Makkelijk te bestellen en de ontvanger wordt leuk verrast
Ik koos een duurzaam bloemenboeket, licht van kleur. Maar het werd een donder boeket met notabene lelies erin, de meest vervuilende bloem die er is.
De bloemen werden de volgende dag na mijn bestelling al geleverd, ondanks de winterse omstandigheden. Het boeket vond mijn schoonzus prachtig. Ik ga in de toekomst zeker weer bij u bestellen. Met vriendelijke groet, Magda Albers
Mooie bos bloemen en snelle levering! Makkelijk online kunnen regelen.
Ik had een bestelling gedaan bij een andere grote leverancier in Nederland voor een boeket naar de U.S.A. Ruim een week na dato was het daar tot mijn grote teleurstelling nog niet afgeleverd. Ik heb de order geannuleerd en heb toen mijn bestelling bij het oude en vertrouwde Fleurop gedaan. En hier ging alles goed; mooi boeket en keurig op de afgesproken datum afgeleverd. Voortaan alleen nog maar bestellingen via Fleurop!
Al jaren klant. Nog nooit teleurgesteld
Refer above
Correcte en snelle afhandeling.
Het door mij bestelde boeket werd op de afgesproken tijd afgeleverd. Het was volgens de ontvanger een prachtig boeket.
Vanuit Spanje even snel een bloemetje laten bezorgen. Makkelijk en snel. Geweldig!
Mooie bos bloemen, het is wel aan de prijs Betalen voor de bloemen, kaartje en bezorgen. Maar goede kwaliteit
Een super klein boeket voor dat geld, ik kreeg een foto doorgestuurd van de ontvanger, maar schaamde mij eigenlijk. Had ik niet verwacht.
Goed verzorgd. Netjes op tijd
Helemaal zoals verwacht. Gebruik de service vaker. Altijd tot volle tevredenheid!
Servizio eccellente! I fiori sono arrivati in meno di due ore, di sabato e con la città innevata ! Ordinati dall’Italia. Fiori bellissimi. Gran bel lavoro ..:complimenti .
Groot assortiment, ruime keuze, goede kwaliteit, snelle bezorging, zeer tevreden ontvanger en blijde gever.
Handig om snel iemand te verrassen of te ondersteunen met ‘n bloemetje
Prettig
Toppie
Makkelijk te bestellen. Hele mooie bloemen!
Prachtige bos bloemen precies zoals ik had uitgezocht binnen een dag bezorgd aan de andere kant van de wereld
schoonzus blij
Complimenten aan de plaatselijke bloemist,dat is van veraf snel geregeld en dichtbij goed verzorgd.
Moeilijk invulbare site betreffende adres en eigen adres. Moet zelf nabellen of leverantie gelukt us
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ