De bestelling wordt correct afgehandeld en de retouren ook

Bomber van Nukus besteld ivm voorjaarsaanbieding. Snelle levering en met zorg verpakt.

Prima, snel geleverd

Goed advies vanuit Veghel

Snelle goede levering

Ik had een jasje besteld, kreeg ook nog korting. En de levering was super snel in een mooie verpakking.

Goed en mooi

Matig

Jammer dat een week na mijn aankoop de tweede broek voor de helft van de prijs is! Dit hadden jullie mij wel kunnen zeggen! Dan had ik een week later de broek besteld! Jammer!

Prima , mooi verpakt en snel

Prima service Snel

Super service

Snelle levering en klantvriendelijkheid in de winkel

Vlot en correct

Coulant, correct en kwaliteit

Snelle levering, mooie kleding en simpel retour.

Supersnelle levering en snelle afhandeling retour

Bestelling geplaatst en die werd heel snel en netjes geleverd. Het was alleen toch niet helemaal wat I’m wilde dus retour gestuurd en ook dat ging heel snel en makkelijk. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Hele goede ervaring

Snelle levering, netjes en zorgvuldig verpakt. Top: persoonlijke kaart toegevoegd

Heel fijn geholpen

Goed geholpen

Keurig geleverd

Zeer te vrede

Perfect. De bestelling en de terugzending met terugbrtaling

Hetgene ik had bestelling was te groot. Afgeleverd bij filiaal in Uden en meteen een andere goed passénde broek gekocht. Het bedrag ontving ik al na enkele dagen detour

Was netjes in gepakt ,zit goed de kleding . Ben heel te vreden mee.gaan nog wel wat bestellen bevalt heel goed

Goed snel

Snelle en nette levering via DhL

Eerst in winkel gepast. Was mijn maat niet. Zelf thuis lid geworden bij CS(had in de winkel kunnen worden gedaan) en mijn maat besteld. De beloofde korting geldt dan volgende keer(?).

Snel en servicegericht

Ter Horst van Geel brengt goede en eerlijke kwaliteit in het assortiment. Bovendien is het personeel in de winkel heel meedenkend en aardig. Soms is het makkelijker om even via de site te shoppen, wetende dat de retourprocedure ook simpel is, mocht het niet naar wens zijn.

Mijn maat was in de winkel niet op voorraad. Deze werd besteld en netjes en vlot thuisbezorgd.

Goed service!

Prima verlopen

2 artikelen besteld 1 gehouden paste prima 1 retour omdat het gewoon niet mooi stond. Netjes binnen 1 week geld retour op de rekening

Prachtig bewerkt jasje.

Netjes aangekomen. Haak dessin jasje ! Maat L besteld , omdat ik wist dat het kleiner viel.

Alles goed.

Snelle levering!

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.