Heel mooi boeket besteld om te bezorgen aan de andere kant van het land waar een lieve vriendin het de volgende dag al op haar kamer in het revalidatiecentrum had. Supersnel en makkelijk geregeld.
Wel erg veel geld voor een klein bosje bloemen
Efficient.
Snelle service, prachtige bloemen, mooie kaarten.. gewoon waar voor je geld!
Wat je ziet dat je krijgt, en dat binnen de beloofde termijn
Duidelijke side, met gemak de bestelling te regelen. Bij levering bericht aan degene die de bestelling heeft gedaan.
Het boeket werd keurig op de afgesproken dag afgeleverd en de ontvanger is er heel blij mee. Boeket ziet er prachtig uit, zag ik op een foto die de jarige ontvanger mij stuurde. Ook fijn dat Fleurop mij op de hoogte bracht van het tijdstip van levering.
Makkelijk besteld, op tijd bezorgd en een erg mooie bos bloemen! Erg blij met deze service.
Netjes afge,leverde klant zeer blij
Het is echt een uitkomst dat je op dezelfde dag een boeket kunt laten bezorgen, en het gebeurt echt snel, en de ontvanger is er altijd blij mee. Maar helaas lijken de bossen bloemen echt voor geen meter op de gekozen optie. Ik begrijp dat ze nooit 1 op 1 over kunnen komen, maar ik heb nu al meerdere keren gehad dat bos die is ontvangen echt heel anders was. De meest recente ontvangen bos was ook heel magertjes qua hoeveelheid bloemen (heb wel 31,99 betaald voor een medium bos “liefdevol gebaar”, had beter 22,99 kunnen betalen voor een kleine) en de bos had heel veel donkerrode bloemen, terwijl ik graag een frisse bos wilde met oranje en lichtere roze kleuren. Zoals gezegd, ik wilde vooral vrij last-minute een boeket sturen en dat kan wel met deze service, want 10 uur besteld, en het was er rond 14 uur al. De ontvanger was er heel erg blij mee, dus eigenlijk niks aan de hand. Maar ik zou niet te lang spenderen aan het uitkiezen van een soort bos, want ze worden altijd compleet anders.
Bij ontvangst onwijs verrast door het mooie boeket. Helaas ontdekte ik al snel dat 2 rozen uitgebloeid waren (dag 3). Hierna volgde nog enkele bloemen. Onwijs teleurgesteld in de houdbaarheid van de bloemen, ondanks bijgeleverde advies over de plek waar de bloemen het beste konden staan/ten goede kwam aan hun houdbaarheid. Het boeket heeft helaas nog geen week gestaan.
Grote keuze uit mooie boeketten…!
Top kwaliteit van Fleurop Kerkrade
Netjes optijd afgegeven 9
Mensen, die niet in Nederland wonen, bevinden zich in de onmogelijkheid om onmiddellijk bij de bestelling te betalen en bij een klacht bij de klantendienst werd heel lancoliek geantwoord
Mooi boeket
Ik bestelde een bos fleurige bloemen voor onze zieke, añtijd attente, broer . Ik betaalde €44,00. Ongeveer €10.00 betaalde daarvan ik voor de bezorging en kaart een erbij. Blijft er nog €35 over. De bezorging was vlot geregeld dus alle lof maar toen mijn broer een foto stuurde schrok ik wel van de karige hoeveelheid bloemen in veel groen.Niet een mooie volle hippe bos . Voortaan ga ik zelf brengen want voor €35 00 mag ik toch echt wel iets meer verwachten .Echt jammer.
Besteld en binnen twee uur geleverd. TOP
Ik heb een condoleance boeket besteld, geen kleine geen grote, maar een middelmaat, waarbij ik vooraf contact heb gehad met de bloemist. Alles was op voorraad. Het boeket kon echter niet meer dezelfde dag worden bezorgd maar wel de volgende dag voor 12 uur. De volgende dag werd ik echter gebeld dat ze geen witte bloemen meer hadden, geen enkele witte bloemen! Dit was niet besproken een dag van te voren maar ook op de website kon ik het witte condoleance boeket bestellen en selecteren. Het boeket werd pas in de middag bezorgd, ook niet volgens afspraak. Niet bezorgd bezorgd, maar voor de deur achtergelaten. Het boeket was een treurig boeket, alsof ik niet eens de moeite heb genomen om een betaalbaar mooi boeket te bestellen om mijn laatste respect te tonen aan de overledene. Ik schaamde me toen ik het boeket zag wat er voor de deur is achtergelaten. Het boeket was al treurig maar ook nog verregend. Ik ben diep diep teleurgesteld! Dit is niet ok en laten we eerlijk zijn niet wat je voor deze prijs mag verwachten!!!
speciaal boeket besteld voor speciaal moment, vervolgens wordt er zonder enig overleg een boeket geleverd wat in geheel niet overeenkomt met de look & feel zoals besteld. Ook zat het extra cadeautje er niet bij, dit was vergeten / verloren en werd achteraf teruggevonden in de bus. Ook hiervan geen melding gemaakt bij mij of Fleurop. Hele gedachte achter dit boeket, de keus voor type boeket en combi met cadeautje wat ook aansluit bij de tekst op het kaartje was dus weg! Bloemist gaf achteraf aan dat het cadeautje nog wel langs gebracht zou worden, dat is natuurlijk mosterd na de maaltijd. Bloemist meegenomen in cc bij klachtmelding, die reageert zelf ook niet en Fleurop denkt het af te handelen met een E-voucher en retour storten van kosten voor cadeautje, maar komen niet terug op officiële klacht. Schandalig dat ze zich er zo van af maken. (bloemist is https://www.bloemennoordman.nl/)
Opnieuw weer een mooi boeket, correct sfgeleverd
Enige jammere vind ik dat ik het boeket niet zelf gezien heb en ht is vrij prijzig, maar de ontvanger was er blij mee en het is goed bezorgd!
Mooi gevarieerd boeket. Prima bezorging
De bestelling werd niet geleverd op de afgesproken datum. Pas na meerdere contactpogingen ontving ik een verklaring. De communicatie hierover was onvoldoende. Hoewel een e-voucher werd aangeboden als compensatie, laat ook de afhandeling daarvan te wensen over. Onvoldoende service voor een bedrijf dat kwaliteit pretendeert te leveren
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ