De kleding was zorgvuldig verpakt. Nette, snelle levering.

De kleding was zorgvuldig verpakt.

online besteld. Model en maat waren me bekend. Jammer dat er niet meer kleuren van zijn, dan had ik er nog 1 besteld. Snel geleverd en keurig verpakt.

Niks verkeerd te melden. Het ging goed.blij met de blouse

Zie hier bovennstaan

Snel geleverd goed verpakt Prima bezorgd jammer dat het tegenwoordig zo duur is om even naar Oss te gaan. benzine 2 keer met de pont en het parkeergeld.

Alles prima in orde

Mooie trui, met korting die ik elders niet vond.

Alles goed

Alles goed gegaan

Goede zaak

Prima geholpen vriendelijke verkoopster

Retour gestuurd

Hij was veel te lang de broek dus in het geheel met top retour. Hij was wel mooi, sorry

Helaas was de broek niet wat ik had verwacht, kan gebeuren. Heb hem helaas teruggestuurd. Maar heb in het verleden wel broeken naar aanleiding tevredenheid gekocht.

Snelle levering keurig verpakt en fijne afhandeling

een prettige winkel

ik winkel online bij Ter Horst van Geel dat bevalt prima altijd keurig verpakt ook de service is prima.

Super netjes en snel geleverd

Top kwaliteit

Snel en heel netjes verpakt!

Echt keurig zoals ik dit jasje heb gehad. Snel verzonden en het was netjes ingepakt.

Goed geholpen, niets was teveel.

Erg prettig geholpen

Zie boven

Prima ontvangen en te woord gestaan in de winkel.

Leuke ,fijne winkel om vaker te komen shoppen of evt te neuzen naar veel leuks.

Prima volgens afspraak geleverd en gelukkig de juiste maat. Bedankt.

Mooie blouse!

Fijne blouse, zit lekker. Blouse ziet er uit zoals op de foto. Gewoon eigen maat besteld, deze zat goed.

Bestelde artikel bleek achteraf niet leverbaar

Ik had een broek besteld in maat 40 en deze betaald. Achteraf bleek de broek niet op voorraad te zijn.

Goede service snelle levering

Mijn pakket is snel bezorgd, keurig ingepakt,een broek helaas retour gestuurd en mijn geld weer heel snel teruggestort

Vlot bezorgd en mooi ingepakt.

Goed gegaan, bestelling mooi op tijd binnen, en netjes verpakt !

Prima !

Fijne ervaring

Vond het een fijne ervaring, de artikelen werden snel verzonden en met zorg ingepakt. Zeker aanrader

Verrassend snelle levering

Super blij met de pantalon en de blouses die ik besteld.had. Mooie kleding van uitstekende kwaliteit. Mijn pakketje werd mooi verpakt en de volgende dag al geleverd. Dus zeer tevreden.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.