Super snel en mooi

Super snelle levering en prachtige kleren!

Dit is de eerste keer dt ik een bestelling heb geplaatst op deze website

Mooie merken. Ook kleine maatjes. Het bestelde artikel was nog mooier dan op de website. Ik ga voortaan regelmatig een kijkje nemen bij deze webshop.

Helaas leek de bestelde jurken op het plaatje mooier van kleur en het model stond mij niet dus vandaar retour Een jurk wel gehouden

Netjes en op tijd geleverd !

Snel, super verpakt, helemaal blij mee!

Ik had 2 broeken besteld maar die zijn te groot. Ik ga ze terugsturen.

Mijn bestelling was op de afgesproken tijd binnen

Ben blij met mijn aankoop

Fijne ervaring

Ze zijn heel behulpzaam en maken tijd voor je lekkere koffie.

Fijn personeel, goede service!

Snelle afhandeling

Vriendelijk en behulpzaam

keurig verzorgd pakket

keurig verzorgd pakket, helaas was de maat niet goed maar ik kon alles terugbrengen in de dichtbijzijnde winkel. Daar hing mijn vestje gelukkig nog in de kleinste maat. Retourbericht binnen een paar dagen. waarvoor dank.

Prima verzorgd

Snelle levering en mooie verpakking, Artikel was te kort en snelle terug betaling.

Pakketje was ingepakt als een cadeautje

Zo netjes met zorg verpakt!

Zoals ik mijn kledingstuk ontving wil je eigenlijk altijd je spullen ontvangen. Keurig in mooi dun papier verpakt. Ter bescherming maar ziet er ook hartstikke netjes uit! Dank jullie wel

Snel geleverd, was te groot. Ik wacht nog op terug betaling.

Zoals altijd goed

Fijne en snelle service. Hele vriendelijke medewerkers

Tevreden

Mooie broek, vlot verzonden. Ik ben heel tevreden!

Ben super tevreden

Mijn bestelling was heel netjes ingepakt en op het aangegeven tijdstip bezorgd. De broeken en het shirt passen prima, dus alle lof.

een prima ervaring

het bestelde snel en in goede orde ontvangen

flot

flotte en nette levering

Prima geregeld

De jas die ik besteld had heb ik geretourneerd, het betaalde bedrag is inmiddels teruggestort

Fijne winkel

Goede service, goed geholpen, mooie kleding

Iets late, maar correcte levering

De beloofde levering tussen 1 en 4 dagen werd 10 dagen. Na melding werd actie ondernomen en kwam mijn bestelling keurig binnen.

Redelijk

Duurt te lang voordat het geld terug gestort wordt.

Goed verpakt

Mooie blouses en netjes verpakt

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.