Zo fijn de mogelijkheid om nog dezelfde dag bloemen te laten bezorgen. En keurig op de hoogte gehouden met status van bestelling.
Klote klantenservice met een belachelijke klachtenafhandeling. Boeket van 24 rozen van bijna € 140,- waarvan 6 stuks na 2 dagen al hingen. Na 5 dagen was de gehele bos niet meer om aan te zien. Duidelijk foto’s toegestuurd waarop ook te zien is dat de bloemen volgens instructies zijn behandeld. Melding wordt afgedaan met onjuiste beweringen. Bestel hier nooit meer!
Prachtg boeket, op tijd bezorgd Ga zo door
7 februari voor €84 rozen ontvangen, 1ste dag al 1 hangende knop, 3de dag hingen alle knoppen en alle blaadjes verkleurd. Gemaild en 3 foto's gestuurd, klacht werd afgedaan met; er staat te weinig water in de vaas. Maar de foto's zijn gemaakt toen de rozen al slecht waren. Hierna nergens meer reactie op. Ik bestel hier nooit meer wat
Geleverd volgens afspraak, mooi boeket maar heel anders dan getoond voorbeeld. Jammer!
In 45 minuten hebben ze de bloemen al bezorgd. Echt megasnel. En ook echt een mooie bos. Precies zoals aangegeven staat op de site. Volgende keer weer daar bestellen.
Snel en top geleverd!
Prima en snel bezorgd!
prima geleverd, mooi boeket, ontvanger was blij!
Zeer tevreden over de geleverde bloemen.
Bloemen zouden in de ochtend komen. Zijn ergens in de straat geleverd na 18.00u. Geen enkel briefje of bericht per mail waar ze waren afgeleverd. Maandag avond pas gebracht door iemand. Bloemen waren niets meer waard.
het is echt perfect
Prachtige bos bloemen en snelle levering.
Mooi boeket besteld en tijdig bezorgd.
alles mooi correct en oprijd afgeleverd en makkelijk met bestellen
Prachtig rouwboeket en op tijd bezorgd
De bloemist heeft een super mooi plukboeket samengesteld van mooie verse bloemen en het boeket werd tijdig afgeleverd bij de jarige. Ook het bestellen via de site ging super makkelijk.
Alsnog bezorgd dag later
Veel keus, mooie boeketten, makkelijk bestellen en snelle bezorging. Plus een goede prijs.
Schrok om de foto te zien van zo een duur boeket
Tijdig bezorgd en een super mooi boeket. Ontvanger was er erg blij mee. Helaas zitten er in het boeket bloemen die na 5 dagen al verwelkt zijn. Het boeket in zijn geheel is na 7 dagen niet meer toonbaar. Ondanks voeding en voldoende water. Jammer, want het stond zo leuk.
Uitstekend service Super goed
Zwaar teleurstellend. Een hele dure bos rozen gekocht, en ik hoor net van de ontvanger dat ze binnen drie dagen helemaal lelijk waren. Dat is niet de kwaliteit die ik verwacht als ik bijna 200 euro uitgeef
Een middelgroot bos bloemen voor €45,00 vind ik erg duur. Vooral omdat het om een lokale ondernemer gaat. Ook omdat de prijs in stappen gaat . Eerst een dure bos, dan nog een kaartje en vervolgens bezorgkosten. Geen stukje service dus
De rozen waren oud ! Na 1 dag al 2 dode rozen en de bladeren waren droog (dus oude bloemen).
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ