De rosen boeketje zijn echt met liefde gadaan en ook met liefde afgeleverd,zeer vriendelijke bezorger,dankjewel ,toppers!!!
De bestelling moest worden aangepast, dit werd op een creatieve manier opgelost!!
great flowers, on time, happy
Snel en goed bezorgd
Duidelijk en soepel
Mooi boeket afgeleverd nadat de ontvanger de eerste keer niet thuis was. Ik had de bloemen bij bloemist de Bijl besteld en de ontvanger kreeg een “ niet thuis kaartje” van plantencentrum Leurs. Dit werkte heel verwarrend.. verder alles dikke prima
Wel prijzig!
Voor de trouwdag van mijn zus en zwager bloemen besteld en dat is een hele mooie bos geworden!
Makkelijk te bestellen en was precies op tijd bezorgd zoals gezegd. Mijn compliment. Eerste ervaring.
Zie tekst hierboven.
Bijbehorend kaartje ging fout…
Goede service Snelle service Mooie bloemen
Het was een speciale verrassing voor een trouwen 22-04. Geen boeket afgeven terwijl we wel een bevestiging kregen en wij zijn de grootouders. Weg verrassing voor best veel geld. Morgen nieuwe kans maar ben benieuwd naar het boeket Dus nee vond dit zeker niet leuk
Mooie bos bloemen, netjes op tijd geleverd
Prachtig boeket correct en tijdig geleverd
Ik weet nog niet of de ontvanger het boeket mooi vond dus ik kan eigenlijk geen beoordeling geven.
Niet het boeket ontvangen wat was besteld Geen verse bloemen Bij aflevering een aantal stelen geknakt
Snelle service en de bloemen waren vers en op tijd bezorgd
Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De service met betrekking tot afhandeling is prima en ontvanger heeft laten weten erg blij te zijn met de kwaliteit van de bezorgde bos bloemen.
Ik bestel graag op via de Fleurop omdat de bloemen altijd vers zijn en afgeleverd worden op de dag die aangegeven is.
Erg prettig en gemakkelijk
Ik had zelf Perongeluk een onjuist adres ingevuld. Ik werd de volgende dag vriendelijk gebeld en de zelfde dag werden de bloemen op het juiste adres geleverd.
Fijn even overleg over bloemen die er niet waren. Dat kan altijd gebeuren. Ik kon kiezen over de oplossing
Ik bestelde een boeket vanuit mijn adres in Spanje voor een bezorgadres in Nederland. Tijdens het bestellen kon ik niet door naar de betaalpagina via de knop 'ga verder' onderaan tweede bestelpagina. Knop werkte niet. Uw medewerker klantenservice gaf wel een paar tips, maar die werkten ook niet. Tooen ik daarna mijn Spaanse adres verving door mijn vorige adres in Nederland werkte het wel. dus vanuit buiten;land bestellen gaat prima, maar betalen is kennelijk een probleem.
Ben tevreden
1 De Schutterij