jullie site stelt het veel mooier voor dan wat er is geleverd. Veel meer groenblad en veel minder bloemen dan op de foto van het Pirouette Bouquet. En pas na betaling stond erbij format small. Dat was tijdens het bestel traject niet aangegeven. Ik weet dat bloemen in Canada duur zijn, maar het geleverde is bij lange na geen € 54 waard. En als laatste: niet op tijd bezorgd
Makkelijk bestellen via de website. Daarna nog telefonisch overleg gehad en aan onze wensen werd voldaan. Prima service en een prachtig boeket.
Op tijd geleverd
Voor 14:00 uur besteld en vlot geleverd dezelfde dag!
Ik heb een opmerking over de bestelling, Het boeket was oké, de manier van bestellen was ook oké, maar ik had het besteld voor vrijdag ,de dag dat de persoon jarig was ,maar het boeket kwam een dag te laat en dat vond ik heel erg teleurstellend, Daarom weet k nog niet of ik weer zou bestellen, Met vriendelijke groeten, Marijke van der Veer [email protected]
Heel erg tevreden, mooie bos bloemen afgeleverd!
Tevreden Alles punctueel geleverd
Afspreken = Doen ! En dat doet Fleurop
Wat is dat "beer-boeket" een troost gebleken. Schitterend om dat te kunnen sturen
Mijn boeket is niet geleverd nooit meer bij jullie!!@
Het was heel makkelijk om een prachtig mooi boeket te bestellen en een leuk kaartje erbij. En dat op zo’n korte termijn! Ook heel prettig dat je bericht krijgt wanneer je boeket bezorgd is.
Makkelijk en duidelijk om te bestellen, na afloop krijg je bericht dat De bloemen zijn bezorgt .
Niets veranderen, zo laten.
Teleurstellend klein en ander boeket
Het wmakkelijkas weer een mooie bos.
Deze keer wel een bevestiging van levering gehad en de ontvanger was er erg blij mee. Ook leuk dat je een knuffel kunt bijkopen om die naast de bloemen te laten leveren.
Keurig op tijd een mooie bos geleverd
Even een hart onder de riem of een snelle ik denk aan je. Snel en makkelijk geregeld
Een mooi boeket met een aparte selectie aan bloemen. Zie rechter boeket op de foto.
Echt compleet ander boeket als op foto Open tulpen geen takken alleen roze bloemen . En ik weet waar ik over spreek. Heb zelf 17 jaar 3 bloemen winkels heb gehad. Ik ben boos en zwaar teleurgesteld.
Het gekozen boeket leek in de verste verte niet op wat ik besteld had. Ik heb bijna 50€ uitgegeven voor een paar lelijke groene takken met 5 bloemen erin. Zeer teleurstellend.
Mooi boeket en snelle levering.
Netjes bezorgd en een mooie bos bloemen.
Not only did I not receive the flowers I paid for on the expected date, I still have received the flowers nor the money back. The company does not respond to the email I have sent… acoid being mistreated by this company
Snel besteld, op de gekozen datum geleverd. Prachtig boeket, beter dan bij de concurrentie.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ