Zaterdag gekocht dinsdag in huis geweldig zo snel

Goed en betrouwbaar

Bedankt voor de snelle afhandeling van mijn retour zending. Helaas wat de maat van de blouse te klein. Het bedrag heb ik inmiddels al terug op mijn rekening.

Vriendelijk personeel in Zutphen.

Vriendelijk personeel maar toen ik een broek kwam terugbrengen nog een paar daagjes moeten wachten op mijn geld. Beter is terugbrengen en gelijk of op bankrekening/ contant.

Prima geholpen

Klantvriendelijk

Snel duidelijk en efficiënt

Ongelooflijk blij met de jurk en de levering.

Heb een jurk besteld, deze kwam geweldig mooi verpakt binnen. Levering verliep vlot. De jurk is van prachtige kwaliteit, sluit mooi aan en voelt als een tweede huid. Ben er weg van, evenals mijn man en gezin. Hij staat vrouwelijk en zo voelt ik me ook.

Levering prima maar kosten zelf betalen

Verzendkosten zelf betalen. Zag ik pas toen ik het deels wilde retourneren

Fijne verkoopster

Heel fijn

Heel mooi en netjes verpakt en een persoonlijk briefje met veel plezier met je aankopen

Goede service en snelle levering

Snelle levering. En een mooi product

Mooie kleding snel en netjes verzonden.

netjes tijd aan gegeven van post NL goed verpakt en het juiste gilet wat ik besteld had Dank je wel

De verkoopster heeft mij heel goed geholpen en de bezorging was ook heel goed.

Alles goed verlopen

De bestelling ging goed en verzorgd

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Lief voor de hond. Cadeautje. Goed gevoel.

Zeer correct

Had nog nooit bij jullie besteld maar de bestelling is correct verlopen. Gaan we zeker nog overdoen . Was ook een win win met zo een mooie reclame . Met vriendelijke groeten Katrien

Leuke kleding vriendelijk personeel

Leuke kleding en vriendelijk personeel.

Prachtig

Prachtige broek zit lekker. Mooi verpakt, lief kaartje. Ga graag naar de vestiging in Ede, leuke dames, goede kledingadvies.prachtige collectie. Goed advies Een feestje om binnen te lopen!

heel goed geholpen

Eerst zelf rondgelopen. Kon het niet vinden. Maar met hulp bij mooie bloes uitgekomen die ik zelf had gemist. Ook nog een 2e gepast. Omdat ik twijfels had over de maat voor mij een andere besteld. Toch te groot, geen probleem die om te ruilen tegen de maat uit te winkel. Extra werk maar zonder gemopper gedaan

Keurige vlotte levering.

Hele goede service

Ik had een bestelling gedaan en die kwam eerder als gepland. Er zat ook een kaartje bij om me te bedanken en veel plezier met de aankoop . Dit vond ik heel attent.

Prima sevice

Snel verstuurd En bij retouren ook snel terug betasld

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.