Keurig

Netjes ingepakt, moest alleen iets langer wachten wat ik niet van te voren had gelezen.

Erg klantvriendelijk

Je wordt goed geholpen

Ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Het shirtje dat voor mij in een ander filiaal werd besteld vanwege een kleinere maat is bij mij keurig bezorgd. Vriendelijke groeten Ria Verstappen.

Top service!

Duidelijke, bijgewerkte website, snelle levering, netjes verpakt met persoonlijk bedankje.

hele mooie trui

hele mooie trui, snel geleverd

jurk in realiteit zeer bedroevend !

Jurk lijkt in elkaar geflanst met resten van stof. Pasvorm bovenaan te wijd, onderaan niet wijd uitlopend zoals op de foto. Jurk lijkt echt niet op de foto ! Is 1e maal dat het bestelde item zo'n teleurstelling was.

Prima koopervaring

Het jasje was netjes verpakt in een stevige doos en vloeipapier. Het was echt een cadeautje om te ontvangen!

positief

vriendelijk geholpen

Heel tevreden over de snelle levering.

Tevreden over het artikel en ook over de snelle levering.

Prettig Prima

Makkelijk bestellingen te plaatsen

Snelle levering en duidelijk wanneer het kwam mijn bestelling

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!!

In de winkel ben ik erg plezierig geholpen.

Positief

Het was vandaag besteld morgen jn huis!

Makkelijk bestelling plaatsen

Vlotte verzending goede kwaliteit.

De verzending en bezorging is perfect. Alleen bij ruiling met bv de verkeerde maat vind ik het wel vervelend dat er alsnog verzendkosten worden ingehouden.

Uitstekend.

Prima, niet lang op de bestelling gewacht.

Vlotte bezorging

Heel vlotte bezorging, erg fijn.

Product was niet helemaal goed omschreven, goede communicatie en bij retourneren vlot mijn geld terug. Prima

Klantgericht en doelgericht!

Om snelle verzending gevraagd en dat is goed opgepakt. Dank daarvoor!

Leuke kledingzaak met vriendelijk en behulpzame mensen.

Mooie winterjas gekocht, blij mee.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Zoals gewoonlijk is mijn bestelling heel snel geleverd. Fijne online shop met kwaliteitskleding.

snel

snelle levering en prettig geholpen bij het afhalen in de winkel

Leveren gaat zoals omschreven

Het bestelde was met zorg ingepakt.

Netjes en goed verpakt bezorgd

De eerste keer iets besteld ben er zeer tevreden over

Prima snel en goed

Leuk truitje snel geleverd.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.