een mooi begin van de week" en dat doet mij uiteraard ook goed.
Mooie bos bloemen. Makkelijk te bestellen. Wel miste ik de bloemenvoeding. Misschien dat je kan aangeven hoe laat een boeket ongeveer komt. Nu kwam hij om 17.00 en waren we net weer thuis gelukkig.
Mooie bloemen en blijven zeker 2 weken mooi!
De bewuste bloemist belde dat hij geen verse bloemen kon leveren ivm de feestdagen. Liet de keus aan de ontvanger of het ook een dag later mocht,zodat hij eerst naar de veiling kon en dan wel een mooi vers boeket kon leveren.
Heel gemakkelijk om zo iemand blij te maken. Goede service, mooie boeketten.
Het bestellen van een bos bloemen gaat via de Fleurop site zeer eenvoudig. De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ook de terugkoppeling over waar en wanneer de bos bloemen is bezorgd is zeer prettig. Voor herhaling vatbaar!
Prachtig kleurrijk gevarieerd boeket ontvangen. De bloemen doe het zo goed, alles komt uit
Eenvoudig te bestellen. Keurig geleverd en mocht je vragen hebben voor je bestelling kun je snel schatten met een medewerker. Ik heb heb als zeer positief ervaren.
Precies zoals jullie beloven, op tijd en mooi boeket!
Duidelijke site.Bestellen en betalen ging probleemloos!
Ze was heel blij met het boeket en de fles proseco.
Bos alleen niet heel groot.
Mooi boeket
Overzichtelijk website en zeer goede bezorging
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ