Heel fijn geholpen

Goed geholpen

Keurig geleverd

Zeer te vrede

Perfect. De bestelling en de terugzending met terugbrtaling

Hetgene ik had bestelling was te groot. Afgeleverd bij filiaal in Uden en meteen een andere goed passénde broek gekocht. Het bedrag ontving ik al na enkele dagen detour

Was netjes in gepakt ,zit goed de kleding . Ben heel te vreden mee.gaan nog wel wat bestellen bevalt heel goed

Goed snel

Snelle en nette levering via DhL

Eerst in winkel gepast. Was mijn maat niet. Zelf thuis lid geworden bij CS(had in de winkel kunnen worden gedaan) en mijn maat besteld. De beloofde korting geldt dan volgende keer(?).

Snel en servicegericht

Ter Horst van Geel brengt goede en eerlijke kwaliteit in het assortiment. Bovendien is het personeel in de winkel heel meedenkend en aardig. Soms is het makkelijker om even via de site te shoppen, wetende dat de retourprocedure ook simpel is, mocht het niet naar wens zijn.

Mijn maat was in de winkel niet op voorraad. Deze werd besteld en netjes en vlot thuisbezorgd.

Goed service!

Prima verlopen

2 artikelen besteld 1 gehouden paste prima 1 retour omdat het gewoon niet mooi stond. Netjes binnen 1 week geld retour op de rekening

Prachtig bewerkt jasje.

Netjes aangekomen. Haak dessin jasje ! Maat L besteld , omdat ik wist dat het kleiner viel.

Alles goed.

Snelle levering!

Hele goede ervaring,en klant vriendelijk is

Snelle levering!

Ik kende het kledingstuk al, Heb het in een andere kleur! Ik was opzoek naar de kleur rose! Was het ook nog in de sale, helemaal geweldig!

Vlot en op tijd geleverd.

Netjes!

Keurig ingepakt en de artikelen zoals besteld. Niets op aan te merken

Prettig

Vriendelijk personeel en…..belangrijk een voor mij betaalbare mode!!!

Service is goed, alleen online bestellen retourneren is lastig!

Bij de retournering dien je dezelfde adressticker te gebruiken en daar is het misgegaan, retourpakket dat op 12 maart 2026 retour is gezonden, is nog niet bij jullie aangekomen. Heb bewijs ingestuurd en hoop dat alles goed komt. Levert mij wel stress op terwijl ik er niets aan kan doen. Heb de retourprocedure gewoon gevolgd. Wellicht dat jullie daar iets aan kunnen verbeteren. Met mijn account zijn ook al een jaar problemen, kan er niet meer mee online bestellen, waardoor ik punten mis loop. Zou door jullie opgelost worden, maar is nog steeds niet goed. Verder wordt ik wel altijd vriendelijk telefonisch te woord gestaan.

Super afhandeling ook bij retour

Prima afhandeling ook bij retour

Mooie en betaalbare kleding.

Alles altijd supernetjes ingepakt. Altijd blij en tevreden mee.

Heel netjes verpakt . Mooie kwaliteit artikel. Bestellen voor herhaling vatbaar

Prima .

Klantvriendelijk geregeld.

Prestige winkel om kleren te kopen

Fijn geholpen, er werd tijd genomen om het goede te vinden.

Correct en vriendelijk personeel

Vanwege de persoonlijke aandacht winkel ik graag en veel bij Ter Horst van Geel.

Handige website leuke korting

Mooie spullen besteld. In de winkel was het niet allemaal aanwezig in mijn maat. Ik besloot het later nog eens online te proberen want ik kon het niet uit mijn hoofd zetten. Toen nog een leuke korting gekregen.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.