Laden reviews...
1.789 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel zijn en dat het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een prettig winkelpersoneel. Er is ruimte voor verbetering bij retourverwerking, maar de algehele beleving blijft positief.
Keurig behandeld aan de telefoon.
5 August 2026
Anja
Arnhem
Ik had een broek gepast in de winkel, al enige maanden geleden. Nu met korting kunnen kopen, maar omdat ik niet in de buurt was online gedaan. Dat ging vlot en ik ben er erg blij mee! Netjes verpakt ook.
Diana
Zutphen
Vlotte leveringen netjes verpakt.
Elly
Wagenborgen
Veel keus, snel verzonden , netjes verpakt!!
Angeli
Bergen op Zoom
vriendelijk geholpen en met kleding stuk na huis gegaan
R.
Oss
Vlot en snel bestelling afgehandeld.
Leny
Zwijndrecht
Ik heb reeds verschillende malen online geshopt bij jullie. Telkens een voltreffer zowel wat betreft de aankoop alsook de verzending en de vriendelijkheid.
denise
Edegem
Het pakketje was leuk ingepakt en het werd snel geleverd
Mandy
Kwintsheul
Bestelling geplaatst. Meteen antwoord via mail dat de bestelling bij hun was binnengekomen. Levering binnen enkele dagen. Artikel met zorg verpakt. Jammer genoeg was het artikel te klein. Terugsturen geen probleem en vrijwel meteen antwoord dat het artikel bij hun als retour was aangemeld. Ook daarna een bevestiging dat artikel in goede staat bij hun was aangekomen.
Anna
Baarlo
Men had de verkeerde maat bestel en vervolgens moest het wederom besteld worden dat kan gebeuren. Opnieuw besteld maar ik wilde de kleding graag voor het weekend hebben en dat zou zeker lukken zei de verkoopster. En dat was zeker mogelijk want de vervoerder zou op donderdag komen leveren vanuit Oss. Toen zag ik op de mail dat het maandag op zijn vroegst zou worden en dat. Dat was mij niet beloofd dus heb ik direct heb gebeld naar de zaak. Daar werd mij verteld dat het nooit in dezelfde week geleverd wordt wat mij wel gezegd was. Dus 2 verschillende antwoorden wat ik niet kan waarderen. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar de klantenservice en die heb ik gebeld. Daar was ik zeer goed en hartelijk geholpen en per post is het die dag nog naar mij toegestuurd en dag erop had ik de aankoop binnen. Ik was erg blij dat het nog is goed gekomen.
Ingrid
Geldrop
Mooie kleding in verschillende maten. Kleding wordt in mooie verpakking snel bezorgd.
Wiepie
Drachten
Deze dames luisteren voor welke gelegenheid hoeveel je uit wil geven. Dan welke maat goed of beter is. In 1woord. Super winkel
Jolanda
Nijmegen
Wist wat ik wilde hebben dus online besteld, het was netjes ingepakt en verzonden. Ook duidelijke retour procedure (niet nodig gehad).
Heleen
Groningen
Zie hierboven
Willy
Ouderkerk aan de Amstel
Altijd goed, fijn personeel, altijd behulpzaam.
A.
Zutphen
Zeer tevreden!
2 August 2026
Anne
Merelbeke
mijn bestelde broek zit als gegoten aan mijn lijf
2 August 2026
Truus
Geldrop
Heb een week gewacht voor dat de bestelling er was. Vind ik vrij lang. Verder is iedereen behulpzaam.
Els
ESCHAREN
Moest een afhaalpunt selecteren. Had liever een thuisbezorging gehad.
tiny
Weert
Mooie aanbieding van een prachtige broek van het merk Geisha hier gezien. Vlotte levering en de broek past perfect. Blij mee!
GERRIE
Aduard
Zo leuk een pakje krijgen, de meeste dingen zijn mooier als ik dacht en wat niet goed is, breng ik terug en supersnel je terug.
Gitta
Winterswijk
Fijne winkel, snelle bezorging en keurig verpakt. Jammer dat het model mij niet stond. Een retour ging heel makkelijk. Vriendelijke benadering is óók een goede zaak!
Wil
Dordrecht
Zeer tevreden. De broeken zijn zeer snel en voor een mooie prijs geleverd.
Margaret
Deventer
Aankoop online was snel en netjes geleverd. Toch retour ivm net niet helemaal geschikt waarvoor ik het nodig had (bruiloft) Retour gebracht in de winkel en daar nestjes en vriendelijk geholpen. Geld zou binnen 10 dagen worden terugbetaald en dat is binnen de tijd ook gebeurt.
Lianne
Vee
Prima geholpen
Herman
Houten
Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.
Frankenweg 2
5349AP Oss