Mooi boeket
Ik bestelde een bos fleurige bloemen voor onze zieke, añtijd attente, broer . Ik betaalde €44,00. Ongeveer €10.00 betaalde daarvan ik voor de bezorging en kaart een erbij. Blijft er nog €35 over. De bezorging was vlot geregeld dus alle lof maar toen mijn broer een foto stuurde schrok ik wel van de karige hoeveelheid bloemen in veel groen.Niet een mooie volle hippe bos . Voortaan ga ik zelf brengen want voor €35 00 mag ik toch echt wel iets meer verwachten .Echt jammer.
Besteld en binnen twee uur geleverd. TOP
Ik heb een condoleance boeket besteld, geen kleine geen grote, maar een middelmaat, waarbij ik vooraf contact heb gehad met de bloemist. Alles was op voorraad. Het boeket kon echter niet meer dezelfde dag worden bezorgd maar wel de volgende dag voor 12 uur. De volgende dag werd ik echter gebeld dat ze geen witte bloemen meer hadden, geen enkele witte bloemen! Dit was niet besproken een dag van te voren maar ook op de website kon ik het witte condoleance boeket bestellen en selecteren. Het boeket werd pas in de middag bezorgd, ook niet volgens afspraak. Niet bezorgd bezorgd, maar voor de deur achtergelaten. Het boeket was een treurig boeket, alsof ik niet eens de moeite heb genomen om een betaalbaar mooi boeket te bestellen om mijn laatste respect te tonen aan de overledene. Ik schaamde me toen ik het boeket zag wat er voor de deur is achtergelaten. Het boeket was al treurig maar ook nog verregend. Ik ben diep diep teleurgesteld! Dit is niet ok en laten we eerlijk zijn niet wat je voor deze prijs mag verwachten!!!
speciaal boeket besteld voor speciaal moment, vervolgens wordt er zonder enig overleg een boeket geleverd wat in geheel niet overeenkomt met de look & feel zoals besteld. Ook zat het extra cadeautje er niet bij, dit was vergeten / verloren en werd achteraf teruggevonden in de bus. Ook hiervan geen melding gemaakt bij mij of Fleurop. Hele gedachte achter dit boeket, de keus voor type boeket en combi met cadeautje wat ook aansluit bij de tekst op het kaartje was dus weg! Bloemist gaf achteraf aan dat het cadeautje nog wel langs gebracht zou worden, dat is natuurlijk mosterd na de maaltijd. Bloemist meegenomen in cc bij klachtmelding, die reageert zelf ook niet en Fleurop denkt het af te handelen met een E-voucher en retour storten van kosten voor cadeautje, maar komen niet terug op officiële klacht. Schandalig dat ze zich er zo van af maken. (bloemist is https://www.bloemennoordman.nl/)
Opnieuw weer een mooi boeket, correct sfgeleverd
Enige jammere vind ik dat ik het boeket niet zelf gezien heb en ht is vrij prijzig, maar de ontvanger was er blij mee en het is goed bezorgd!
Mooi gevarieerd boeket. Prima bezorging
De bestelling werd niet geleverd op de afgesproken datum. Pas na meerdere contactpogingen ontving ik een verklaring. De communicatie hierover was onvoldoende. Hoewel een e-voucher werd aangeboden als compensatie, laat ook de afhandeling daarvan te wensen over. Onvoldoende service voor een bedrijf dat kwaliteit pretendeert te leveren
Snel duidelijk en goeie levering
Mooi boeket maar te kleun voor de prijs
Gewoon goed Ondanks dat ze de bonbons vergeten waren Dit is gelijk recht getrokken De volgende dag na bezorgd Met een extra bloemetje erbij en excuses Top opgelost
Ik kreeg een foto bij het bedankje voor de bloemen en ik vond het enorm tegenvallen. Door een operatie kon ik niet zelf langs met een bosje, maar ik had nog beter een leuke kaart kunnen sturen op deze manier. Ik weet dat bloemen tegenwoordig duur zijn maar voor 36 euro kun je toch nog wel een leuk boeketje maken. Het waren zo weinig bloemen dat je het niet eens fatsoenlijk als boeket in een vaas kon schikken (of je zou ze heel kort af moeten knippen dan kan alles een boeket worden). Van de kwaliteit van de bloemen kan ik niets zeggen, want die kan ik niet vanaf een foto beoordelen. Dit was voor mij de eerste keer een bestelling bij fleurop en de laatste.
Makkelijk bestellen, prima bezorging volgens afspraak. Veel keuze aan boeketten.
Heb een rouwstuk besteld en met het bestellenn werd alles goed uitgelegd en kon je ook goed uit meerdere stukken kiezen. De kwaliteit en zorgvuldigheid zijn uitstekend.
De bestelling ging erg vlot. Ik was vergeten mijn afzender te vermelden - dat werd heel efficiënt opgelost door een medewerker - en mooi boeket.
De tekst stond niet op het kaartje.
Een mooi bos bloemen voor een mooie prijs
Dit is de tweede keer dat ik via Fleurop bestel. Toevallig stuurde mijn moeder, voor wie ik het boeket had besteld, mij beide keren een foto van het boeket. Het is een mooi boeket, maar naar mijn mening, veel te klein voor wat ik ervoor heb betaald. Ik heb echt het idee dat, omdat de afzender het boeket niet heeft gezien, er gewoon een klein boeketje wordt bezorgd. Heel teleurstellend.
Ik had een grote bos roze rozen besteld voor bijna €80. Echter zag de bos er zeer klein uit. Prijs kwaliteitverhouding vind ik niet passend.
op tijd
Bij de bestelling specifiek gevraagd om in de avond te leveren. Blijkbaar kan dit niet bij Fleurop en had ik de website niet goed gelezen, dat kan gebeuren. Maar geen telefoontje of bericht dat dit niet kon, nee, gewoon de order zonder terugmelding geaccepteerd en dus inderdaad op de dag zelf de melding om 13:00 uur ontvangen, dat de geadresseerde niet thuis was. Die moest dus zelf een afspraak maken om de bloemen te krijgen, terwijl ze volop in de rouw zat. Nog telefonisch geprobeerd of men iets kon of wilde regelen. Het korte antwoord na een lang telefoongesprek was nee. Ik ben zwaar teleurgesteld in Fleurop voor deze order.
Dezelfde dag een prachtig boeket bezorgd. Helemaal goed!
We hebben een bos bloemen namens de collega's verstuurd aan een collega om haar sterkte te wensen ivm het overlijden van haar vader. Vandaag sprak ik de collega. Zij heeft de bloemen nooit ontvangen. Er werd gezegd: bij de buren afgegeven. Dat is op zeker niet gebeurd. Ze woont in een appartementencomplex waar iedereen elkaar kent. De bloemen zouden zeker zijn afgegeven. Wat vaak gebeurt en hier waarschijnlijk ook is gebeurd: de bloemen zijn neergezet in de hal (niet achter de beldeur) en iemand anders dan een bewoner heeft ervan genoten. Heel kwalijk dit.
Zie boven
1 De Schutterij