Filter

Matig

Helaas niet alles als gepland verlopen

Mooie bos maar voor 30 euro karig

Jammer dat de bloemen zo laat 15.45 bezorgd werden. De verjaardag was al bijna om. Ga voor de volgende keer kijken of andere bloemist eerder bezorgd

Super mooi boeket!!

Het boeket wat ik had besteld was echt O mooi als op de site. Mijn vriendin was er heel blij mee :)

• Boeket

Prachtige bos bloemen op tijd bezorgd

Met gemak en snel besteld, keurig op tijd bezorgd.

• Boeket

Ontzettend makkelijk, hele mooie bloemen en heel veel keus

Ik heb vanuit Zweden een prachtige bos bloemen in Nederland laten bezorgen en mijn ervaring daarmee is zeer positief. Makkelijke website, waar je je keuzes kunt maken en zeer eenvoudige betaalmethodes die ook vanuit het buitenland werken.

Erg laat bezorgd 17.55

Erg laat bezorgd, 17.55 Feest was al voorbij.

• Boeket N.v.t.

Perfect!

100%

Snel, makkelijk en goed.

Mooi boeket, eenvoudig besteld, keurig geleverd

• Boeket

Makkelijke en overzichtelijke website en snel geregeld

Groot assortiment om te kiezen voor elk budget. overzichtelijk website en snel geregeld. Netjes bericht ontvangen dat het bezorgd was.

• Boeket

Supersnel besteld en goed afgeleverd!

Supersnel besteld en goed afgeleverd!

• Boeket

mijn moeder van 95 jaar heeft het boeket in haar woonkamer gezet op een plek waar ze het aldoor kan

Goede weergave op internet van alle boeketten. Dit maakt een keuze eenvoudig.

Erg klein boeket

Wanneer ik een foto van het boeket zag was het erg klein. Op de foto van de website was hij mooi gevuld. Had een klein boeket aangevinkt maar had ook verwacht dat er wel wat vul takken bij zouden zitten zoals op de foto maar was erg kaal.

Klantgerichte service

Voor een speciale gelegenheid heb ik een mooie boeket bloemen besteld. Het bestellen ging erg soepel en de ontvanger was erg blij met het hele mooie boeket. Alles conform afspraak en aan het einde van de dag kreeg ik nog een ontvangstbevestiging gestuurd.

• Boeket

niks is bij mij verplicht in een vrijwillige enquete

zie hierboven

• Boeket

Was eigenlijk al vrij laat met het bestellen van een rouw stuk. Maar alles netjes en ruim op tijd afgeleverd! Top service!

Altijd goed

Ik woon in het verre buitenland en moet altijd op Fleurop terugvallen maar alle ontvangers zijn altijd dol enthousiast, keep up the good work !

Niet echt bijzonder.

De bos bloemen viel tegen, en mijn vrouw wist niet dat de bosbloeme voor haar zouden zijn. Ze hebt ze aangenomen van de bezorger en dacht dat die bos bloemen voor mijn waren. Het had mooi geweest als de bezorger erbij had gezegd dat het voor haar was. Maar voor zoveel geld val het zwaar tegen.

Prachtig boeket.

Mooi boeket waar ik na 4 dagen nog steeds van geniet!

• Boeket

Bos bloemen ziet er mooi uit

Mooie bos bloemen

• Boeket

Op tijd besteld, maar de prijs is veel te hoog.

De bestelling is vlot gegaan. De prijs is veel te hoog. In Nederland betaal je voor zo'n plant ongeveer € 20,00. In Duitsland zo'n € 30,00 . Onbegrijpelik dat jullie voor deze plant € 60,00 vragen. Dat was een flinke teleurstelling.

• Boeket

Prima service als je zelf niet in de gelegenheid bent.

Prima service, makkelijk online een (lees; soortgelijk) boeket uit zoeken als je zelf niet in de gelegenheid bent. Echter vind ik €44,- (medium boeket incl. verzendkosten) wel erg gortig voor het boeket wat diegene uiteindelijk heeft ontvangen. Leek totaal niet op de foto, snap dat dit afhankelijk is van het seizoen, maar ook de hoeveelheid bloemen was karig. Was meer groen dan bloem. Zou niet snel nogmaals hier bestellen.

• Boeket

Snel online besteld en helemaal fijn bezorgd de volgende dag. De bloemen zijn prachtig ! Helemaal top dus.

• Boeket

Heel goed, zeker een aanrader!

Bloemen besteld, dezelfde dag nog geleverd.

Prachtige bloemen snel bezorgt

Prachtig boeket verse bloemen bestelt en dezelfde dag bezorgt.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ