Alleen maar popsitief
Prima geregeld, mooi boeket afgeleverd in nieuw zealand!
Prachtige bos.
Erg fijn dat het snel en in een paar uur geleverd werd. Ook leuk dat je er extra dingen bij kunt bij doen erg leuk. Jarige Job was bij met haar boeketje, kaartje en bon bons. (Ik heb de boeketje niet van dichtbij gezien)
Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Jubilaris was blij met de bloemen. Wij kregen geen bevestiging (met foto) dat de bloemen waren bezorgd. Jammer
Snelle levering!
Super service.. ruim op tijd waren onze prachtige rouwstukken.
Dubbele verzendkosten moeten betalen omdat ontvanger in eerste instantie wegens droevige omstandigheden niet thuis was.
Geen opmerkingen. Volledig verlopen zoals gevraagd.
De bloemen zijn prachtig en goed aangekomen, alleen miste het persoonlijke kaartje. Ik kan het ook nergens terugvinden
Onze dochter woont in Portugal en voor haar verjaardag had ik een boeket bloemen besteld. Helaas is het boeket bloemen niet geleverd. Ook enige vorm van communicatie vanuit klantenservice ontbreekt. Erg jammer en zeer teleurgesteld.
Nooit teleurgesteld
Het bleek dat het type bloem dat ik had gekozen onvoldoende. Voorradig was. De klantenservice stemde vooraf met mij af of ik zou instemmen met een alternatief of dat ik de bestelling wilde annuleren. Ik koos voor een alternatief en werd zeker niet teleurgesteld. Een prachtige volle bos mooie bloemen werd geleverd. De bezorger kwam aan huis, toen wij net even weg waren. We lieten hem via de video deurbel weten dat hij de bos mocht achterlaten onder het afdak. Hij deed dit keurig in een emmer water. Wat een top service!
Ik vind het niet fijn dat je verplicht een kaartje moet kopen. En het bedrag daarvoor is veel teveel. Het zou optioneel moeten zijn en/of gratis.
Meedenkende klantenservice
Makkelijk bestellen en wordt netjes bezorgd.
Het boeket zager prachtig uit
Dezelfde dag besteld, dezelfde dag geleverd
doen wat wordt beloofd
Zeker niet de goedkoopste aanbieder, maar wel snelle levering en prachtige kwaliteit!
Alleen heb ik de kaart niet gezien
Kon op korte termijn bezorgd worden en de ontvangster was zeer content met alle verschillend bloemen die in het boeket zaten. Bloeket was ook erg vers en goed schuin afgesneden bij bezorging. Beide partijen 100% tevreden en voor herhaling vatbaar!
Ik had het "kleurrijke winter boeket" besteld. De afbeelding toonde verschillende kleuren bloemen, wat ik kreeg was een boeket met alleen oranje tinten. Mooi maar niet wat ik had besteld.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ