Prima en mooie spullen

Prima niet te lang wachten jammer dat het vest te groot was maar prima alles ga zo door

Via de website besteld. Snel en keurig verpakt geleverd.

Mooie kleding, fijne service

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, heel fijn om bij jullie mijn garderobe uit te breiden.

Snel ,vriendelijk en correct geleverd.

Slecht

Het pakketje was snel bezorgd, alleen miste ik een knoop op de mouw van het colbertje. Dat vind ik erg slordig ondanks dat het colbertje was afgeprijsd.

Para Mi dames broek

Makkelijk bestellen, super snelle en fijne verzending ! Een aanrader !

Nette service, alles volgens afspraak

Top gegaan zoals verwacht

Heel tevreden

Mooie blouse heel tevreden

Soepel verlopen

Niks op aan te merken

Prettig.

Bestelling verliep duidelijk. Via de webshop besteld en in de winkel gepast en afgehaald. Vriendelijke bediening, ontspannen en uitnodigend.

Prima zaak en goed personeel

Ik heb de winkel als heel prettig ervaren. Leuk geholpen en volop keuze.

Goede en snelle service!

Geen enkel minpunt, ik zal bij deze webshop nog vaker gaan bestellen, ga zo door!

Helemaal tevreden!

De verkoopster/adviseuse nam alle tijd, was bijzonder vriendelijk en geduldig. Ze begreep meteen wat ik zocht, keek goed of het goed paste wat ik aandeed. Kortom: blij met wat ik heb gekocht, dankzij een zeer deskundige én vriendelijke verkoopster.

Goede koop!

Mooi product en snelle levering! Kortom perfect!

Prima levering

Zie hierboven. Verder geen aanvulling.

Goed en accuraat

Hoewel het artikel helaas te klein voor mij was, ben ik zeer correct geholpen en had ik mijn aankoopbedrag na enkele dagen weer op mijn rekening staan. Hetty

Altijd net en zorgvuldig verpakt

Mooie kleren worden met zorg ingepakt en dat zie je meteen

Zoals herbeoordeling te zijn. Ik bestel..volgende dag thuis bezorgd

Uitstekend Ik bestel ..volgende dag thuis bezorgd ..

Fijne winkel

Fijn geholpen had een lange broek gekocht maar wilde deze toch ruilen voor een andere Was geen probleem Heel blij mee Veel keuze in de winkel ga er graag winkelen

Fijn

Het pakketje was er heel snel en keurig verpakt. Echt een kado om uit te pakken. Helaas was de prachtige jas te ruim en heb ik deze retour moeten zenden.

Prima zaak ook om online te kopen. Super

Mijn broeken waren keurig verpakt en de bezorging was binnen de aangegeven tijd. Ga er zeker meer kopen.

Heel goed en prettig, met persoonlijke afzender. Rokje mooi verpakt en past uitstekend.

Snelle levering en retourverwerking

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.