Bloemen mooi en goed aangekomen
Mooie bloemen. Communicatie bezorging kan beter
Erg goede service!!!
gemakkelijke keuze, mooie boeketten
Zeer goede kwaliteit
Ik heb een foto gekregen van de bos bloemen en het was een mooie bos
Een mooie bos bloemen en precies op tijd geleverd
De bloemen hebben 2 dagen gestaan. Het leek erop dat het bloemen van zaterdag waren. €35 voor 2 dagen is het niet waard. Ik doe het niet meer
Geweldige service zonder enig problemen geregeld door Fleurop. Fijn dat het zo kan :)
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de klantenservice en een super mooi boeket. Aan al onze verwachtingen is voldaan
Een boeket voor 29,95 wat het absoluut niet waard was! Klein en niet bijzonder helaas. Het bestellen en het kaart gaat feilloos
Wat een zielig bosje dat al na 3 dagen begint te sterven voor € 32,-
Is goed geregeld.
Er werd een boeket met chocolaatjes besteld; het boeket werd geleverd, de chocolaatjes niet op mail gestuurd naar klantendienst, geen reactie
Het invullen via de website verliep soepel en snel
Bedankt voor mooi buket
Helemaal tevreden
Slechte afspraken
Bloemen niet afgegeven bij huis
Er zou tussen 9 en 6 bezorgd worden en om half 8 kwamen de bloemen pas.
in Limburg geregeld en in Friesland kado gedaan. De ontvanger vond het een pracht boeket en dat is het aller belangrijkste.
Prachtige bos en snelle service!
Bloemen besteld en na 4 dagen nog steeds niet geleverd helaas. Navraag zorgt wel voor mails vanuit Fleurop, maar uiteindelijk zijn de bloemen na twee verzoeken er achter aan te gaan nog steeds niet geleverd. Het momentum is dan compleet weg, ruim 60 euro betaald en geen bloemen, verdient eigenlijk een bos bloemen van Fleurop lijkt me.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ