Helder, eenvoudig. Het is me helaas niet gelukt, naar meerdere pogingen, om een tekst in te typen in een middelgrote kaart. Ik heb dus daarvoor de kleinste gekozen.
Mooie snelle levering
I’m very satisfied with your service. Thank you
Een normaal bosje bloemen voor een dikke 50 euro is gewoon niet normaal meer. Dit begint een beetje op afzetterij te lijken. Een paar jaar geleden betaalde je de helft. Nu kan je als Fleurop wel doen alsof je merk belangrijk is, je beter bent dan de rest etc etc....maar uiteindelijk bestellen mensen gewoon even snel een bosje bloemen. Dat is alles, woorden zoals empathie, aandacht, betrouwbarheid en weet ik veel wat is gewoon allemaal marketing onzin. Dit gaat over te veel schijven en iedereen moet er goed aan verdienen. Fleurop is een scam net zoals thuisbezorgd dat ook is. De volgende keer bestel ik liever rechtstreeks bij een bloemist.
dat een systeem niet werkt maar dat je een dag later er pas achter komt en dan 60 euro al hebt betaald om iemand op zijn verjaardag iets te laten bezorgen. Dag 2 bel je pas na 12 uur met de mededeling sorry wordt vandaag bezorg om 13 uur nogmaals gebeld rechts weet niet wat links doet dag 3 moet ik zelf bellen om nategaan of het is geleverd nou nee geen leveringen meer door Fleurop enorm teleurgesteld
Snel geregeld mooi gemaakt snel geleverd
Wij hadden een prachtig kerststuk besteld voor onze zwager die 80 jaar werd. Het kerststuk werd op de aangevraagde dag bezorgd. Nadat wij de foto ontvingen van het ontvangen kerststuk waren wij heel verbaasd. Het is jammer dat wij de foto hier niet kunnen plaatsen. Het kerststuk had wel een Amarylis zoals beloofd maar op de pot na, leek het niet op de afbeelding van ons bestelde stuk. Het was een armzalige vertoning en dat voor zoveel geld. We zijn teleurgesteld en zullen nooit meer iets bij Fleurop bestellen. Jammer ook dat wij geen reactie hebben ontvangen op onze klacht.
Niet genoeg op voorraad, dag te laat bezorgd, erg duur.
De ontvangster van het kerstboeket was er heel erg blij mee!
De bloemen vielen binnen 24 uur uit en bij het melden van dit feit bij de bloemist werd zeer moeilijk gedaan. Slechte kwaliteit bloemen en een vrouw van 80 jaar enkele km’s door de stromende regen terug naar huis sturen omdat ze haar niet geloofde op basis van de door haar meegebrachte foto (waarop te zien was dat alle blaadjes op de grond onder de bos bloemen lagen). Ook de wijze waarop aangesproken werd was echt heel slecht. Wat een grote teleurstelling en tegenstelling omdat de bloemen bedoeld waren om iets heel moois te vieren, hele nare nasmaak aan over gehouden. Heel jammer
Dank voor de goede service
Mooie bos bloemen en op tijd geleverd (niet einde dag)
De bezorging is vlot en je krijt bericht wanneer het bezorgd is. Ik vind bijna 70 euro wel wat aan de prijs voor een klein boeket plus eenvoudige vaas plus bezorging. ‘dat kleuren iets anders kunnen zijn’ staat vermeld, maar in plaats van vrolijk gekleurde rozen een witte rozen met een vaag tintje…. dat viel een beetje tegen.
Ik had het luxe kerststuk besteld om te laten bezorgen bij mijn ouders. € 60,- betaald en dan verwacht ik ook wel het kerststuk zoals is getoond op jullie website. Ik kreeg een foto van het kerststuk van mijn moeder, maar ik was zwaar teleurgesteld. Het leek er niet op. Erg jammer en zonde van het geld. Dit is nu de 2de keer dat ik zo word teleurgesteld. Vorige keer ook teleurgesteld met een boeket. Stuk kleiner boeket bezorgd dan ik had besteld. Uiteindelijk opgelost, wel met veel rompslomp. Ik bestel niet meer bij jullie. Jammer.
Van benedenverdieping naar appartement boven afgeleverd bloemstuk bij oude mevrouw. Zelfs binnengebracht!
Opb tjd geleverd
Boeket bestond helaas uit oude rozen wat ik erg jammer vond en ook heel laat in de avond bezorgd.
Ter gelegenheid mijn moeder in Spanje laten verrassen met een bloemetje vanuit nederland via Fleurop. Prachtig boeket en mooie handgeschreven kaart. Zeer tevreden en dankbaar!
Altijd goede ervaring met Fleurop, maar nu viel het tegen dat mijn bestelde kerstboeket geen kerstboeket is geworden.
Keuzes uit prachtige boeketten. En de bezorging was top. Wat je besteld dat krijg je ook! Super!!!
De keuze op de website is groot. Duidelijke beschrijvingen van de boeketten, de prijzen, voorwaarden. De bestelling is op de gewenste dag uitgevoerd. De ontvanger was zeer verguld met het mooie boeket. Kortom zeer goed verzoerd.
Het door mij bestelde kerststuk zou geleverd worden op 19 december, ik kreeg ook een mail dat het bezorgd zou zijn. Maar het was niet bezorgd bij de ontvanger. Ik heb hierover gebeld op 20 december. Het verhaal was dat de bloemist het op bezorgdag 20 december had staan. En inderdaad werd het in de middag van 20 december alsnog bezorgd. Toen de ontvanger aan de koerier naar deze vertraging vroeg, kreeg ze te horen dat het ook van 19 december was. Dus dan bezorgd had moeten worden? Vreemd verhaal. Maar het kerststuk was wel heel mooi.
Mooi boeket, maar had persoonlijk meer er van verwacht voor die prijs.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ