Supersnel

Snelle levering en mailcontact.

Correct

Snel en nette levering

Service

Bestelling goed geleverd, retour correct afgehandeld.

Top kledingstuk ,snel geleverd

Ik had nog gebeld om iets over het bestelde jasje te vragen en werd super vriendelijk te woord gestaan door een vrouwelijke medewerker

Slecht

Alarmlabel zat nog aan de jas bij het uitpakken van het pakket. Erg slordig. Vervolgens duurt het heel erg lang voordat het artikel als retour geboekt gaat en je dus je geld terug krijgt.

Heel goede ervaring

Mooi!

Geweldige service snelle levering goed verzorgd en een prachtige jas!!!

Ik kwam een vrouw tegen in de trein met een heerlijk uitziende winter/regenjas. Na een enthousiast compliment vroeg ik haar het merk: een Giacomo. Direct via internet opgezocht waar ik de jas zou kunnen krijgen kwam ik bij Ter Horst en van Geel terecht. De bestelling gedaan via hun overzichtelijke webshop en de volgende dag was de jas er. Een droomjas. Heerlijk warm, wind en waterdicht, lekker lang. Super voor op de fiets kortom mij kan deze winter niets gebeuren. Hoe guur en nat het ook zal zijn ik kan erop uit!

Goede ervaring, netjes geleverd.

Blij met prachtige sweater,netjes geleverd.

Goede service.

Makkelijk online bestellen. Groot aanbod. Levering conform verwachting. Vriendelijk personeel.

super

super

MIJN PAKKET IS NOG NIET BEZORGD!!!

Op 28/11 om 15.09 uur heeft de post nl op mijn mail gezet dat ze het pakket bezorgd hebben. Heb gelijk actie ondernomen, door naar POST NL te mailen. Na wat heen en weer gemail, blijft het feit dat ik mijn pakket nog steeds niet heb. Hopend op een positieve ommekeer, verblijf ik, met vriendelijke groeten, Ria Landzaat.

Zo gemakkelijk, keurig geleverd

Vriendelijk

Ik heb mijn bestellen nog moeten wijzigen naar een andere maat dan besteld via de site. Ik werd uitstekend geholpen en mijn bestellen werd met de goede maar geregeld!

Prima webwinkel.

Alleen jammer dat m'n Angels spijkerbroek de volgende dag €20.00 was afgeprijsd!

Vlotte verwerking v scherpe aanbieding.an bestelling,

Dit was de eerste keer dat ik bij Ter Horst van Geel bestelde. Is uitstekend bevallen. Vlotte levering, mooi verpakt en scherpe prijs!

Jas besteld, netjes verpakt, snel geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Betrouwbaarheid is uitstekend

Levering in orde

Ik heb zelf gebeld om te vragen of het binnen was, waarom heeft de winkel niet gebeld toen het bij hen binnen kwam.

Supersnelle levering met zorg

Ik kreeg mijn bestelling in een pakketje dat met heel veel zorg was ingepakt. Keurige levering en duidelijke updates op de verzending!

Tevreden

Een goeden service nog nooit bij jullie besteld maar voor herhaling vatbaar

Altijd goed

Goede ervaringen met dit bedrijf

Telefonisch contact was heel aangenaam, en retourneren geen probleem

Heel fijn geholpen, ben erg blij met mijn aankoop.

Omdat het de gewenste rok niet meer in Zutphen aanwezig was, werd direct nagekeken bij een ander filiaal, en kon deze besteld worden. Kreeg diezelfde dag nog bericht, dat de rok verzonden was. Omdat het bijna weekend was, kreeg ik maandags bericht, dat de rok bij ter Horst van Geel in Zutphen gearriveerd was. Super!

Alles perfect verzorgd

Alles is naar wens verlopen heel tevreden over de service .

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.