Ik vond dat er weinig bloemen in het boeket zaten voor bijna 50 euro. Werk namelijk zelf in een bloemenwinkel namelijk. Ik vind dit zorgelijk.
Precies wat ik bedoelde.
De ontvanger van bloemen was tevreden en verrassend - dit was de bedoeling. Bedankt voor goede service.
Ik koos bewust voor een boeket in pastel kleuren voor het vieren van een huwelijk. Dit boeket koste ook meer dan andere boeketten. De ontvanger heeft helaas een boeket gekregen met felle zomer kleuren.
Zoveel geld ( tegen de 55€ ) en een klein boeketje. Erg jammer.
Gemakkelijk bestellen en de rest gaat vanzelf
Omdat ik mij vergist had in de datum, kon ik telefonisch de datum zonder probleem 1 dag opschuiven.
Heel fijn dat ik kan kiezen voor een biologische bos bloemen, nu er zoveel gaande is over afname van de biodiversiteit door bestrijdingsmiddelen. Ook fijn om de datum van bezorging te kunnen kiezen. Ik hoor van de ontvanger dat de bos bloemen heel mooi is.
Goede communicatie en super snelle levering. Echt een top ervaring.
Prachtige bos zonnebloemen met groen erdoorheen en snel bezorgd!
De bloemen werden pas in de middag afgeleverd terwijl ik om de ochtend had gevraagd
S'ochtends besteld voor de middag al in huis
Voor €80,00 had ik een wat grotere bos bloemen verwacht. Het geheel zag er goed verzorgd uit, ook de wens hortensia te gebruiken is toegepast. Bezorging en communicatie was goed voor elkaar.
bouquet op tijd geleverd - klant heel blij met de bloemen
Eenvoudig en snel
Het was makkelijk winkelen. Alles was goed te zien en beschreven. Ik heb mooie boeketten besteld die dezelde dag ook nog afgegeven zijn. Iedereen blij. Dank U.
Makkelijk bestellen, op tijd bezorgen en ffedback over de levering
Ik heb mijn liefje erg blij kunnen maken
Mooi boeket perfect op tijd afgeleverd.
alles prima
Ik had een bestelling geplaatst voor bloemen waarvan ik na drie dagen geen ontvangstb kreeg. Hierover een mail gestuurd en bleek dat de bestelling tussen de order en betaling was blijven hangen wat pas opgemerkt werd toen ik mailde. Klantenservice bood aan om de bloemen volgende dag te bezorgen en bezorgkosten terug te storten. Gevraagd om extra grote bos te laten bezorgen in plaats van de bezorgkosten terug te storten en het zo te regelen. Jammer dat het fout ging en niet opgemerkt werd, klantenservice was netjes.
Snel geregeld (site) Snel geleverd ( zelfde dag ) Mooi en leuk boeket !
Helaas viel door bezorging op verkeerde adres de verrassing in het water. Later die dag wel goedgemaakt met andere bos op juiste adres.
Mooie verse bloemen waar voor je geld
Boeket bloemen besteld voor levering in Duitsland. Op tijd geleverd. Een top boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ