Fijne verkoopster aandacht voor mijn vraag en meedenkend
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 18.053 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel zijn en dat het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een prettig winkelpersoneel. Er is ruimte voor verbetering bij retourverwerking, maar de algehele beleving blijft positief.
Fijne verkoopster aandacht voor mijn vraag en meedenkend
Trudy
Berghem
Zeer tevreden over producten en nette levering
Cisca
's-Gravendeel
Goede service bedankt
G
Nijmegen
C.
Nuenen
2 broeken van Toni Jenny gekocht, 2e halve prijs. Levering was snel. Keurig ingepakt. Kwaliteit broeken geweldig.
Marieke
Oegstgeest
Leuk en deskundig personeel. Zeer goed assortiment. Mooie winkel.
Herma
Geldrop
Erg goed geholpen. Fijne sfeer in de winkel. Iedereen vriendelijk
Tonny
Oss
goede geholpen en fijne en leuke verkoopsters
A. van Vonderen
schaijk
Het is een mooie winkel met leuke kleding en goede verkoopsters!
J.
DOETINCHEM
Duidelijke site. Vlotte levering en afwikkeling retour ook snel verwerkt.
H.M.
Steenbergen
Via de site een pantalon gekocht. Keurig op tijd geleverd en prima verpakt.
Rosanna
Gouda
Online iets bestelt en in winkel opgehaald.
Liesbeth
Geldrop
Geweldig koop al jaren zeer tevreden..
Carla
Thorn
Mijn bestelde artikel heb ik nog niet ontvangen en kan het niet beoordelen. Vreemd om te beoordelen. Is 1 maand geleden beteld.
Beveelt niet aan
Marij
Roosendaal
Er was voldoende aandacht en hulp van de medewerkers.
AVM
Zelhem
Goed geholpen
Trees
Doetinchem
De bestelde trui is snel per post afgeleverd helemaal naar wens, daarvoor mijn dank
D.Nijst
Son en Breugel
Goede service.
Henny
Veenendaal
Goede kwaliteit en mooie prijs.
Wilma
Heusden
Alles netjes en binnen afgesproken tijd bezorgd.
Franka
Son en Breugel
Snelle levering en mooie kwaliteit en pasvorm ban de broeken
Inez
Oldenzaal
Keurige en goed verzorgde levering. Alleen de levertijd zou verbeterd kunnen worden. Als je geen haast hebt is dit een goede shop. Verwacht geen volgende dag bezorging.
Karen
Den Haag
Goed geregeld
Tina
Barneveld
Prima sevice
Marga
Rheden
Hele fijne winkel met een mooi geëtalerrde collectie. Verkoopster dacht echt met me mee in combinaties voor een leren rok. Truitje in de juiste kleur was niet voorradig. Gewoon besteld en snel thuis bezorgd. Na afloop nog een kopje koffie aangeboden gekrijgen. Ik ben helemaal gedlaagd!
Claudia
Oss
Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.
Frankenweg 2
5349AP Oss