Bloemen besteld, aangegeven dat ik een bepaalde soort niet wilde hebben wilde in het boeket vanwege de kat (lelies zijn giftig) en zaten er dus ook niet tussen.
Mijn nicht was heel blij met de mooie bos bloemen!
Vanuit de stoel thuis snel en gemakkelijk te regelen. En er is volop keus in bloemen voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse.
Netjes en correct
Makkelijk te bestellen online
Meer dan goed!
Je krijgt ook echt wat je bestelt.
Ik had op woensdag een boeket besteld van 58,- euro , ik kraag op donderdag een mail dat het was bezorgd, ik ben gaan bellen en toen bleek dat het niet zo was , ik heb zaterdag gebeld het boeket was er nog niet , het was voor een uitvaart, zaterdagavond is het bezorgd om 19.00 dat is echt slecht Als ik niet had gebeld dan was het nooit bezorgd, en weg is dan je geld , Ik ga hier zeker geen reclame voor maken eerder een klacht indienen.
Teleurstellend
Ruim en gevarieerd aanbod, gebruikersvriendelijke website. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Mijn felicitatie boeket naar Portugal (voor de tweede keer) uitstekend verlopen. Er werd daar van tevoren netjes per telefoon gevraagd of er iemand thuis aanwezig was. Daarop volgend werd een bijzonder mooi boeket bloemen, afgeleverd.
Dag te vroeg bezorgd
Fijne ervaring met online bestellen bij Fleurop. Daarnaast waren de geleverde bloemen (met dank aan de lokale bloemist natuurlijk) erg mooi. Aanrader.
Mooie bos bloemen en super snel geleverd.
Enorm vriendelijke dame telefoniscg gesproken nadat ik een verkeerde bezorg datum gekozen had, werd dezelfde dag bezorgd, helemaal top
de bloemen waren erg vers
Jammer, nu hebben ze dagen met een vraagtekenen gezeten van wie de bloemen waren en ik vond het zo veel minder leuk geven. Via intragram heeft ze nu gevraagd van wie de bloemen waren. Ik had een mooie tekst ter bemoediging, dat is dan toch jammer.
Gemakkelijk via website te bestellen en telefonisch contact gehad over de bezorging. Goed geregeld.
Prachtig boeket. Afzender was onbekend . Werd netjes met afzender over gecommuniceerd
'S avonds besteld en de volgende dag na de middag bezorgtijd! Dikke service
Mooi bloemenstuk besteld voor op de kist van mijn vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Zag er zeer mooi uit. En was ook keurig op afgesproken tijd aanwezig.
Mooie bos, mag nog wel wat meer bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ