Toen bleek dat de ontvangers enkele weken op een ander adres verbleven, kon het afleveradres op de dag van bezorging nog worden aangepast. Ze hadden zelden zulke mooie bloemen ontvangen!
goede info en bezorging
Laat besteld, op tijd afgeleverd. Boeket zag er mooi uit.
Keurige service en mooie boeketten
Service verder goed.
Beste Chantal, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Vervelend dat je boeket tegenviel, ik heb je een e-mail gestuurd met daarin een toelichting. Ik wacht je reactie af. Met vriendelijke groet, Fleurop
Zie boven. Aandachtspunt voor de communicatie: mail dat het boeket werd bezorgd. Echter het bleek bij de buren bezorgd, dat had ik graag geweten. Zeker omdat mailadres en telefoonnummer bekend is
Het is altijd weer een verrassing hoe het boeket wordt. En tot nu toe is het boeket erg mooi en tot volle tevredenheid gemaakt en afgeleverd.
Prachtige bos, de volgende dag geleverd.
hiervan meerdere keren gebruik gemaakt. Zeer tevreden. Bij foutjes mijnerzijds werd attent gereageerd!
Waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar wel de beste.
Wat ik erg onprettig vind , in het kader van de privacy, is het feit dat ik het telefoonnummer moet melden van degene, waar de bloemen gebracht worden.
Beste Ingrid, dat vragen we voor de bloemist . Zo dat als er vragen zijn ze contact kunnen opnemen met de ontvanger(bijvoorbeeld onduidelijkheden voor het bezorgadres of geen reactie op een niet- thuis kaartje). Er wordt voor de rest niks mee gedaan natuurlijk. Groetjes team Fleurop
Hoe snel kun je iemand blij maken!
Dank je voor service.
Mijn broer kreeg uit het niets een hartinfarct. Niets mooiers dan bij thuiskomst zo’n ‘hart’ verwarmend herfstboeket van jullie aan te treffen.
Hoe makkelijk is het om voor klanten of medewerkers een mooi boeket te kunnen vanuit je bureaustoel. Super handig.
Fijne overzichtelijke website, zelfde dag nog bezorgd en goede service.
Duidelijke site. goede service en op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Kortom prima!!
Netjes afgegeven!!
Zeer uitgebreid assortiment, makkelijk en snel bestellen, wordt supersnel geleverd
Mooie bloemen .
Top service! Gezien vervoersproblemen en bij eerste afleverpoging niemand thuis, is de bloemist een tweede keer langs huis gekomen om het boeket te bezorgen! Prachtig mooi najaarsboeket!
Mooie bos, snel bezorgd. Wij bestellen vaak gezamenlijk want best duur.
Prettig geregeld,mooi boeket preciesals op plaatje.
Geen problemen met deze bestelling en er werd zelfs een dag eerder al een (gratis) boeket gebracht, dus de jarige (97 jaar oud geworden) was blij met al die bloemen.
Makkelijk besteld. De afhandeling in Duitsland was goed. Echter het formaat bos wat wat klein voor de prijs.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ