Filter

Makkelijk bestellen.

Het is heel makkelijk om te bestellen, en het is netjes op de afgesproken dag afgeleverd.

• Boeket

Besteld , volgende dag geleverd . GEWELDIG .

Matig E

WmEr staat op de site Volgende dag bezorgd.Vrijdagavond besteld online Zaterdagavond een mailtje gestuurd.Maandag gebeld.Blijkt dat er alleen op de woensdag en vrijdag bezorgd wordt. Ik ben benieuwd of de bloemen bezorgd wordt morgen

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Snel betrouwbaar

Perfect geregeld!!

Zie boven

Mooie bos, maar anders

Voor een huishouden waar zich huisdieren bevinden had ik een bos bloemen besteld zonder amaryllissen en (vooral) lelies, omdat die giftig zijn voor dieren, inclusief het stuufmeel dat van lelies valt. De bos bleek behoorlijk anders dan die ik besteld had (wel heel mooi volgens de ontvanger), en helaas bevatte deze ook minstens één lelietak. Zou mooi zijn als je bv kan aangeven dat een bos huisdiervriendelijk moet zijn.

• Boeket

Mijn dochter heeft een Fantastische mooie bos bloemen gekregen.

Volgens mijn dochter was het een mooie bos bloemen, ze waren niet thuis en de bloemen werden bij de buren bezorgd. Ik kreeg daar ook een mail over, en mijn dochter kreeg een kaartje in de bus. Top geregeld:)

• Boeket

Mooie bos bloemen en mooi op tijd en vriendelijke bezorger

• Boeket

Het bestelde bloemstuk moest ik afzeggen vanwege ziekenhuisopname van ontvanger. Heb gebeld en hebben het bloemstuk laten bezorgen op een ander adres waar ik toevallig jarig familielid had. Kaartje netjes aangepast. Was geen enkele moeite

Uitstekende ervaring

Bloemen werden volgens afspraak bezorgd. Ee prachtig boeket waar de ontvangster heel blij mee was.

Altijd goed!

Makkelijk te regelen, veel keuze en altijd op de dag geleverd!

• Boeket

Waar het bloemstuk naar gebracht is.Is heel tevreden!

Dit was het

• Boeket

Lijkt in de verste verte niet op de foto op de website

Een triest kerststuk voor bijna 60 euro. Een enkele amaryllis (goed die moet nog gaan bloeien) - op de foto 3 knoppen. 1 bruine tak (ipv 3 of 4), die ergens scheef is geplaatst. Veel minder rood dan op de website. En alles snel en slecht in elkaar geflanst. Nee, als dat zo moet, dan volgende keer maar een ander cadeau. Zeer teleurstellend.

Uitstekend!

This is my second order from South Africa. Everything went smoothly. Delivery was on time and exactly what I ordered. Recipient is very happy. Thank you!

Supersnel

Een paar uur na het plaatsen van mijn bestelling is het boeket afgeleverd op de plaats van bestemming. Serieus onder de indruk van de service!

• Boeket

Leuke opties en goede kwaliteit

Gelukkig worden mijn bestellingen door dezelfde bloemenzaak uitgevoerd en dus ben ik zeker van een goede kwaliteit!

Absoluut dramatisch bosje bloemen

Wat een gigantische deceptie. Een 'midden' boeket uitgezocht voor een verjaardag. Bestellen en dergelijke ging makkelijk. Het bedrag is vrij hoog net als de bezorgkosten. Maar we waren niet in de buurt en wilden graag onze moeder verrassen. De bestelling gedaan en wel gerekend op een fatsoenlijk bosje bloemen. Maar nadat ik dit weekend op bezoek kwam ben ik mij rotgeschokken wat ik heb betaald voor dit midden boeket en wat er op tafel stond. De prijs kwaliteitverhouding is niet alleen zoek, die is totaal afwezig. Ik denk dat het kleine boeket uit 3 stengels moet bestaan als ik zag wat ze hiervoor hebben geleverd. Mijn moeder vroeg me 'om de volgende keer dan maar te bellen of ze voor zichzelf een bosje bloemen kon kopen'. Want dit was de verrassing niet waard, in de winkel zelf heeft ze 1,5 zoveel in het boeket voor de helft van de prijs. Om het te omschrijven in 1 woord: schokkend.

Op Tijd en goed materiaal

Opdracht wordt goed uitgevoerd.

Prachtig boeket

• Boeket

netjes bezorgd op de juiste datum

• Boeket N.v.t.

Snelle levering. Bos zitten minder bloemen in dan de foto

Op de foto van de site is de bos een stuk voller dan de levering. Ik heb de grote bos besteld en de blauwe bloemen miste. Vond de bos, tegenover deze prijs, tegenvallen.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak en fotos

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ