Rozen besteld voor verjaardag vrouwlief. Netjes op tijd geleverd, top!
Bosbloemen een prachtige boeket met een Wenskaart die niet mee geleverd was.
Prachtig.
Laat besteld maar op tijd geleverd. Boeket was prachtig ! Helaas geen foto.
Klantvriendelijke oplossing voor sturen boeket op afstand
In vergelijk met andere boeketten die deze dag voor de verjaardag van mijn echtgenote zijn bezorgd vind ik het een schamel bosje bloemen en de €55,- niet waard. Ik bestal niet meer bij jullie.
Prima website, ruime keuze, waardering voor samenwerking met lokale bloemisten. Weet soms niet of ontvanger thuis is. Nooit problemen met levering gehad.
Boeket was mooi. Snel afgeleverd. De bestelling was makkelijk en er is een ruim assortiment.
Ik bestel vaak bloemen vanuit het buitenland voor mensen. Ze sturen dan foto's om mij te laten zien hoe het boeket eruit ziet. Dit keer bestelde ik een boeket en was aanwezig bij ontvangst. Dit boeket was prachtig ,goed gevuld met verschillende bloemen en niet opvul groen.! Aangenaam verrast. Tevreden. De onntvanger ook zeee blij.
Zag er goed uit, Complimenten!
Snel en een mooie bos
Ik heb al bericht gekregen dat het bloemetje niet afgeleverd is omdat er niemand thuis was. Kan gebeuren natuurlijk, maar daarna zou ik wel graag bericht krijgen dat ie wél is afgeleverd. Wat ik ook n iet leuk vond is dat er een prijs staat bij de bos bloemen, maar dat dat later exclusief afleverkosten blijkt te zijn. Maar natuurlijk wil ik hem ook laten afleveren, dat is het hele idee van dit kado, dus noem meteen ook de bestelkosten er ook bij.Intussen had ik mijn medegevers al een prijsopgave gedaan, maar daar moest ik dus op terugkomen. Heel vervelend en onnodig.
Op tijd bezorgd en was een prachtig boeket!
Alles volgens afspraak en in volle tevredenheid.
Vond voor dat geld het heel sobertjes
Blij met de bloemen! Alleen jammer dat er geen indicatie bij zit hoe laat ze ongeveer geleverd worden.
Fantastisch mooi boeket geleverd bij mijn zus… in Australië!!! Het was precies zoals op de foto, wat het het geld dan ook waard maakte!! En ook belangrijk: het werd op tijd geleverd , zelfs nog wat eerder ( wat uiteraard door het tijdverschil kwam) Ik ga zeker nogmaals bestellen hier,
Je kunt erop vertrouwen dat via Fleurop de bestelling goed verzorgt en zowel de opdrachtgever als de ontvanger blij maakt.
Bestellen ging snel en makkelijk , ook werd het snel bezorgd , vind het alleen erg jammer dat zonder overleg een andere vaas erbij werd bezorgd dan die ik besteld had
Simpel, snel, mooie bloemen geleverd eenpaar uur na de bestelling
Bloemen moesten zaterdag bezorgd worden, werden niet bij de buren afgegeven, bloemen terug naar de bloemist die vervolgens dicht was en ook de dag daarna op zondag. Telefoonnummer van Fleurop ook dicht na 12:30 op zaterdag. Kortom, bossie twee dagen te laat voor de trouwdag van mijn zus.
Makkelijk en snel besteld, mooie bos bloemen op tijd bezorgd.
Snel........werd op korte termijn bezorgd
Ik bestelde 's avonds bloemen, de volgende ochtend waren ze al geleverd. Goede service en de bloemen waren ook erg mooi.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ