Het bestellen ging eenvoudig. Op de aangegeven dag werd mijn schoonmoeder verrast met een prachtig boeket waar ze dan ook heel blij mee was.
Had via de webshop een middelgroot boeket besteld. Zag de bos via een foto van de ontvanger en was teleurgesteld. Bestel niet meer via de webshop. Wanneer ik bij mijn bloemist, ook bij Fleurop aangesloten, een bos bestel ziet deze er veel mooier en voller uit. Jammer!
Levering en bestelproces prima alleen kwaliteit bloemen niet altijd wat je verwacht van een duur boeket. Erg afhankelijk van de plaatselijke leverancier. Wisselt sterk hoelang boeket mooi blijft. Rozen komen bijvoorbeeld bijna nooit mooi uit maar kopje gaat slap hangen na paar dagen.
Goed verzorgd, prijs kwaliteit ook in orde
Bloemen laten bezorgen in Australie, De bloemen zagen er ook zo uit als het plaatje op de site. Je kon al aangeven welke dag het bezorgd moest worden. Prima geregeld.
Wat een mini bosje voor dat geld. Super dat snel je kunt bestellen en overal netjes kunt laten bezorgen. Maar wat een afzetterij: dit bosje kostte 27,-. Een dikke 36,- met bezorgen. Ronduit belachelijk.
Bloemen snel uit kunnen zoeken en netjes geleverd met kaartje en boodschap. Vind het wel erg prijzig
3 april besteld. Nog niet geleverd..
Fleurop is gewoon top.!! Altijd betrouwbaar en keurig op tijd. Verse bloemen en iedereen blij.
Na een teleurstelling met een andere bloemist, hier een bos bloemen besteld. Gelukkig geheel naar wens! Eind van de morgen besteld, s middags al bezorgd. Bloemen zoals op de afbeelding van de website verwerkt in het boeket. Een tevreden klant.
Mooie bloemen! Maar jammer om zo’n hoge verzendkosten te moeten betalen terwijl de boeketten al duur genoeg zijn
Helemaal top. Blije ontvangers van de twee boeketten. Aanrader!
X
Gisteren gezien wat er bezorgd was. Was heel erg mooie zag er gezellig uit op de eet tafel.
Mooie bloemen die nog dezelfde dag bezorgd konden worden.
Ruim assortiment en keurig geleverd.
Vía de website uit Spanje! Ideaal
Uitstekend, stipt en mooi gedaan.
Voor de eerste keer een bestelling gedaan , voor de trouwdag van mjjn ouders , had om iets voor 11 uur in de ochtend besteld , en het was al geleverd rond 3 uur Top gedaan en een prachtig boeket
Jullie zijn niet in staat om voor een bepaalde tijd te leveren, laat staan op een bepaalde tijd.
Na de bestelling via de site had ik telefonisch contact opgenomen en gevraagd om een geel, luchtig plukboeket. Het boeket was inderdaad geel, maar voldeed niet aan mijn opgegeven wensen. I.p.v. een plukboeket was het een compact boeket.
Alles goed en snel geregeld
Prachtige bos bloemen en keurig netjes op tijd bezorgd zalig Pasen
Ik had duidelijk vermeld dat de bloemen voor iemand specifiek op de camping was. Zijn afgegeven aan het onthaal waar ze dachten dat de bloemen voor hen waren. Bloemen zijn pas, na een telefoontje van mij aan de camping, bij de juiste persoon terechtgekomen. Jammer, want had het duidelijk gecommuniceerd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ