heel goed

werd juist geïnformeerd, snelle levering en artikel in prima staat

Tevreden

Gekregen wat ik had besteld.

Correcte afhandeling van de bestelling

De bestelling werd correct en snel afgehandeld en het geld voor de retour gestuurde artikelen werd binnen een paar dagen teruggestort

Prima, veel keus en fijne hulp gehad

Prima, veel keus en fijne hulp gehad. Fijne zitplek voor ouderen!

Bijzonder prettige begeleiding bij de aankoop

Heel goede eerste ervaring met dit bedrijf. Zou het aan iedereen aanbevelen. Snelle levering. Ik kocht een broek in de winkel van Horst van Geel in Oisterwijk. Toen ik de broek maat 38 terug bracht omdat de maat niet goed was konden zij maat 36 niet leveren en kreeg ik geen geld terug alleen een tegoedbon. Bij jullie besteld en binnen een paar dagen al bezorgd. Dit was mijn ervaring!

Heel tevreden,geweldig!!!!!!!

Goede en duidelijke site. Kwaliteitskleding, vlotte afhandeling van bestellingen en een prima retourafhandeling.

Duidelijke, vriendelijke service

Onze moeder kan niet meer naar de winkel vanwege haar leeftijd. Daarom zoeken we online naar passende kleding voor haar. Bij ter Horst van geel kan ze goed slagen. En ook als de keuze niet goed is, dan is het retourneren goed geregeld

Goede contacten.

Prima, geen aanmerkingen.

Alles top geregeld

Mooie merken, snelle levering, aardig klantenservice. En het heeft een degelijk en vertrouwde uitstraling en naam

Snelle en correcte afhandeling

Snelle verzending van mijn Giacomo jas, goede verpakking. Helaas gaat de jas toch retour omdat hij te groot is voor mij, er is geen kleinere maat meer.

Super servers

Top kwaliteit en service

Hele mooie kwaliteit kleding en een goede service

Ben goed en vriendelijk geholpen

Helaas paste het model mij niet. Maar bij afspraak kon de jurk retour

Fijn geholpen, snel en vakkundig.

Voorafgaand aan mijn aankoop heeft verkoopster in het magazijn v d winkel in Oss het item wat ik wilde bestellen opgezocht en maten opgemeten. Zij heeft dus hart voor de zaak dat zie je niet vaak meer.

Netjes verzorgd

Op zaterdag besteld, direct bevestiging. Wel pas dinsdag verzendbericht en woensdag in huis. Ik was even aan het stressen omdat ik niets hoorde (had pakketje voor vrijdag nodig). Maar alles keurig op tijd binnen de 1-4 werkdagen☺️

Geweldig personeel en een leuk assortiment

l

Geweldig.

Netjes afgeleverd en een leuke kaart erbij. Klantvriendelijk. Dank u.

Prettig geholpen.

Fijn om iemand naast je staat die een goed advies geeft.

Duidelijke website, bestellingen worden snel verwerkt.

Ruime keus in prachtige kleding. Zeer tevreden over de afhandeling van bestellingen. Ook supersnelle verwerking van retour gezonden kleding.

Heel fijn een mooie winkel

Lief aardig klantvriendelijk en doen niet moeilijk

Een zaak voor jong en oud met héél fijne verkoopsters!

Ik vind bij Ter Horst en van Geel bijna altijd wel iets van mijn gading, waarbij ik ik héél fijn geholpen word! Hoewel ik 75 jaar ben, koop ik graag jeugdige kleding. Die vind ik hier. Ik ga niet meer shoppen. Kom al jaren alleen hier.

Perfect verzonden en geregeld

Perfect verzonden en geregeld

Op internet bestelde jas was te groot en kon hem in deplaatselijke thvg retourneren en heb daar de juiste maat gekocht. Erg vriendelijke bediening!

Slecht

Vest besteld met drukknoppen helaas ontbraken er 2 ik heb er nieuwe in laten zetten voor € 10 Jammer

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.