Super snelle levering

Tevreden

Erg content

Prijs kwaliteit verhouding erg goed

• Boeket

Makkelijk besteld en snel en keurig geleverd

Met weinig inspanning een geweldig boeket geleverd

Snel een mooi boeket

Voor twee uur besteld en twee uur later was het mooie boeket al binnen.

Teleurgesteld

Ik vond het maar een matig boeket. Hoewel ik voor de optie groot had gekozen, viel de afmeting mij toch een beetje tegen. Het boeket is maandag bezorgd en vandaag (donderdag) hangen een aantal rozen er al slap bij. Omdat er ook een aantal nog mooi recht staan, lijkt het mij niet aan de verzorging te liggen. (Ze hebben genoeg water, staan in een ruime vaas en zijn schuin afgesneden). Ik vind het ook tegenvallen dat ik geen bevestiging krijg als de bloemen bezorgd zijn. Ik krijg een standaard bevestiging aan het eind van de dag... maar ik had graag willen weten wanneer de bloemen bezorgd waren.

• Boeket

makkelijk en hartstikke goed.

heel makkelijk om te bestellen. geweldige boeketten (ook kleine)' goede bezorging.

• Boeket

Snel bezorgd en super mooi boeket!

Rond 12u 's middags besteld en een paar uur later al bezorgd bij mijn oma. Super mooi en sfeervol samengesteld kerstboeket met verse bloemen!

• Boeket

Mooi boeket , goed verzorgd.

Het is een mooi boeket, helaas pas de volgende dag geleverd.

TOP

snelle levering van een mooi boeket

• Boeket

Ik had op zondag een bestelling geplaatst voor bezorging op Maandag. Maar ik kwam er achter dat de ontvangers op vakantie waren. Bloemen zonder problemen kunnen verplaatsen naar een andere dag. Top gedaan!

Uitstekend!

Een mooi kerststuk en snel bezorgd!

• Boeket

Mooi boeket En op tijd geleverd!

Makkelijke en overzichtelijke site om iets te bestellen.

• Boeket

Prachtig wit rouwboeket besteld. Op tijd afgeleverd en van de familie gehoord dat het inderdaad een prachtig boeket was. Dank hiervoor. Carmen

Altijd goed Fleurop!!

Een schitterend amaryllis boeket laten bezorgen (2x zelfs..) Van beide ontvangers kreeg ik een prachtige foto, en beide boeketten werden erg gewaardeerd en schenken veel vreugde aan zowel schenker als ontvangers. Op Fleurop kan je altijd rekenen!!

Mooi boeket

Mijn echtgenote was heel blij met de rozen

snel

makkelijk bestellen, mooie bos bloemen. Bezorging niet netjes. Na de bel ook nog op het raam kloppen. je zal maar slecht ter been zijn. oudere mensen (mijn moeder) krijgt de zenuwen van dat soort gedrag. Een beetje geduld zou fijn zijn

• Boeket

Het boeket is zeer goed ontvangen

De aangeboden boeketten hadden een ruime keuze wat ik als prettig heb ervaren. De web site was overzichtelijk en goed te bewerken

Super goed service

Vrouw blik.. ik blij

uitstekend

Een prachtig kerststuk en op tijd afgeleverd.

Perfecte service

Mooie bloemen, makkelijk systeem en goede service

• Boeket

Netjes, correct op tijd geleverd

Niet goed vind ik dat telefoon nummer van geadresseerde vermeld moet worden. Dit is naar mijn mening privé informatie verstrekken van een ander waar ik niet van weet of deze hiermee instemt. Verder kan ik het geleverde niet beoordelen omdat ik dit niet heb gezien.

Niet bereikbaar

Ik had het nummer niet van een dame in Amerika. Later heb ik dat telefonisch nog doorgegeven. Nu probeer ik te bellen om te kijken of de bloemen bezorgd zijn en krijg ik niemand te pakken. Geen aanrader en veel geld kwijt. Echt heel erg jammer

• Boeket

Niet gekregen wat ik besteld had

Ik had roze rozen besteld maar kreeg rode. De bezorger wist van niks en verwees naar de bloemist maar ik weet a niet wie dat dan precies is en b kon ik Fleurop er niet over bereiken. En ondertussen was er geen tijd meer om te herstellen omdat ik ze moest geven.

Uitstekend.

Zover ik het via het videosysteem van de kerk kon zien was mijn boeket goed verzorgd. Mede door de hulp van de klantenservice, was alles prima geregeld. Met dank hiervoor. Mw. M.Rood Den Helder.

• Boeket

kwam heel mooi over met de online weergave

Uitstekend!!

1 De Schutterij