Filter

Het enige "min"puntje is het niet correct afgeven binnen deze grote organisatie. Wellicht ook omdat de afdeling niet goed is overgekomen op het adreslabel (wat wel was ingevuld)

Top geregeld

Mooie bloemen en goede communicatie

• Boeket

Snelle service, mooi aanbod bloemen

Helaas miste deze keer het kaartje bij de bos bloemen, waardoor het voor de ontvanger een zoekplaatje werd.

Prachtig boeket

Mooi fleurig en op tijd

Snel en prima kwaliteit

Na bestelling volgde de levering zeer snel. Het was een mooi boeket en de ontvangers waren er heel blij mee.

OK

OK

Zeer servicegericht

Ondanks een foutje mijnerzijds is het bestelde boeket alsnog op de afgesproken dag bezorgd. Dat vind ik top.

Top kwaliteit bloemen

Zeer vlotte levering en boeket nog mooier en groter dan op afbeelding.

• Boeket

Goede service, prachtige bloemen.

Super snel !!

Super snel en mooi vers boeket geleverd !!! toppy !!

• Boeket

Mijn bloemen waren niet bezorgd , ik heb daarover contact gehad met uw medewerker die keurig een “tweede” boeket liet bezorgen , wel een dag later helaas .

Goede ervaring

Op tijd, prettig contact, mooie bos van hoge kwaliteit

Goed geregeld!!!

Diegene die t boeket kreeg vondt het top!!!

• Boeket

Afzender en ontvanger zijn blij.

Het selecteren van de bloemen gaat soepel. Het invullen van de gegevens gaat ook goed. Maar één opmerking. Men kan invullen wat men wil betreffende de bezorgdag, maar bij de bevestiging staat steeds: “vandaag”. Dat kan men niet veranderen en dat werkt verwarrend. Advies: dit stukje software aanpassen.

• Boeket

Bloemen waren niet vers en konden na drie dagen weggegooid worden

Ik was overgegaan van topnloemen naar Fleurop omdat ik de plaatselijke bloemist ken en daar goede ervaringen mee heb. De bos die verstuurd is, voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. De tulpen waren goed maar de rest leek niet vers

• Boeket

Mooi boeket en snel bezorgd; prime gedaan

Mooi boeket en snel bezorgd; prima gedaan

Slordig

Mooi boeket maar het bestelde kaartje zat er niet bij dus ontvanger niet van wie het boeket kwam zeer slordig

Keurig op tijd bezorgd

Prima geregeld.wel prijzig.

Makkelijk en goed

Niets te verbeteren

top

prima service: uitvoer precies volgens plan

excellent

Ik heb bloemen gekocht; alles was tot in de puntjes georganiseerd en de bloemen waren werkelijk een droom.

Jammer

Vind het jammer dat de afbeeldingen erg afwijken met het geen dat verstuurd wordt. Ons boeket was afgebeeld met een beige vaas en blijkt dat deze niet bij de levering zit maar ook apart besteld diend te worden. Het geeft een verkeerd beeld op het moment dat je aan het zoeken bent. Helemaal als je op zoek bent naar iets heel persoonlijk en kijkt naar leeftijd.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Treurig boeketje

Tulpen boeket besteld a €22,- mooi plaatje van tulpjes met gezellige takjes erin. Wat bezorgd is kan ik voor €4,- bij de AH kopen... Enorme desillusie niets boeket aan. En het was nog wel voor een vriendin die ernstig ziek is.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Snel geregeld alles was naar wens

Snelle bezorging

Altijd veel keuzes en snelle levering erg fijn

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ