Snelle levering en heel blij met de sneakers

Superblij met de snelle levering en de fantastische sneakers, draag ze tot nu toe nog elke dag

Riem ontbrak, maar werd daarna netjes nageleverd

Goede ervaring fijne website

Duurde alleen lang voordat ik de kleding binnen had. 5 dgn is wel te veel

prima!!

Netjes verpakt en lekker snel bezorgd!

Zeer mooi shirt

Zeer mooi shirt Goede verzending Stevige en leuke verpakking

!

Ben al jaren klant in deze winkel, aardige dames die je helpen. Bestel ook weleens via internet via deze winkel en laat het dan bij de winkel bezorgen!

Perfect!

Zeer snelle service en erg mooi verpakt en verzorgd verstuurd, top!

Keurig verzorgd, verpakt en precies zoals omschreven

Keurig verzorgd, verpakt en precies zoals omschreven

Goede communicatie

Snelle reactie

Goede ervaring

Product oké

Jammer dat er problemen waren met Post.nl. Helaas heeft ter Horst van Geel geen invloed op de bezorging. Het heeft 2 weken geduurd voor men toegaf dat het pakket kwijt was. Toen ik uiteindelijk het bestelde ontving zag ik dat ikzelf een verkeerde kleur had besteld en heb bestelde teruggestuurd. Ik vind het jammer dat ik daarvoor verzendkosten moet betalen. Dat is bij de meeste leveranciers niet het geval. Omdat er bij mij in de buurt geen winkel is heb ik niet de mogelijkheid mijn bestelde terug te brengen. Gelukkig is mijn volgende bestelling zonder problemen verlopen.

afspraken werden goed nagekomen.

Ik had een leuke broek gevonden in de uitverkoop. Helaas zat die te strak. Er werd uitgezocht of een maat groter ergens anders beschikbaar was. en die is netjes besteld voor dezelfde prijs. Bij het passen bleek de broek toch niet naar wens. Dat was geen probleem. Mijn geld netjes binnen de termijn terug gehad.

Goede kleding ,keurig verpakt en een snelle levering.

Levering was correct en snel

De kwaliteit van de stof valt heel erg tegen. Het is geen satijn en viscose zoals aangegeven, maar een soort voering stof. Omdat het één uitverkoopprijs was vond ik het een beetje gênant om retour te doen. Helaas haag het weer in de kast bij overige niet gedragen kleding. Groet Jája Hendriks Zeman PS Ik blijf wel een fan van jullie, maar dit is echt een miskoopt geweest.

snel en en direct is de bestelling binnengekomen.

Bestelling is perfect verpakt en goed aangekomen.

Een zeer correcte en verzorgde levering, TOP

Zoals hierboven al vermeld, werd de bestelling binnen de vooropgestelde periode geleverd en was alles zeer verzorgd verpakt. En indien nodig alles erbij voor de retourverzending.

Op een mail werd snel gereageerd. Erg prettig. Levering ook zoals vermeld, binnen een paar dagen.

leuk shirt, snel geleverd

leuk shirt, snel geleverd

Persoonlijke benadering en goed advies

Gezellige winkel met hartelijke verkoopsters. Aantal merken van de kleding passen bij mij.

fijne winkel met mooie merken en goede service

Wij (mijn schoonmoeder van 90 jaar) en ik komen al jaren in Geldrop en zelfs nu mijn schoonmoeder in Eindhoven woont, gaan we regelmatig shoppen in Geldrop (het liefst als Hanneke er is voor haar advies en geweldige service) Ze helpt mijn schoonmoeder met aan en uitkleden en kent haar ondertussen heel goed, super vertrouwd. We hopen nog lang te kunnen shoppen in de winkel aan de langstraat in geldrop. Ze hebben er vele merken voor alle leeftijden en het personeel (is eigenlijk het belangrijkste) en service zijn top. Wij zijn super tevreden.

De kleding is als een cadeau voor je ingepakt. Buiten dat het er zeer verzorgd uitziet, voel je je echt verwend.

Snel en duidelijk

+ Bestelling op tijd binnen, retourneren eenvoudig. Retourbetaling vrij snel. - geen vermeldingen over de winkels waar het product aanwezig is. B.V. bij van Uffelen kan je dat zien op de site. Vanuit het Westen is Zutphen ver weg. Mijn reactie mag, zonder vermelding Pers. Gegevens, eventueel op de site.

Op tijd en juiste bestelling

Snel geleverd blij mee

Levering snel en in de winkel zeer vriendelijk personeel

Tevreden met produkten

De kleding kwam in een keurige verpakking. Kwaliteit is goed. Tevreden klant.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.