Filter

Misleidende informatie op de website

Op de website staat: voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Na mijn bestelling voor 14:00 uur kreeg ik rond 14:30 uur een telefoontje dat de bloemen niet meer bezorgd zouden worden op dezelfde dag. Met twee opties: of een dag later bezorgen of annuleren. Geen korting, alleen excuses voor het ongemak. Misleidend en slechte service. Pas de besteltijd op de website aan zodat je kunt nakomen wat je belooft.

Snel besteld en verstuurd

In de ochtend besteld en dezelfde dag stonden ze bij de ontvanger op tafel die ons bedankte voor de mooie bos bloemen.

• Boeket

Mijn moeder was er heel blij met haar bloemen in engeland

Communicatie was heel goed en de bloemen waren echt heel mooi

Een mooi bloemstuk

Een mooi afgewerkte bloemstuk straalde echt vakmanschap uit

Prachtige grote bos bloemen

Mijn ouders waren blij verrast met de grote bos vol kleurrijke bloemen.

• Boeket

Prachtige boeket en vaas!

Wat een prachtige en goede kwaliteit bloemen en vaas is er bezorgd.

• Boeket

Geen overeenkomst met de bestelling

Mijn zus werd 70tig dus we wilde haar een mooi cadeau geven. Ze stuurde de foto van de bloemen. Ze was zelf wel blij. Maar het leek totaal niet op het bestelde. Ook andere vaas. Ik heb een klacht naar het klachtadres gestuurd. Wel jammer ik ben geen klager en gauw tevreden maar dit vons ik echt voor het geld een enorme teleurstelling. Vriendelijke groet Suzanne Groote

Duur maar netje verzorgd

De bos bloemen is heel duur en dan komt er nog een kaartje bij plus verzendkosten. Ik was bijna €50 kwijt om een bosje bloemen te laten bezorgen. Bizar.

Top geregeld!

Wat handig als je iemand op grote afstand een bloemetje wil sturen. Om 11.00 smorgens besteld en om 14.00 bezorgd. Een prachtige bos overigens!

• Boeket

Jammer dat jullie niet laten weten als iemand niet this is en jullie de bloemen ergens Anders hebben

Jammer dat jullie niet laten weten als iemand niet thuis is en jullie de bloemen ergens anders hebben afgegeven. Ik krijg een berichtje dat ze zijn bezorgd terwijl dat helemaal niet zo is. Jullie hebben ze ergens anders afgegeven. Ik find dat jullie dat mij moeten laten weten. Daarnaast vond ik de bloemen achterlijk duur.

Mooie bloemen snel naar Engeland

Mooi boeket in 2 dagen bezorgd bij mijn tante in Engeland

• Boeket

Bloemen waren niet vers bij aankomst

Boeket was helemaal niet vers en na 2-3 dagen volledig verwelkt. Zeer teleurstellend - zeker aangezien het een cadeau was.

Prima kwaliteit

Alles klopt: het besetproces, de bezorging, mooie en verse bloemen

Goed verzorgd

Makkelijk in gebruik, mooie bos bloemen goed aangekomen.

TOP: snelle levering!

Enige jammere vind ik dat wnn je een bestelling maakt en even in je mandje laat staan, na het opnieuw inloggen is de bestelling verdwenen

Uitsluitend

De ontvanger tevreden en ik tevreden wat wil je nog meer?

• Boeket

Te klein boeket voor teveel geld.

Had een mooi groot liefdevol boeket twv €50. voor mijn vrouw besteld en helaas maar een zielig boeketje gekregen welke ik via de Albert heijn ook had kunnen bestellen voor 1/3 van de prijs.

Fijne bloemenservice!

Het uitgekozen boeket werd ‘s morgens al om 09.15uur bezorgd bij mijn familie en zag er práchtig en verzorgd uit!

• Boeket

Besteld, en keurig bezorgd!

• Boeket

Makkelijk te regelen en zeer snel geleverd, al binnen 2 uur.

De bestelling ging heel makkelijk en er werd zeer snel geleverd, boeket was ook naar het zin.

• Boeket

Snel en goed. En de ontvanger vond het een mooi boeket.

• Boeket

De bloemen en vaas zijn heel mooi. Het kaartje wat ik er op wilde hebben was de indeling niet precies zoals ik wilde. Het stond in 1 zin geschreven, met de namen er ook zo achteraan en niet onder elkaar zoals ik op de site gedaan had.

Alles klopt!!!

Gewoon goed

Slechte aflevering en klantenservice

Ik heb bloemen besteld en betaald voor de bezorgkosten. Uiteindelijk zijn de bloemen niet afgeleverd op het adres en moest de ontvanger ze zelf ophalen in de winkel. Klantenservice gebeld, maar zij zeiden dat ze langs zijn geweest maar niemand thuis was. Telefoongesprek was niet vriendelijk.

• Boeket

Een fijne makkelijke site. En een hele snelle afhandeling/bezorging.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ