Goede service,wel behoorlijk prijzig
‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Hele goede service (direct een reactie bij vragen) en uiteindelijk een prachtige bos bloemen in huis!
Ter viering van de verjaardag van onze relatie
Een bloemstuk naar Curacao was niet gemakkelijk, maar dankzij de snelle adequate hulp is er een prachtig boeket bezorgd, terwijl ik weet dat op Curaçao verse bloemen lastig zijn. Gisteren een boeket laten bezorgen in Duitsland. Ik kon aan de foto zien dat het weer een schot in de roos was. Ben blij met de service!
Je maakt iedere keer opnieuw iemand blij met een mooi bouquet! Bloemen zijn mooi en vers. Ze blijven lang mooi.
Gemakkelijk via internet te bestellen.Was binnen 2 uur geleverd.
Boeket zag er netjes uit en was keurig op tijd afgeleverd, toch zal ik niet nog een keer gebruikmaken van fleurop, dit vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Voor zoveel geld had ik zelf een heel groot boeket kunnen halen.
Waarom de menssen woonnen om de hoek en word gewoon bij de deur gezet. Ga dan later nog een keer kijkken of ze thuis zijn Punt 2 op de foto stinden de bloemen in een zierfles was er ook niet bij .
Beste Chris, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de bezorging van het boeket. Ten tijde van de bezorging waren de ontvangers helaas niet thuis. Helaas was de bezorger niet in de gelegenheid om het later nogmaals aan te bieden. Er is bij de bestelling niet gekozen voor een vaas, dus het boeket is zonder vaas geleverd zoals besteld. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met fleurige groet, Team Fleurop
Vlotte bezorging, mooie boeketten
Altijd afwachten of het boeket datgene is dat je besteld hebt. In mijn geval was dit zeker het geval. Ik kreeg na bezorging van de ontvanger een blij bericht met foto. Met dank aan fleurop!
Het is fijn om in deze tijd toch iets voor iemand te kunnen doen, zoals online een boeket bestellen en laten bezorgen.
Redelijk
Deze week hebben we een rouwboeket via fleurop besteld, het bestellen gaat heel eenvoudig en een dag later kregen we een telefoontje van de nabestaanden dat het boeket was bezorgd en ze zeiden dat het prachtig was.....heb de foto's gezien en idd het was een prachtig boeket en net zo mooi als op de site!!
Goede website. Goede service. Netjes nagebeld door de bloemist ivm afwezigheid ontvangende partij in 1r instantie. Boeket was zeer mooi.
Makkelijk te bestellen, goede service en snelle bezorging
Top service en een heel mooi boeket .
Vertrouwde organisatie, eenvoudig bestellen en prompte levering
Ik plaats een bestelling en het wordt op de afgesproken dag en fijne wijze op het adres bezorgd.
Vanaf bestelmoment tot bezorgd, geen haperingen en zoals toegezegd
snelle service iedereen tevreden
De boeketten zijn altijd van hoge kwaliteit en de bloemen blijven altijd lang goed en mooi. Dit keer waren er bloemen niet op voorraad dus ben ik van tevoren benaderd of het een probleem was als er wat in het boeket zou wijzigen. In eerste instantie wilde ik op mijn smartphone bestellen, maar helaas lukte dit niet goed en niet naar mijn zin. Aansluitend is dat via een pc alsnog gelukt. Wat er in de bezorging nog verbeterd zou kunnen is het hanteren van een tijdblok waarin de bloemen worden bezorgd.
Het is snel te bestellen en zeker hele mooie bossen bloemen. Ben meer dan tevreden en wordt vaste klant. Jullie komen netjes de gemaakte afspraken na.
Op een heel gemakkelijke manier een mooi boeket bloemen geregeld voor iemand Ik kom zeker, zowel zakelijk als prive, terug om zoiets nog een keer te doen
Mooie verse bloemen, netjes op afgesproken dag, prettige bezorgster, iedereen blij.
Bestelling en bezorging verlopen prima. Het boeket is van mooie kwaliteit en valt goed in de smaak. Een puntje van verbetering betreft de bezorging; het zou erg prettig zijn als men een tijdklok kan aangeven. Nu weet je niets en moet je in feite de hele dag thuis blijven.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ