Alles volgens afspraak

Kledingstuk kwam beschadigd aan

Slechy

Prima snel geleverd

Ik bestel graag kleding.snel bezorgd.fijne medewerkers in de winkel

Snel geleverd en mooi verpakt

Snel en betrouwbaar

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

In de winkel geholpen door een erg aardige verkoopster. Toen mijn maat niet meer op voorraad was, werd geregeld dat deze thuis werd bezorgd.

Goede ervaring

Ik werd erg leuk en vakkundig geholpen. Het personeel is erg vriendelijk en gaat meteen op zoek in andere winkels als de juiste maat niet op voorraad is.

Zeer positief

Snel bezorgd en prima in orde

Correct en geduldig geholpen

Als boven vermeld

Super goed

Snelle levering en zag er perfect uit. Ga snel eens naar de winkel kijken.

Het pak was heel netjes verzonden. Je kunt zien dat daar zorg aan besteed wordt.

keurig op tijd afgeleverd

goed geholpen

Snelle levering, ingepakt als een kadootje!

Snel geleverd, voldoet perfect aan de verwachtingen.

Het is allemaal prima geregeld.

Dat heb ik hierboven al geschreven.

Prima geholpen

Omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was heb ik de juiste maat laten bestellen in de winkel. Alle afspraken zijn nagekomen, ik ben geholpen door vriendelijke medewerksters.

Hebben alle tijd , Heel vriendelijk,

Het was prima verzorgd!

Duidelijke communicatie en netjes verpakt.

Gewoonweg goed

Goed verlopen. Gewoon zo als het hoort. Netjes vriendelijk. Dus. Oke

Niets op aan te merken

Snelle levering en alles tip top ingepakt!

Fijn en toegankelijk personeel.

Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Kom graag weer terug.

Prettige eerste ervaring

Nog nooit besteld bij Ter Horst van Geel, maar zeker voor herhaling vatbaar. Mijn bestelling werd vlot geleverd en ik werd van het proces goed op de hoogte gehouden. Netjes verpakt ook. En ik ben erg blij met de mooie jas!

Ik heb het artikel nog niet ontvangen

Mijn artikel is in Zutphen gekocht, zou ook in zutphen afgeleverd worden. Het is echter naar Veenendaal gestuurd, op dat bericht heb ik de klantenservice aangeschreven en gezegd dat het naar Zutphen toegestuurd moest worden. Vervolgens wordt ik door Veenendaal gebeld dat mijn artikel er is. Dus u snapt, het is nog onderweg. Zelfs bij de aankoop heb ik nog gevraagd of het, in dit geval, bloesje, wel naar Zutphen zou komen. Het is echt behoorlijk fout gegaan. Jammer.

Geweldige verkoopsters die eerlijk meedenken en erg behulpzaam zijn.

Erg goed

Mooi verpakt en op tijd geleverd

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.