Het artikel was vlot in de winkel

Niks op aan te merken

Prettige ervaring

Ik heb met een leuke aanbieding een mooie zwarte jeans gekocht. In eerste instantie leek het lang te duren voor het verzonden werd maar het bleek al op dezelfde dag verzonden te zijn door het magazijn, echter was het pakket zoek bij Postnl. Ik kreeg bij navraag bij de klantenservice via de email ( daarna al snel antwoord) dat hen het ook opgevallen was en hebben een onderzoek laten starten door Postnl. Na 1 dag kreeg ik bericht dat het pakket in het magazijn van postnl aangekomen was. Ik kreeg ook het antwoord doorgestuurd van postnl door de klantenservice. Uiteindelijk na toch even langer wachten dan gewend ( na 1-2 werkdagen bezorgd normaal gesproken) is het pakje netjes aangekomen. Heel mooi ingeoakt in speciaal kledingpapier. Met name Anja, van de klantenservice, heel erg bedankt voor het snel reageren en actie ondernemen en op de hoogte houden. En.. de jeans met de mooie aanbieding past goed dus ik ben dubbel blij!

Een prachtige broek van Cambio gekocht. Mooi product, goede en snelle levering!

Meedenkend en klantgericht

Ik had een broek in een winkel laten bezorgen en dacht dat ik die daar op woensdag kon ophalen. De broek kwam daar donderdag aan en toen was ik niet in die stad. De medewerker heeft er toen meteen eentje naar mijn huis laten sturen. Top!

Jammer dat ik het niet in Roermond, mijn woonplaats kon afhalen

Heb besteld en wilde het in Roermond mijn woonplaats ophalen. Dat gaat dus niet Moet naar Uden !!!

De juiste maat zou thuis bezorgd worden. Helaas, wel het goede artikel maar exact dezelfde, en dus v

Heb een blouse gepast in de maat M. Te klein! Maar geen probleem de blouse kon nog in een grotere maat besteld én thuisbezorgd worden. Vandaag open ik de verpakking en zie meteen de verkeerde maat. Terugsturen kost geld en terugbrengen net zoveel want de winkel is 35 minuten rijden van mijn huisadres. Teleurstellend

Wat ik verwachte, snel, prima kwaliteit, correcte afspraken en leveringen

Prima & betrouwbaar!

Fantastisch!

Volgens afspraak bezorgd. Goed verpakt met een mooie papieren bescherming om de broek. Het "dank u wel" kaartje maakte het af!

Prima verlopen bestelling plaatsen.Product was prima.En afhandeling ook top.

Alles prima verlopen Product ook top

Snelle levering. Kledingstuk precies zoals beschreven

Ruime collectie, fijne bediening en advies en veel aandacht

Goede en deskundige hulp bij de aanschaf. Er werd alle tijd genomen om te helpen bij de keuze.

Snel en correct gegaan

Fijn als iets snel gaat en goed past.

goed ,deskundig en vriendelijk geholpen.

Het is voor mij altijd prettig om bij Ter Horst van Geel te winkelen. Ik word altijd deskundig geholpen. even uitrusten met een kopje koffie, en als ik niet tevreden ben is terug geven en geld terug ook geen probleem.

Snelle levering, keurig verpakt.

Werd goed geholpen.

Er werd prettig samen gewerkt.

Prima geregeld van begin tot einde!

De verkoopster in de winkel zocht snel op of wat ik wilde hebben er nog in mijn maat was, bestelde het en 2 dagen later had ik het in huis. Hartelijke dank.

Goed advies en snelle service.

Alleen maar positief!

Je wordt fijn geholpen.

Prima service geleverd!

Zeer goed!

Zeer vriendelijke telefoniste die mijn (foutieve ) bestelling direct annuleerde zodat ik de juiste opnieuw kon uitvoeren. Zeer snel geld retour en levering binnen.

Bij aankoop van een pantalon, jasje en truitje.

Fijne kundige begeleiding door KAren of Karin van de winkel uit Oss, voor de keuze van de maat van de pantalon.

Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering. Mooi artikel wat geleverd is❤️

correte levering

top

Zeer netjes

Mooie kleding. Zeer netjes verpakt. Tevreden!

Prima gegaan met het jasje.

Geweldig goed

Goed, ben blij met mijn trui

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.