Ik ben super fijn geholpen in de winkel in Veghel. Vriendelijk personeel.

Altijd goed

Goed verzorgden snel

Ze luisteren naar je vraag

Ik werd goed geholpen, ze zij wat je kon doen ,en dacht telefonich met je mee om samen tot een oplossing te komen ,echt blij met de klantenservice medewerkster Scharon, mooi visitekaartje voor Ter Horst van Geel ! Vriendelijke groet; Tiny Driessen

Gewoon goed.

Snel geleverd ,mooi verpakt .En een persoonlijk bedankje.

Prettige winkel in Uden

Uitstekend geholpen in de winkel in Uden en de bestelling is prima verlopen .

Heel fijn

Ik had een broek besteld maar helaas te klein , teruggestuurd, en ook gelijk mijn geld terug super fijn .

super

Het is allemaal netjes bezorgd. ik ben tevreden

Vriendelijk geholpen

Prima service en duidelijke webwinkel

Goede service en verwerking van de retouren

Goed verzorgde levering

Het was een snelle goed verzorgde levering. Alles zag er goed uit. Handige verpakking.

Il heb na 10 dagen nog niets ontvangen

Helaas geen mening Normaal alles top

De bestelling bleef lang weg. Nog niet gezien want ik ben op vakantie

MOet de blouse nog passen

Snelle levering, keurig ingepakt en prachtig product.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Oké

Helemaal top

De service is helemaal oke Een dikke 10

Fijn geholpen door de verkoopster!

Toen de maat van mij er niet was is hij besteld en later thuisbezorgd.

Gemakkelijk

Heel fijn in de winkel ophalen wanneer jij dat wilt en je wordt gebeld wanneer het pakketje binnen is ideaal

Alle stappen van de bestelling prima geregeld!

Een uitstekende eerste ervaring!

correct verzorgd

Alles correct en verzorgd.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Maar bovenal vond ik de kledingstukken zo feestelijk verpakt!

Top service en kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit. Artikelen zoals beschreven op de website.

pakketje was heel mooi verpakt

Het is prettig winkelen bij horst van Geel

Het personeel is erg vriendelijk, Een fijne uitgebreide collectie. . Dikwijls mijn smaak

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.