Het boeket zag er vrijwel precies zo uit als bij de bestelling. De levering was de volgende dag ondanks de late bestelling.
Had verwacht dat het grootste deel wel een week zou kunnen staan, maar nu is het dag 4 en vervalt het geheel al behoorlijk
Prachtige bos bloemen, keurig op tijd bezorgd
Het boeket wat ik had besteld voldeed aan mijn verwachtingen precies zoals ik het 8n gedachten had bedoeld. Hartelijk dank daarvoor. Mijn dochter was er erg blij mee.
Makkelijk in gebruik wat bestellen betreft
Ik bestel graag bij Fleurop. De bloemen zijn altijd mooi, snel geleverd en ik vind het mooi dat ze door een lokale bloemist verzorgd worden.
Het bestellen is een fluitje van een cent. En het boeket had de kwaliteit die je mag verwachten van Fleurop.
Alles prima!!
Gewoon net als altijd goed tevreden
Prachtige bloemen
Snel en goed kunnen regelen,
Prijskwaliteit verhouding is goed. Je krijgt echt een mooi boeket en je verwachtingen komen uit.
Last minute nog een rouwboeket besteld. Was perfect. Heel veel dank voor de snelheid en de service!
Gied geregeld
mijn broer en ik wonen niet meer in Nederland en wilden een cadeau voor onze moeder haar verjaardag regelen. Gelukkig kon dit via Fleurop op de dag zelf nog! Heel fijn hoe het geregeld is!
prachtig
De manier waarop Fleurop werkt is efficiënt en effectief. Selecteer de bloemen, selecteer welk land en geef het adres aan en wanneer de bloemen gebracht moeten worden. Fleurop gebruikt kwaliteitswinkels over de hele wereld zodat je weet dat het altijd goed zit.
Prachtig boeket
Mooi aanbod, supersnelle levering.
Prachtig bouquet
Had bloemen besteld voor mijn dochter in Italië, maar ze heeft niets ontvangen en is ook niet gebeld. Tot op heden nog niets vernomen en mijn geld nog niet terug.
Het gemak van thuis uit bestellen en de snelheid waarin het word bezorgd Goede service En je krijgt ook bericht wanneer het bezorgd is
X
Ik heb geen bezorgmail ontvangen , dus hoop dat het aangekomen is.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ