Laden reviews...
1.780 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel zijn en dat het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een prettig winkelpersoneel. Er is ruimte voor verbetering bij retourverwerking, maar de algehele beleving blijft positief.
Mijn pakketbezorging was 'verkeerd' gelopen. Dit hebben de dames in Nijmegen en Oss goed en snel opgelost. Top!
Karin
Helmond
Snel vriendelijk en meedenken (de juiste maat was niet meer voorradig)
J.
epse
Zeer tevreden met mijn broek kom zeker nog eens bij jullie terug!!
Beveelt niet aan
Petra
Werkendam
Ik ben niet zo van het online bestellen, toch maareens gedaan. Het was een feestje om de bestelling te ontvangen. Zeer netjes en zorgvuldig ingepakt. Nog een persoonlijk kaartje van de verkoopster erbij. Zeer attent. Product prachtig en de maat is goed, erg blij mee. Toch kom ik graag in de winkel te Ede, lekker even rondsnuffelen in de winkel. Nogmaals hartelijk dank!
Brenda
Ede
Snelle en betrouwbare levering!!!
Marianne
Zoetermeer
Jammer dat kleding stukken kleiner uitvallen. Of bepaalde merken.
Angelique
Nijmegen
Prima service snel en mooi geleverd
Anita
Vinkeveen
Uitstekend je
Pietsje
Nijkerk
Snel geleverd, mooi verpakt, mooi product, goede maat.
Loes
Waalwijk
Snelle levering, artikel conform beschrijving top!
Leny
Hoge Hexel
Had bestelling die keurig verpakt was, snelle levering. De retourzending : eveneens goed en snel afgehandeld.
JANNEKE
Langezwaag
snelle levering goeie kwaliteit
Katleen
Kasteelbrakel
Levertijd niet lang en keurig bezorgd
18 August 2026
Marleen
Dordrecht
Product was van zeer mooie kwaliteit. Gebruiken een correcte maatgeving. Werd netjes verpakt verzonden en op gepaste tijd geleverd.
18 August 2026
Veghel
Levering via winkel Ede. Ging snel, mooie top
Jos
Ede
Wat me erg tegenvalt is als je online een bestelling doet in 2 maten dat je voor de bezorging en retourneren 2x €5,95 kosten moet betalen Dus ik schrijf me ook uit voor verdere reclame
Beveelt niet aan
Marian
Tilburg
Ik heb recent 2 broeken besteld. Levering was prima. Een daarvan heb ik afgelopen zaterdag retour gestuurd. Even kijken of de financiële afwikkeling ook soepel verloopt.
16 August 2026
Jeanette
Rotterdam
Prima geregeld met verzending en ook de retour zending goed gegaan .Opnieuw besteld ook prima geregeld
16 August 2026
Voorschoten
Vriendlijk Geduldig altijd.
Liesbeth
Warnsveld
Ruime sortering, veel keuze, mooi merken, mooie aanbiedingen. Communicatie over bestelling prima, verzending iets langer dan bij de grote webwinkels (1-4 werkdagen) maar dat staat duidelijk op de site. Enige puntje: pas bij aankoop van minimaal 100,- geen verzendkosten. Dat bedrag zou van mij wel iets minder hoog mogen. Verder helemaal tevreden :)
J
Veenstra
Vakkundig geholpen zoals gewoonlijk kom graag in deze winkel. Personeel is aardig.
E.C.
Uden
Pakketje kwam later bij het inpakken ontdekt dat iets er miste dit besteld .vriendelijk te woord gestaan mooi product geleverd
14 August 2026
Judy
Rockanje
14 August 2026
Patty
Waddinxveen
Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.
Frankenweg 2
5349AP Oss