Controleer je artikel bij levering

Beste Ter Horst van Geel, Ik heb een leuk glittertruitje besteld maar niet gecontroleerd bij levering. Heb daar spijt van want kwam op eerste kerstdag erachteraan er een flinke haal op de rugzijde zat! Ik heb geen lange nagels en dit truitje in een waszakje op kort programma gewassen. Sorry maar het lijkt mij onwaarschijnlijk dat ik de haal heb veroorzaakt. Het pakket was wel keurig verpakt maar beschouw dit echt als een miskoop. Heel jammer. Vriendelijke groeten, Mevrouw A.Evegroen

Broek top!

Mooie broek van Anna. Heel blij mee. Goede Communicatie/levering snel en heel netjes verpakt. Dank!

Fijne webshop makkelijk naar winkel te versturen, mooie kleding betaalbaar vriendelijk personeel

Snelle bezorging

Snelle verzending, proper verpakt alles in orde. Mvg

Ik ben tevreden over de blouse

Ik ben heel erg tevreden.Ook snel verstuurd naar mij. Daar was ik blij meer

X

X

Fijne hulp

Behulpzaam en klantvriendelijk

De verzending liep zoals het moet, verzorgd.

Jullie verzorgen het pakketje to in de puntjes. Proficiat.

Perfect!

Hele goede en snelle service. Product goed verpakt en voldoet aan de verwachting

Top geregeld

Fijn, snel geleverd en super netjes verpakt.

Topje was keurig verpakt.

Prima levering. Topje was precies wat ik verwachtte.

Fijne winkel, en fijn personeel

Altijd gezellige reuring, leuke kledingstukken en aangenaam, prettig personeel

Prima, snelle bezorging!

Ik ben tevreden over de bestelling en de bezorging!

Keurig verpakt thuis ontvangen

Mooie jas

Netjes en op tijd verzonden

Helemaal top!!

Helemaal Top!!

Mooie kleding en netjes verpakt.

Voor het eerst besteld bij Ter Horst van Geel. Verwacht geen snelle 1 daagse levering maar een levering die met zorg en oog voor detail wordt ingepakt. Keurig verpakt. Mooie kleding voor een goede prijs. Ik ga hier zeker vaker winkelen. Ook in de fysieke winkel.

Hele nette service!

Snel geleverd, mooie kwaliteit, netjes en verzorgd ingepakt.

Snelle service maar artikel terug gestuurd omdat het te klein was. Wacht nu op terug gestort bedrag daarna een maatje grote bestellen.

Veel keuze, zorgvuldig ingepakt

Snelle levering ,zorgvuldig verpakt

Vlotte verzending

Vlotte verzending en leuk het persoonlijke kaartje erbij. Heel attent!

Het was perfect

Ik ben geweldig geholpen door heel vriendelijk personeel.

Wat een fantastisch gezellig en verzorgd pakkerje ontving ik

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.