Slecht

Vest besteld met drukknoppen helaas ontbraken er 2 ik heb er nieuwe in laten zetten voor € 10 Jammer

Uitstekend!

Ruime keuze, duidelijke website, snelle afhandeling bestellingen. Vriendelijke medewerkers bij de klantenservice!

Goede kwaliteit jasje,Goed aangegeven wanneer de bestelling komt. Alleen de levering via post nl was niet volgens de bericht geving.

bestelling nog niet binnen

Ik geef mijn revieuw zodra bestelling binnen is. Ca. Week geleden gedaan in de winkel geldrop.

Alles keurig netjes geregeld

Goede ervaring, voor herhaling vatbaar

Snel en adequaat

Snel en adequaat geregeld en de levering was keurig ingepakt

Vlotte bezorging en als je iets retourneerde snel je geld terug

Dat ging prima

Lekker makkelijk zo.via deze weg want in de winkels waren ze in mijn buurt uit verkocht.

Snelle levering en heb een hele mooie jas!

Ik had een jas op het oog en die hadden jullie, erg blij mee. Snelle levering !

Mooie kledij

Ruim aanbod aan mooie kledij maar er zou meer begeleiding moeten zjin bij de keuze van de maat. Ik heb jammer genoeg 2x een blouse moeten terugsturen met als nadeel dat retourkosten vanuit België hoog liggen: ik betaalde 11,60 euro om een pakketje terug te sturen. Dat is véél geld.

Top geregeld

Snelle levering, keurig verpakt.

Prima ervaring, keurig verpakt en op tijd geleverd

Mijn bestelling kwam keurig verpakt en op tijd geleverd aan.

Wel vooruit betalen

Mijn maat was er niet, dus werd besteld. Ik liet het in de winkel komen, maar moest wel vooruit betalen. Niet héél erg, maar wel bijzonder.

Netjes geholpen

Fijne winkel , snel en netjes in Huis

Perfect!

Snelle levering en alles keurig verpakt.

Het gaat zoals je het graag hebt…

Altijd goed, de dames zijn behulpzaam en klantvriendelijk .

Goed geregeld er was iets fout gegaan , maar je krijgt daar over netjes een mail dat het wat later wordt bezorgd en

Snelle en keurige levering. Alles heel netjes verpakt. Ook omruilen was geen probleem! Super!

Heel prettig

Werd goed geholpen, alleen werd ik door verkoopster behandeld als kleuter. Ik ben 84. Heb daar opmerking overgemaakt. Excuus.

Alles naar wens.

Bestelling , bezorging alles zoals beloofd. En ik ben superslim met mijn nieuwe aankoop.

Super geholpen verkoopster voelt aan wat we zoeken

Vriendelijk personeel Fijne verkoopster Goed geholpen ze heeft mijn moeder een fijne middag bezorgd.

Vlot en correct geleverd !

Fijne webshop!!

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.