Laden reviews...
1.778 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel zijn en dat het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een prettig winkelpersoneel. Er is ruimte voor verbetering bij retourverwerking, maar de algehele beleving blijft positief.
Vlotte en heldere communicatie. Heel.mooi en zorgvuldig ingepakt met duidelijke aanwijzing voor eventuele terugzending.
Yvonne
Didam
Een slechte ervaring: Een shirt uit de onlineshop al van te voren moeten afrekenen in de winkel.De dame had een maat groter besteld,want die in de winkel was te klein. Na 4 werkdagen was het in de zaak gearriveerd: ik weer in de winkel gepast, bleek het toch te krap. Dan moeten tekenen om het geld terug te krijgen wat nog eens 10 werkdagen duurt voordat je geld terug gestort wordt!! Echt foute boel. Waar is je geld in die tussen tijd en wie profiteert dáár van?!?!
Maria
Ede
Snel bezorgd. Zo mooi en verzorgd ingepakt. Kwaliteits kleding.
Vera
Heerlen
Een hele mooie brief, prima kwaliteit, maar de pijpen moet ik korter maken. Te lang voor mij. Het zou mooi zijn als er óók korte maten beschikbaar zijn.
Elisabeth C
Groningen
Hele mooie jurk gekocht van K-design, zeer netjes en correct verpakt en snel verzonden
Martine
Enschede
Zag er uit zoals ik verwacht
Miranda
Hellendoorn
Alleen maar goede ervaringen!
J
Renkum
Heb een jurk online besteld en deze werd snel en mooi verpakt bezorgd.
Gaby
Gorinchem
Ik ben erg blij met het jurkje.
Mayke
Amsterdam
Ik heb een moi Batida shirt kunnen kopen met 20 % korting. Ben een tevreden klant.
Evelina
W'veen
Alles vlot en goed geleverd.
M.
Hengelo
Fijne winkel. Heb er vaker besteld en is gewoon GOED!!!
Ingrid
Oud-Beijerland
Online bestelling geplaatst. Snelle levering en mooie artikelen. Helaas , via winkel, geretourneerd omdat het niet de maat mij niet goed zat. Ook snelle terugbetaling. Dank daarvoor.
Jose
Uden
Is was super tevreden pakket netjes bezorgd jammer genoeg was het te klein en moest ik het terug sturen kreeg direct bericht dat ze het hadden ontvangen echt top dat is wel eens anders
Sylvia
Nieuwegein
Netjes bezorgd,goed verpakt.
.nel
Doorn
ik heb het uitzoeken van een blouseshirt als heel eenvoudig ervaren. De levering ging snel en keurig verzorgd.
Els
Amstelveen
Snelle levering!!
M
Dongen
Broek besteld. Keurig verpakt in vloeipapier. De maat label viel eraf bij uitpakken. Het kartonnen kaartje zat los om een riemlus geknoopt. De broek was te klein en bleek ook niet mijn pasvorm dus ik stuurde hem terug. Ik zag bij de retourvoorwaarden dat er geen labels afgehaald mogen worden van de originele draden. Nu kán het zijn dat ze deze broek niet accepteren omdat het nu lijkt alsof ik de labels eraf gehaald heb. Ik heb een briefje bijgeplakt dat de labels al los zaten. Ik ben benieuwd. Toch geen prettige ervaring op voorhand.
Virginie
Oegstgeest
Het geleverde artikel komt overeen met de foto en de beschrijving. Snel geleverd en mooi verpakt. Mocht je willen retourneren, dan is dat gemakkelijk. Prima service, mooi kledingstuk, ik ben er blij mee!
tineke
Venray
Ik was een dagje winkelen in Oss. Mijn maat was in vestiging Oss niet meer beschikbaar; verkoopster boodt aan om mijn maat de bestellen en thuis te laten bezorgen. Ik heb zelf alleen hoeven te betalen ;) Bestelling kwam na 2 werkdagen. Perfect geregeld.
S.
Snelle en correcte levering
19 July 2026
Anja
Oldenzaal
Alleen vreemd dat je iets retour doet dat je dan zo lang op je geld moet wachten.
19 July 2026
M
Zetten
Ik heb altijd XL van jurken is echt heel klein uit uitgevallen.
18 July 2026
Carla
Tilburg
Blouse is erg mooi, ik had eerst een kleinere maat besteld maar kon deze niet ruilen. Opnieuw bestellen, dus 2x bezorgkosten en 1 x retourkosten. Jammer
17 July 2026
Annemarie
Leusden
Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.
Frankenweg 2
5349AP Oss