Prachtig boeket

Altijd eeer helemaal oke

Mooi henoeg zo

• Boeket

De plant is precies zoals op de website foto.

dit was de eerste keer dat ik via Fleurop bestelde. Alles is zeer duidelijk beschreven , de levering datum naar keuze. Het enige kleine probleem was het invullen van het code nummer met huisnummer. Deze laatste bestaat uit 2 x 2 cijfers met een streepje er tussen. Maar de vriendelijke klantendienst heeft me daarmee geholpen en daarna was het zo voor elkaar.

Boeketten in prachtige kleurstellingen

Er is altijd wel iets te kiezen dat precies past bij waar de boenen voor zijn. En bezorging en communicatie hierover ook dik in orde.

• Boeket

Ik word er zo blij van om ze te geven

Ik woon in het buitenland, en bloemen geven is een manier voor mij om te zeggen ik hou van jou/jullie. Het mooist is de foto die ik terug krijg met de bezorgde bloemen in de handen van mijn kleindochter, mijn hart smelt. En dankzij Fleurop is het mogelijk!!! Aan mij hebben jullie een erg blije klant!!

• Boeket

Besteld en dezelfde dag geleverd. Volgens de ontvangers een mooi boeket, waren heel blij.

• Boeket

Bestellen nog steeds een crime maar mooi boeketje

Schikking getuigt van weinig fantasie

• Boeket

Fleurop is goed te bereiken bij vragen of aanpassingen. Kwaliteit van de bloemen is Subliem!! Complimenten!!

• Boeket

Zelfde dag bezorgd, boeket zag er fantastisch uit, de ontvanger was er erg blij mee!

• Boeket

Prima, snel geregeld, mooie bos

• Boeket

Enorm snel, persoonlijk en flexibel.

Jammer..

Had een ontzettend mooi tafel stuk gevonden op de site om te laten bezorgen in Amerika, voor de kerst. Voor mijn broer en zijn vrouw, die we helaas moeten missen deze kerstdagen door de pandemie. Voor onze hoogbejaarde ouders een vreselijk gemis! Helaas bleek de bloemist bij hun in de buurt ermee te zijn gestopt, dus geen bloemen! Wel een ontzettend aardige dame van Fleurop aan de telefoon gehad, die dit vervelende nieuws vertelde.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Prachtige bos bloemen voor mijn moeder.

Mooi arrangement voor kerst.

Erg klein boeket

Boeket was erg klein

• Boeket

Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken

Geleverde kerststuk ver weg van gepresenteerde plaatje op de website. Vergeleken tot de prijs betaald zag het kerststuk er zuinig en armoedig uit. Snap dat dit moeilijke tijden zijn voor iedereen, maar presenteer aub een realistisch plaatje van wat geleverd gaat worden. Zou iets anders hebben gekozen.

• Boeket

Goede keuzes en betrouwbare levering

Ik zocht naar Amaryllis in kerstboeketten en vond die gelukkig.

Top!!

Heel fijn dat als je voor 14.00 uur besteld het dezelfde dag nog bezorgd kan worden.

• Boeket N.v.t.

Jammer dat ze de bloemen in de kou buiten voer de deur hebben gezet

Je moet telefoonnummer doorgeven maar jullie zetten als men niet thuis is de bloemen gewoon buiten in de vrieskou voor de deur

• Boeket

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Erg goed

Super goed, zowel naar San Diego als naar Krimpen!

• Boeket

Een en al Fleur met alle bloemenkleur

Een kleurige bos bloemen die niet alleen de fijne dagen maar ook de mindere dagen opfleuren, dank!

Top boeket bloemen

Bestelling was een dag te vroeg, maar verder goed

Keurig geregeld

Goede duidelijke website

Mooi boeket

Ging allemaal heel soepel. Ook het bezorgberichtje .. prima!

• Boeket

Onduidelijk of bouket bezorgd is

Eerder bij jullie besteld. Nu geen bevestiging gehad dat bouket is bezorgd. Hierdoor onduidelijk en onzeker of het idd bezorgd is.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ