Een tevreden klant.

Snelle levering mooi product helemaal tevreden.

Teleurgesteld

Ik heb een blouse maat 38 besteld in de kleur off white. Achteraf bleek het niet beschikbaar te zijn en een andere kleur verstuurd zonder te informeren of het mij schikt. Ik bestel minimaal online om dit te voorkomen. Weer een leergeld voor in de toekomst niet meer online te bestellen.

helemaal goed!

exact zoals afgebeeld en ik had de goede maat ingeschat.

Fijne winkel.

Je wordt er heel fijn geholpen. En goed geadviseerd. Prettige sfeer.

Slechte communicatie via de email

Ik was in de winkel. Aangezien ik weinig tijd had heb ik thuis nog 2 broeken besteld die 70% afgeprijsd waren in de winkel, er hing ook een groen kaartje aan maar jullie hebben maar 50% verrekend. Ik heb daar een email voor verstuurd naar geen reactie ontvangen.

Ik heb voor het eerst wat besteld bij jullie anders was ik vast niet op uw site gekomen. De 20 % korting op de nieuwe najaarscollectie was voor mij de doorslag om een poging te wagen. Geen spijt van gehad, volledig tevreden . En wie weet tot een volgende keer.

Goede ervaring met bestelling

Was op tijd wat afgesproken was in de winkel in zutphen

Teleurgesteld

Online had ik een jasje besteld op vrijdag, 4 werkdagen later nog altijd geen verzendbericht ontvangen, daarover gemaild en werd mij gezegd dat het vrijdag verzonden zou worden. Op donderdag kreeg ik een mail dat het jasje beschadigd was en dat mijn maat niet meer voorradig was, het betaalde bedrag zou teruggestort worden. Dat bedrag werd dezelfde vrijdag inderdaad weer teruggestort, alleen niet de verzendkosten. Dus daar een week later weer over gemaild en werd er gezegd dat dit restbedrag direct teruggestort zou worden. Inmiddels zijn we weer 4 dagen verder en helaas heb ik deze kosten nog niet ontvangen. Normaal erg tevreden over deze winkel (fysiek) maar deze keer bij een online bestelling toch een teleurstelling.

artikel was opeens niet meer voorradig en een ander artikel was kwijt

Nogal jammer. Geld is netjes teruggestort

Alles correct. Klantensetvice goed betrikbaar

Super snel, mooi verpakt, voor herhaling vatbaar!!!❤️❤️❤️

Omdat de door mij gewenste zwarte blazer niet meer in mijn maat was in mijn vaste winkel ging ik op internet zoeken en kwam bij jullie uit, de levering ging heel snel.

Prima zaak

Bestelling keurig verpakt en snel geleverd!

Snelle levering Mooie kwaliteit Mooi verpakt

Mooie webshop snelle levering Netjes verpakt.

Heel tevreden.

Perfect.

Snel en erg netjes verpakt, leuk kaartje.

Zoals altijd ben ik weer dik tevreden.

Ik had verschillende kledingstukken uitgezocht, maar was mijn pincode vergeten. De volgende dag kon ik met een simpele handeling opeens bij de pincode en kreeg ik alsnog mijn uitgezochte kleding. Erg fijn!!

Ik ben super geholpen, mijn dank

Heel vriendelijk geholpen via de telefoon en binnen een week was de pantalon omgeruild

Geleverde kleding voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Geleverde kleding voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Correct verstuurd, mooi verpakt .

Goede service, snelle levering

Mooi kwaliteit, snelle levering, betrouwbaar. Alleen hing een knoop van het jasje aan een draadje en viel er meteen af. Kleinigheidje!!

Zeer tevreden over aankoop en service.

Makkelijk te bestellen, vriendelijke telefoniste, pakket volgens afspraak bezorgd, mooi product.

Tevreden

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.