Filter

Geweldig !

Perfect op tijd bezord en heel erg mooi. De ontvangster was dolblij!!!

Geweldig bezorgd !

Mijn ervaring bij Fleurop is TOP.

• Boeket

Eerste keer gedaan was wel spannend.

Eerste keer naar een andere stad gestuurd maar was wel spannend. Ging goed.

Locale fleurist!!

Ik verstuur bloemen altijd via Fleurop. Bloemen via een lokale bloemist zodat ze geen onnodige kilometers hoeven maken Uitgebreide keuze in soort, maat, met/zonder kaartje, met of zonder vaas

Boeket bloemen

Een snelle en zeer toegankelijke website. De geadresseerde was erg blij met het boeket.

• Boeket

Bloemen door eigen fout op verkeerde huisnummer bezorgd ( niemand aanwezig). Na mail van mij aan fleurop, over mijn fout, worden een paar dagen later alsnog bloemen op het juiste adres afgeleverd. Hierover word ik telefonisch geïnformeerd door fleurop!! Geen extra kosten . Fantastische service.

Makkelijk te bestellen

Prachtig boeket en ruim op tijd bezorgd...top!

Bloemen zijn niet bezorgd

Ik heb op donderdag bloemen besteld bij Fleurop die op vrijdag geleverd zouden worden. Volgens de bezorgbevestiging zouden de bloemen bij de buren zijn afgeleverd en zou er een kaartje zijn achtergelaten. Dit klopt niet: de buren hebben niets ontvangen, er was geen kaartje en de ontvanger was die dag gewoon thuis. De bestelling is dus nooit geleverd. Ik heb Fleurop verzocht om het aankoopbedrag terug te storten. Tot op heden is dit nog niet opgelost.

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket

Fijn dat er een mooi boeket op tijd is bezorgd

Gewoon zoals beloofd!

Fijn en snel geregeld dezelfde dag bezorgd prima!

Prachtig boeket

Ik heb via fleurop bloemen besteld . Er werd een prachtig boeket bezorgd. Fijn dat er een melding komt dat het is afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering mogelijk, mooie bossen bloemen en duidelijkheid proces

Snelle levering mogelijk, mooie bossen bloemen en duidelijkheid proces

• Boeket

Een goede communicatie, snelle levering en klantvriendelijk

Klein rouwboeket

In mijn besteld rouwboeket zaten erg mooie bloemen. Het boeket was alleen meer dan de helft kleiner dan alle andere boeketten terwijl de prijs nagenoeg hetzelfde was.

• Boeket

De bezorging is prima en optijd Boeket keuze is ruim en presentjes.

Super service

Goed product

Redelijk

De bloemen waren mooi maar het middelgrote boeket was heel klein. Jammer. Met dank

Perfekt

Alle bestellingen steeds netjes en op tijd en mooi verzorgd

• Boeket

Niet tijdig bezorg en op verkeerde adres bezorgd

Goededag, Bloemen 4 dagen van te voren besteld om het vervolgens op vrijdag te leveren. dus een week jullie de tijd gegeven om de bestelling te regelen en nog gaat het fout. ten eerste niet op tijd geleverd, bijna tegen eind van de dag na diverse keren gebeld en gemaild te hebben en op een hele verkeerde adres geleverd terwijl het juiste adres op de melding stond..

Hartstikke bedankt!!!

Gewoon alles goed gedaan.

Alles fast perfekt

Auf der Karte nicht einfach alles hintereinander schreiben, sondern die Sätze wie vorgegeben anordnen

TOP!

Makkelijk te vinden en te gebruiken website, makkelijk zoeken en samenstellen van grafbloemstuk en betaling top.

• Boeket

Een prachtig boeket van verse bloemen

Op aanraden van Fleurop bestelde ik een groot roze boeket seizoensbloemen voor mijn vriendin. De bloemen waren prachtig! En heel vers.

Zoals altijd... uitstekend!

Ik

• Boeket

Snelle levering !prachtig boeket!

Donderdag besteld..vrijdagmorgen geleverd zoals gevraagd!top!!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ