Via internet bloemen besteld en laten bezorgen. Precies datgene wat ik graag wilde
Op dezelfde dag kunnen bezorgen is een pluspunt! Mooi boeket. Alleen bij het mobiel bestellen vloog de site er elke keer uit bij het kaartje. Dus dat zorgde voor frustratie, dus net geen 5 sterren.
Bloemen besteld en dezelfde dag nog geleverd. Heel blij mee.
Heel goed 5 sterren
Zou een bericht van aflevering ontvangen, dat is niet gebeurd.
moesten opeens een boeket voor een crematie regelen, Fleurop deed dat perfect voor ons.
Binnen 2 uur was het boeket bezorgd. Ruime keuze en fijn dat er grote keuze in het kaartje welke je mee kunt sturen + genoeg ruimte om een leuke tekst erbij te schrijven.
Wat een mooie bos bloemen! En ook op de dag zelf nog geleverd! Super!
Bloemstuk was bestemd voor een afscheidsceremonie van een overleden familielid in Edinburgh Schotland. Wij kregen geen melding, dat het bloemstuk was afgeleverd. Wij hadden een Internetverbinding tijdens deze afscheidsceremonie en zijn ervan uitgegaan dat het door ons bestelde bloemstuk hier ook bij lag.
Boeket en service waren van top-kwaliteit.
Er werd niet meteen door geven dat de bloemen waren bezorgd, pas een dag later.
Ik had een boeket met kaartje besteld. Het kaartje blijkt niet meegeleverd te zijn. Daardoor kwam de boodschap niet over en moest de ontvanger raden van wie de bloemen afkomstig waren. Erg slordig!
Ik heb goede ervaring en de bliemen zien er goed uit
Het boeket was echt prachtig en werd dezelfde dag nog bij mijn zieke collega bezorgd. Echt een uitstekende service!
The flowers were exactly as expected and the request for delivery before 14:00 was respected. Highly recommend!
Helaas niet kunnen afleveren op verzochte datum en tijd. Ben ik wel over gebeld, tot 2x toe verandert. Dit is natuurlijk niet waar ik voor betaal. En annuleren gaat dan niet meer. Ik stuur iemand bloemen voor een bepaalde gelegenheid en dan wil ik ook dat dat op die dag bezorgd wordt.
Prachtige bos, snelle levering en makkelijk te bestellen. Erg tevreden!
Prima levering van mijn boeket in de UK!
We zijn tevreden met de service.
Snel besteld, goede service, prachtig boeket van goede kwaliteit.
Mooi boeket binnen de afgesproken tijd bezorgd.
Alles is super gegaan
Wat kan je iemand blij maken met een mooie bos bloemen en een lief kaartje!
Onze bloemen zijn met grote enthousiasme ontvangen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ