top

werd goed geholpen bij de bestelling in de winkel , kreeg bericht dat het artikel er was . aan te raden om naar de winkel te gaan .

Snelle levering. Netjes ingepakt. Helemaal tevreden.

Zeer behulpzame en meedenkende verkoopmedewerker

Jas die ik besteld had was te groot en een maat kleiner hing nog in de winkel. Ruilen ging zo heel snel.

Fijne winkel goed geholpen

Altijd behulpzaam personeel!

Prima zaak goede service.

Koop al jaren bij Ter Horst van Geel, en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben.

uitstekend

Perfecte pantalon, online besteld, die de volgende dag bezorgd is. Keurig verpakt

Goed geholpen vriendelijk personeel

Fijne winkel vriendelijk personeel. Wacht nog op €50,00 terugstorten ivm aankoop/teruggave Webshop mensen leren hopelijk beter spellen in de mails ;) “Bruin verovert” hoort met een t en geen d op t eind (aldus een oude juf) Met vr gr N Vugts uit Oss

Correcte snelle levering

Goed werkende duidelijke website. Kleding snel en keurig verpakt geleverd. Retour wordt vlot verwerkt.

De winkel kende ik al. Maar nu via internet besteld. Helemaal goed.

Goede service.

Netjes en goed verpakt. Mooie kwaliteit kleding.

Snelle levering,helaas eerste levering was te groot. Tweede levering was een broek te klein. Alle twee retour gestuurd.

Uitstekend!

Bestellen gaat makkelijk, verzending gaat vlot en keurig verpakt. Dus precies zoals je graag wilt dat het gaat.

Kan beter

Niet heel snel geleverd. 23 januari 1 item teruggestuurd en 28 januari nog niets van gehoord.. Bij een ander modehuis een betere ervaring hiermee... Artikelen waren wel netjes verpakt in een doos die ook gebruikt kon worden voor retourneren. Aanbevelen; ja, o.v.h. dat retour goed geregeld wordt

clientvriendelijk

gebeld en gemaild, dat bestelling l was aangekomen

Snelle levering.

Snelle levering van de broek. Inmiddels is de broek weer retour omdat de linkerkant een draaipijp heeft. Wacht nu op antwoord!

Prettige winkel met vriendelijk personeel

Prettige winkel met vriendelijk personeel.

Goed geholpen en nuttig advies gekregen

ik kon niet kiezen dus ik koos beiden

En wat ben ik blij dat ik voor beide jasjes heb gekozen. Stoer, elegant, tijdloos en vooral mooie kwaliteit. Super snel geleverd gekregen en goed verpakt. Het leek wel een cadeautje.

Een jas besteld via internet. Keurig netjes de andere dag geleverd. Heel blij mee.Mooie jas

Website is goed, service is prima

Winterjas Sanne bevalt goed, heerlijk warme kraag, diepe zakken, inclusief binnenzak, topjas,

Mooie jas, snel geleverd

De jas had ik al gepast in de winkel, maar ik wilde hem een maat kleiner. Dat kon snel geregeld worden via internet.

Een duidelijke site met mooie draagbare kleding

Het bestelde jasje kwam netjes ingepakt in mijn bezit.

Heel zorgvuldig in gepakt. En heel snel geleverd.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.