Filter

Kwaliteit van bloemen was zeer matig

Bij ontvangst waren de meeste bloemen al slap en van slechte kwaliteit. Het meeste groene blad is rechtstreeks in de prullenbak beland. Je mag toch verwachten dat een boeket van deze prijs minstens 1.5 week kan staan. Dat is bij deze zeker niet het geval. Tevens is het boeket niet bezorgd volgens de instructies in de opmerkingen, maar is deze afgeleverd bij een winkel.

Prima geregeld

De bloemen zijn goed aangekomen

Goede, correctie afhandeling

Helaas was er niet veel keus in Groen Gekeurd pakket. Geen wonder dat mijn moeder hetzelfde boeket koos om te sturen als ik. Wel weer attent dat Fleurop mij daarop attendeerde en me de keuze bood om een ander boeket te kiezen. De informatie over Groen Gekeurd in relatie tot de mededeling dat alle Fleurop winkels duurzaam zijn, was niet duidelijk.

GEWELDIG!!!

Ik had per ongeluk 2 boeketten besteld en ik heb daarna een mail gestuurd. De afhandeling daarvan was echt super geregeld. Ook het boeket was zorgvuldig geregeld. Ik ben er dan ook heel erg blij mee!!

zeer goed

zeer goed

Slechte ervaring op 3 fronten

Om te beginnen wilde de winkel in Nederland niet de fleurop-bon aanvaarden en wenste contant af te rekenen. Ten tweede is de bos in het buitenland om 16.00 uur plaatselijke tijd bezorgd, veel te laat voor de gelegenheid. Ten derde was het voor het ENORME bedrag van 59 euro, een zielig bosje, waar je hier hooguit 25 euro voor betaalt. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, daar is het nog te vroeg voor. Ik ben ook al met jullie klantenservice in 'gesprek' hierover.

fantastisch geregeld.

nogmaals fantastisch geregeld en een prachtig boeket.

• Boeket

Makkelijk te regelen voor bloemen naar Canada

Ik heb bloemen besteld voor een begrafenis in Canada. Het was wel jammer dat ik geen bevestiging kreeg dat ze op tijd bezorgd waren. Gelukkig waren ze op tijd en zag het boeket er mooi uit

• Bezorging N.v.t.

goed geleverd in Australië

Mooie bloemen

• Boeket

Snel een heel mooi boeket geleverd

Op de dag van bestelling ook geleverd, en het boeket was minstens zo mooi als op de foto van de website.

TOP!

Goede kwaliteit en snelle levering. Bedankt!

Prachtige bloemen

Oke

Dure bos voor wat je krijgt

• Boeket

Prachtige mooie bloemen, perfect geleverd met een zoen van de bloemist.

Top! Volgende keer graag weer!

keurig

alles netjes volgens afspraak verlopen !

• Boeket

Zeer mooi Boeket op tijd geleverd

Prijs/ kwaliteit prima

Een vriendelijke benadering.

De emails die ze sturen zijn zeer vriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. Mijn moeder was erg blij met de bloemen.

Top geregeld!

Eet moesten bloemen bezorgd in Spanje, helemaal goed geregeld! Volgende keer weer via jullie

Fantastic

Flowers delivered on time. They were beautiful.

• Boeket

Jammer dat er niet gecommuniceerd is over het feit dat de bloemen pas op de dag van de begrafenis geleverd mochten worden. Dit ipv de dag daarvoor. Daardoor redelijk wat stress op de dag van de begrafenis

• Boeket

Fleurop geeft vertrouwen. Bij problemen altijd mogelijkheid voor snelle terugkoppeling.

goed uitgevoerd

Op aangegeven data bezorgd

Keurig

Netjes op de dag bezorgd, goede keuze van bloemen

Overzichtelijke webshop

Keurige afhandeling, mooie boeketten. Waar voor je geld!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ