Filter

Snelle en goede service!

Om een felicitatie met bloemen op dezelfde dag nog te versturen heeft Fleurop mij niet teleurgesteld! Mooie bloemen met bonbons erbij, de ontvanger was er erg blij mee.

Prima service!

Jullie service is tot nu toe altijd prima geweest!! Hartelijk bedankt daarvoor! Ed.

• Boeket

Tegenvallend boeket voor "Subliem groot" boeket

Voor onze zieke en pasgeopereerde medewerker een groot Beterschapsboeket uitgezocht op de website van Fleurop. Bewust voor bloemen met rose tinten gekozen, men houdt niet zo van geel. Ook een boeket waar wat rozen in verwerkt waren, mijn handelsmerk.... De website bieft diverse mogelijkheden en uiteindelijk een boeket gekozen 'Subliem Groot' voor € 82,-. Geen gering bedrag. De medewerker bedankte ons team na aflevering vh boeket met een foto erbij. Een enorme tegenvaller! Geen rozige tinten, geen rozen verwerkt en voor zover ik het van de foto kon beoordelen helemaal niet de uitstraling wat we gekozen hebben. Ik begrijp dat het boeket niet letterlijk nagemaakt kan worden maar voel me beschaamd dat dit naar onze medewerker is gestuurd voor een kleine 100 euro incl. kaart.

• Boeket

Jammer dat er geen bericht is geweest of het boeket bezorgd is

De bestelling ging prima. Kreeg de volgende dag ook nog een bericht dat er niemand thuis was en dat de bezorger een kaartje in de brievenbus heeft gedaan dat hij/zij langs was geweest maar niemand thuis was. Uiteindelijk hebben we niet meer vernomen of het boeket uiteindelijk bij mevrouw is aangekomen.

Veel te magere bos voor zoveel geld

Veel te magere bos voor zoveel geld

Bestelling niet bezorgd

De bestelling was helemaal niet bezorgd, bij navraag is een mooi boeket beloofd. Ook dat viel tegen. Als dit een goedmakerboeket was vraag ik mij af hoe het eerste boeket had uitgezien. Deze bloemist verdient geen goede beoordeling.

Heel erg mooi

Prachtig verzorgd boeket bezorgd . Mooi verpakt . Je kan zien dat erg zorg aan is besteed. Ja , ik bestel de volgende keer weerbij Fleur-op. Top!

• Boeket

Fantastisch boeket en ,smorgens al bezorgd.Dank jullie wel.hoor,fijn om te weten dat het altijd goed gaat.

Fantastische Bos Bloemen

Vaker heb ik bloemen besteld om te laten bezorgen bij diverse gelegenheden. De bossen die via Fleurop besteld worden vindt ik persoonlijk altijd de meest mooie en verzorgde bossen. Ook de bezorging gebeurd netjes op de afgesproken dag Ga zo door !

Perfecte timing

Het boeket werd zoals verzocht op tijd in de ochtend bezorgd. Mijn tante was er heel blij mee!

• Boeket

Geweldige service, snelle levering!

• Boeket

Werd gebeld over de bloemen dat deze niet de juiste waren. Heel correct!

Prachtig boeket!

Makkelijk, snel en efficiënt!

Fijn bedrijf

Ik wilde graag een op dezelfde dag nog bezorgd hebben en dat lukte nog en de ontvanger vond de bloemen prachtig

Snelle levering, prachtige bloemen

Snelle service, duidelijke website

Ik zou het fijn vinden als er een foto wordt gestuurd van het boeket wat uiteindelijk is gemaakt.

Ronduit slecht

Het boeket voor het 50-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders is niet op de beoogde dag bezorgd. Ik kreeg wel een bevestiging van bezorging, maar dat is dus niet gebeurd. Redenen: de lokale bloemist had de bestelling niet ontvangen en de bezorger had per abuis de verkeerde afmelding gedaan van de bestelling; die niet was ontvangen...(???) Bij het herstel de volgende had de lokale bloemist nog maar 6 rode rozen, dus zijn er roze bij gedaan. Daar was ik mee akkoord, maar het blijft natuurlijk verschrikkelijk matig. Sowieso vraag ik mij af of het boeket uiteindelijk de 80 euro waard was. Oh ja, ik kreeg de bezorgkosten vergoed. Tjonge jonge, nou. Enfin, een ronduit slechte ervaring.

Laatste keer

1. "Boeket" bestond uit weliswaar mooie bloemen , maar minimale hoeveelheid . 2.Er was niemand thuis op moment van bezorgen , bloemen stonden in hoekje bij voordeur ........... Waarom dan mobiel nr van begunstigde opgeven ??? Nee, Fleurop heeft afgedaan voor mij .

• Boeket

Mooie bloemen, goed bezorgd.

Goed bestelbaar via website, mooie bloemen, tevredenheid bij de geadresseerde.

• Boeket

Bestellen is makkelijk, belofte bezorging wordt niet waar gemaakt

Het bestellen is gemakkelijk. Op de website staat dat wanneer je voor 12 uur een bestelling doet, de bezorging dezelfde dag wordt gedaan. De bezorging werd pas de volgende dag gedaan.

Helemaal tevreden!!!

Nogmaals: helemaal tevreden!

Hoge kwaliteit, stipt

Perfecte!

• Boeket

Ontzettend mooi om over zo'n grote afstand verbonden te zijn

Ik was zo ver van de mensen weg en kon toch een beetje liefde over sturen. En wat is er mooier dan met bloemen te kunnen doen

• Boeket

Goeie kwaliteit en bezorging en tegen een redelijke prijs

Mooi boeket, op tijd bezorgd tegen een schappelijke prijs.

• Boeket

Ze doen wat ze moeten doen. Bloemen maken, leveren en mij op de hoogte houden van de aflever-status.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ