Ik bestelde bloemen voor een oud-collega nadat ik hoorde dat zij ziek was. Diezelfde middag werden ze al bezorgd.
Nog mooier dan verwacht!
Bezorging wss vrij snel en het boeket is nrtjes boven gebracht zonder lift
Gekozen datum bezorging is (volgende dag) is keurig gerealiseerd.
prima ervaring opgedaan met het bestellen bij Fleurop. Wat voor mij ook een plus is, is dat er gebruik wordt gemaakt van locale bloemisten. Zo hoort het !
Op tijd en een mooi boeket
Xx
Keurig, vers en op tijd verzorgt
Wilde graag een echt mooi boeket van een plaatselijke bloemist voor de verjaardag van een vriendin. . Boeket is echt geworden zoals beschreven op de site, prachtig!
Bedankt voor de fantastische bloemen Service! Ik raad aan iedereen aan om deze bloemist te gebuiken.
Goed geregeld
perfect
De gekozen boeket komt overeen met het afgeleverde boeket. Fris en fruitig en de bezorging is op tijd.
Er is een mooie bos bloemen bezorgd!
Van bestellen tot levering super.
De eerste keer rozen besteld die vielen tegen lieten na 1 dag de koppen hangen, maar dat is keurig opgelost. De daaropvolgende bestellingen waren prima en vielen behoorlijk in smaak bij de ontvanger
Super goed
Na een geweldige vakantie hebben we een boeket gestuurd naar de verhuurders als dank. Exact conform afspraak geleverd. Prima geregeld.
Is allemaal perfect verlopen
Levering was in de ochtend besteld, maar in de middag bezorgd! Geen afzender, had blancokaartje. Daardoor gevraagd. Familie wist nu niet van wie de bloemen afkomstig waren! Jammer
De email communicatie was heel goed. We wisten precies wat we besteld hadden, wanneer het wegging en wanneer afgeleverd. Ook toen het bij de buren werd afgeleverd, met alle nodige informatie. Dank jullie wel.
Vandaag een kleurrijk boeket laten bezorgen door Fleurop aan mijn van operatie herstellende, jarige moeder die vandaag 84 is geworden. Mooie volle bos, eigen ontwerp kaartje zag er mooi uit, knuffelbeertje ook. Gisteren besteld rond 15:30, en in de ochtend bezorgd. Moeder was blij verrast ❤️Klantenservice is prima bereikbaar en erg klantgericht. Ik kom hier zeker terug!
De bos bloemen was groter dan verwacht en zag er super uit! De bestelling was makkelijk en de levering op tijd.
Helaas is het boeket totaal anders dan het gekozen boeket. Ik kan begrijpen dat niet alles voorradig is zoals op de foto, maar dit is meer bij een plukboeket en dat was net niet de bedoeling. Het gekozen boeket is veel meer een eenheid. Als ik een plukboeket had willen hebben had ik daar wel voor gekozen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ