Via Fleurop bloemen laten bezorgen is niet goedkoop,maar als het boeket dan 3 weken mooi blijft, is ook wat waard.
Één dag voor kerst kunnen regelen. Super fijn!
Er was iets mis gegaan op de dag van de bezorging. ik heb vandaag gebeld met Fleurop ,het wordt alsnog opgelost. Ben zeer tevreden. Kan daardoor nog niet alles beantwoorden.
Heel makkelijk te bestellen via de site. Betaling direct geregeld. Bezorging top !! Bloemen zagen er super uit !!
Snelle service maar wel prijzig
Dezelfde dag nog bezorgd en de ontvanger was er erg blij mee.
Ik heb een bestelling geplaatst via de site. Dat ging overzichtelijk en helder. Hetzelfde geldt voor de bevestiging van de bestelling en de verdere afhandeling. Uitermate prettig was het bericht dat de bloemen bezorgd waren op de afgesproken dag. Het boeket heb ik niet gezien, maar de ontvanger was verrast en tevreden.
Zonder problemen een groot boeket kunnen bestellen met speciale aanwijzigingen en leveringsdatum.
Mooie bos. Het is bij de buren afgeleverd. Dat wordt ook netjes aangegeven.
Keurig op tijd bezorgd Mooie bloemen.
Eenvoudig bestellen, goede prijs, prettig om feedback te krijgen wanneer het boeket is geleverd en dat alles op 1 dag . SUPER
Voor het eerst online bloemen besteld, kreeg alleen het boeket niet groter (uitvergroot) te zien dus beetje op de gok. Bloemen bij een ander laten bezorgen dus weten nu niet wat het resultaat is en hoe het blijft.
ook in een zin: verse bloemen en altijd op tijd geleverd. Nooit problemen.............dus betrouwbaar
Een mooi boeket, vlot bezorgd in het buitenland. Compliment.
Goede service. Bloemen worde keurig bezorgd. Verse bloemen blijven lang staan
Bestelde een kerstboeket voor iemand in het buitenland in de voormiddag, en het werd nog aan het eind van de middag bezorgd. Perfect!
De grootte viel nogal tegen. Maar misschien zijn bloemen tegenwoordig zo duur.
Nog gauw voor de kerstdagen besteld. En paar uur later stonden ze al voor de deur! Zo hadden we nog wat moois in huis vd kerstdagen
Een prachtig mooi cadeautje afgeleverd in Palermo,
Wij hebben een boeket besteld voor een collega met 7 personen. Het was 4.91 euro p.p. Was best veel voor onze doen. Het boeket leek best groot op het beeldscherm en op jullie site. Het viel ons allemaal wel wat tegen moeten we zeggen. Na overleg, kregen we een nieuwe bos bloemen aangeboden, erg fijn!!
Beste Brigitte, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het formaat van het boeket zo is tegengevallen. We zijn blij dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Original anmeldelse
Een snelle bezorgeing en een keurig contact.
Verzorgd Boerket
Super, in meedenken en uitvoeren.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ