Fijne service ook als je iets moet retourneren

Helaas was de broek niet wat ik verwacht had. Maar de service was goed en heb netjes mijn geld terug gekregen. Groetjes marij

Besteld en snel bezorgd.

Vriendelijk personeel

In de winkel ook online nog een bestelling gedaan die echter niet goed is gegaan maar snel mijn geld weer teruggestort. Tip Neem even contact op met het filiaal waar het kledingstuk wel beschikbaar is zodat deze gereserveerd wordt voor de betalende klant in het andere filiaal. In mijn geval was het betreffende kledingstuk toch nog verkocht in het andere filiaal terwijl ik hem besteld en betaald had. Afhandeling was netjes maar wel een teleurstelling.

Prima webshop

De levering was heel snel en de kleding was heel mooi verpakt. Echt goed verzorgd

Heel plezierig hulpvaardige goed personeel in een winkel met een mooi assortiment

Echter. Ik had een retourzending gebracht in de winkel van Zutphen die keurig is afgehandeld en zelfs de restitutie is al ontvangen. Echter daar zijn verzendkosten vanaf gehaald en in de documentatie stond dat verzending kosteloos was als je in de winkel terugbracht! Dus n foutje? Ik weet niet of ik via deze weg kan vragen om daar naar te kijken?

Ik had een broek online besteld. Ik zag achteraf dat de broek in Nijmegen in de Via de mail contact met Rick gehad die heeft er voor gezorgd dat ik de broek in de winkel kon ophalen. Helemaal happy….ik had de broek voor het pinksterweekend binnen ;) Dankjewel voor de snelle service

De bestelling ging niet vlot

Postnl gaf wel 3x aan niet bezorgd omdat postnl vol zat niet meer dan 50 pakjes waarom niet gelijk naar mijn huisadres. Het werd pas na 3 dagen bij mij bezorgd. Geef postnl depo aan omdat ik ze niet voor niets wil late komen. voortaan moet het anders Maar dit ging erg slecht

Behulpzaam en ervaren medewerkers zorgen dat ik tevreden naar huis keer

Ik kom regelmatig bij de winkels in Wageningen en Veenendaal. De medewerksters zijn ervaren en helpen je graag en goed en er is een mooi assortiment kwaliteitskleding. Ik heb er zowel kleding voor mijzelf als voor mijn moeder gekocht. Voor mijn moeder ook op zicht en dan zij de hulp van de medewerksters hoef ik zelden iets retour te brengen.

Weinig service

Ik kocht er een broek, die paste niet. Retour gratis in de winkel bleek niet te kloppen. Ik reed naar de winkel in Roermond die deden heel moeilijk, bleek een andere eigenaar. Uiteindelijk wel gelukt maar geen fijne ervaring. (Ik moest het zelf maar een Primera brengen). Enkele maanden geleden kocht ik op de website een duur vest. Het was al heel snel stuk in de naad (te smal gestikt) geen service. Ik zal er niet snel meer bestellen. Ik koop veel in webwinkels maar heb hier nu 2 x een slechte ervaring gehad.

Goed produkt’ snelle service

Zie boven

Fijne winkel en vriendelijke medewerkers,goede eerlijke adviezen

Veghel

Duurde wel lang

Vlotte ontvangst

Keurig verzord pakket met een vriendelijk groet erbij. Een warm gebaar. Helaas weer geretourneerd (deelbare rits was de boosdoener. Kon er net goed mee omgaan.

De ervarin is uitsekend

Ik kende de fysieke winkel en was oo zoek naar een bepaald merk. Gevonden, besteld, prima!!

Vriendelijk en behulpzaam

Toen mijn maatr niet aanwezig was, werd er gelijk gebeld en werd de broek binnen 1 week naar mij opgestuurd.

Nvt

Prima,altijd al tevreden.Monari-klant.

Prima geholpen zowel in de winkel als online bestelling.

Het is een winkel waar ik deskundig en prettig advies krijg.

prima en snelle aflevering

met 2 dagen was de bestelling bezorgd. Goed verpakt Artikel prima overgekomen

Correct

Snelle levering en netjes verpakt

Ik ben echt supergoed geholpen!

Ik had online twee broeken besteld in verschillende maten zodat er dan wel één zou passen. De kleinste maat was nog aan de grote kant dus die moest ik dan in laten nemen en een zoom erin laten maken . Bij de kassa , om de twee broeken te retourneren zei de medewerkster dat ze wel een alternatief had. Dus ze gaf me een andere broek en die zat als gegoten en de lengte was ook prima. Ik had nog niet naar de prijs gekeken en die bleek ook nog eens mee te vallen , dus helemaal blij ben ik met mijn broek!

Super !

duidelijke communicatie, snelle verzending alles top !

De levering was keurig op tijd. Het artikel was niet zoals ik in gedachten had, dus ging het artikel retour. Geen gedoe en het geld werd snel teruggestort.

Kwalitatief mooie jurk

De jurk is precies zoals op de website afgebeeld. Kwaliteit is prima, kleuren zijn mooi en de jurk blijft mooi na herhaaldelijk wassen.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.