Laden reviews...
1.662 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel zijn en dat het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een prettig winkelpersoneel. Er is ruimte voor verbetering bij retourverwerking, maar de algehele beleving blijft positief.
De top die ik wilde was niet meer in mijn maat in Oss. In een ander filiaal wel waarop deze voor mij besteld is.
Nathalie
Oss
Ik heb mijn pakketje teruggestuurd omdat het artikel niet goed paste. Het pakketje is zoek geraakt bij de post. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en het volledige bedrag geretourneerd gekregen.
Linda
Barendrecht
Snelle levering en netjes ingepakt
paula
Chaam
Ik werd fijn geholpen, leuke kleding voor een mooi prijsje nu in de uitverkoop
A
Renkum
Transactie correct verlopen
Alida
Oss
Op tijd en in goede verpakking geleverd.
Marina
Sweikhuizen
Karin
Nieuwerkerk aan den ijssel
Snel en correct
Esther
Eindhoven
Correct behandelde bestelling. Het duurde even voor ik het ontving. Netjes verpakt. Wat ik bij andere winkels meestal tref is een kaartje waarop handgeschreven iets persoonlijks gemeld, B.v.: bedankt voor uw bestelling bij ons,we wensen je veel succes met deze aankoop of i.d. Dat zou nog een verbeterpunt kunnen zijn. Maar ,i ben heel tevreden over het verloop en het product.
Annabel
Ruurlo
Mijn telefonische ervaring was heel goed! De verkoopster was op een prettige manier vriendelijk en meedenkend! Zeer positief.
Margo
Amersfoort
E
Sinderen
Heel erg fijn, en vriendelijke dames!
Marita
Terborg
Veel verschillende merken zodat er altijd iets leuks te vinden is. Medewerkers geven eerlijk advies.
Therese
Oosterbeek
Alles snel geregeld en vriendelijk
Wilma
Den bosch
Altijd fijn geholpen worden, mooie merken
Wendy
Nuland
Er werd goed mee gedacht en advies gegeven
Beveelt niet aan
N
Amersfoort
Mooi shirtje besteld en snel geleverd. Helemaal prima.
Annelies
Wijk bij Duurstede
Goede communicatie, precies op de hoogte gesteld, wanneer het artikel de zaak uitging tot ik het artikel in handen kreeg. Prima kwaliteit, prima pasvorm. Zeer tevreden. Kunt U mij vertellen, waarom er geen maattabel is afgebeeld? Ik heb het nu op de gok gedaan.
pieta
waddinxveen
Zeer ruime keuze, duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt.
L.J.
Heenvliet
Op tijd geleverd .
M
Beverwijk
Snelle levering, keurig verpakt
Heleen
Rijnsburg
Snelle verzending, mooie broek. Tevreden!
Marieke
Enschede
Polo's van Sanne voor de beste prijs en kwamen de volgende dag al mooi verpakt binnen.
Elly
Aalsmeer
Snelle levering en het item wat ik gekocht had was wat ik ervan verwachtte.
Ada
's Hertogenbosch
Klantvriendelijk personeel.
W
Grave
Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.
Frankenweg 2
5349AP Oss