Kreeg als feedback van de ontvanger dat het prachtige bloemen waren!
De bos was groter dan verwacht
Een rouwboeket naar Italie. Uitstekend geregeld.
Niet blij mijn bestelling kon niet op de gewenste dag geleverd worden!
Goede service, vriendelijke klantenservice Enorm tevreden
Helaas, terwijl er de hele dag mensen thuis waren, is er alleen een briefje in de bus gegooid en heeft er niemand aangebeld. Dit werd vervolgens ontkend door de bloemist zonder verontschuldiging.
Onder de boodschap op het bijgevoegde kaartje was niet mijn naan als afzender vermeld (weet heel zeker dat ik daar Mam heb ingevuld).Er was dus enige verwarring!
Zoals ik zei: formidabel.
Blij met de bloemen en blij dat het goed is geregeld..
altijd correcte uitvoering van mijn wensen.
de tekst op het kaartje was anders dan ik opgegeven had. er misten twee namen van de vier
Geruststellend
Snelle levering en mooie bos bloemen
Voor het eerst bloemen verstuurd via Fleurop. Goede service, namen telefonisch contact op toen de bloemen een dag later pas bezorgd konden worden. Heel tevreden.
Je kunt met een gerust gevoel een bloemen groet overlaten aan Fleurop. Het fungerrt perfekt.
Mooie verse bloemen, zoals je ze zelf ook zou kopen. Niet goedkoop maar kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. Als je zelf niet aanwezig kunt zijn i.v.m. de grote afstand, is dit een ideale oplossing die altijd weer goed aankomt.
Ik heb een bloemetje voor mijn nichtje besteld. Ze woont op 200 kilometer afstand van mij. Bloemen waren prachtig en op afgesproken dag geleverd door een vriendelijke bezorger. Volgende keer bestel ik zeker weer viaFleurop!
Rouwboeket besteld , moest naar Haarlem dus best ver bij ons vandaan. Prachtig boeket met mooie linten.Alles perfect op tijd.
Zie hierboven
Beautiful roses, quick delivery
ALTIjD heel goed
Ik had een grote bos bloemen voor mijn tante besteld. Ik woon in Schotland dus ik gebruikte de internationale website. Binnen twee uur kreeg ik een berichtje van mijn tante met een foto van de prachtige bos bloemen. Hele snelle service, en echt een prachtige bos.
Goed op de hoogte gehouden !
Heel fijn, alleen zou het mooi zijn als het boeket er bij de koffie met gebak ook 's ochtends is. Ik snap wel dat dat niet altijd kan overigens. Het was een prachtig, super groot boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ