Filter

Gemengd

Fleurop heeft prima werk geleverd, de bestelling snel uitgevoerd. De bezorger heeft de bloemen echter op een galerij gewoon voor de deur gezet. De ontvangers kwamen pas uren later thuis, wisten niet van de bezorging. Iedereen die langs is gelopen in deze uren had de bloemen mee kunnen nemen of er bijvoorbeeld tegenaan kunnen lopen. Dat vind ik echt niet kunnen.

• Boeket N.v.t.

zeer tevreden

alles wat ik tot nu toe heb besteld is prachtig en altijd verse bloemem en blijven lang staan

Goed gegaan.

Jammer dat ik geen bericht heb ontvangen toen het troostboeket is afgeleverd terwijl dit wel op de site staat vandaar maar 4 sterren.. Verder is het goed gegaan

• Boeket

Mooi boeket en snel en op tijd bezorgd!

Mooi boeket en snel en op tijd bezorgd.

• Boeket

Het was een miezerig klein boeketje

Ik had op die dag 77 klanten op bezoek uit het buitenland. Ik had dus ook geen tijd om een foto te maken, maar zelfs collega's hebben tegen mij gezegd, dat het een miezerig klein boeketje was, terwijl ik middenmaat besteld had.

Alles verliep perfect

Snel besteld, hele mooie bloemen!

• Boeket

Veel te duur voor het karige boeketje wat uiteindelijk is gebracht 47 euro!!!

Ok, het is afgeleverd! Bij de buren weliswaar. Dat had ik graag willen weten dan had ik de ontvanger niet steeds hoeven te vragen of t boeket gearriveerd was. Dus al met al niet tevreden. Noch over de kwaliteit van het boeket noch over de bezorging.

Voor herhaling vatbaar!!

Prachtig boeket. Op de juiste tijd gebracht. Ontvangster was erg blij!

• Boeket

Gemakkelijk, snel en vooral erg mooi

Erg fijn!

Keuzemenu

Fleurop is top

Door foutje van ons kwam het bestelde boeket op verkeerde adres terecht. Fleurop heeft dit TOP opgelost.

Mooi boeket. Prima bezorging

Makkelijke bestelling en ontvanger is zeer tevreden

Makkelijke bestelling en ontvanger is zeer tevreden

• Boeket

Mijn moeder is er heel blij mee echt een prachtige mooie bos

Prima geregeld.

Prima geregeld.

• Boeket

Uitstekend website, bloemen keuze en aflevering!

Veel keuze op de website en overzichtelijk. De bloemen zijn bezorgd op tijd en goed gecommuniceerd ook weer met mij. Alles op tijd. Heel goed!

Jammer en teleurgesteld

Op de site staat voor 14u besteld vandaag nog bezorgd. Dat kunnen ze niet geven. Dus je betaalt genoeg bezorgkosten terwijl het als nog de volgende dag bezorgd pas word.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

Vlotte bezorging en een mooie bos bloemen

• Boeket

snel inzicht wat de klant vraagt

Redelijk

Het bestellen ging top! Echter het werd niet op de aangevraagde datum bezorgd mijn bestelling helaas ook heb ik geen reactie gekregen op mijn vraag waar mijn bestelling bleef via de servicedesk. Verder helemaal prima.

Snel bezorgt

Nvt

Geweldig en makkelijk

Valt tegen

Ik had rode rozen besteld Ze heeft eennander boeket gekregen

Anders dan op de foto

Ik had een plakboeken besteld met vrolijke kleuren. Er is op zich een mooi boeket bezorgd, maar het lijkt niet op wat ik had uitgezocht. Dat valt me dan toch erg tegen. De ontvanger was er blij mee hoor, maar ik ben teleurgesteld dat het zo’n ander boeket is dan ik had bedoeld.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ