Heel goed.

Snel en goed

Jurkje besteld en deze is snel bezorgd en netjes ingepakt

Snelle levering mooi product!

Snelle levering mooi product!

Mooie kleding en snel geleverd

Blij met mijn bestelde trui en de snelle levering.

Leuke kleding

Leuke mensen

Goede kwaliteit, uitstekende service.

Jurk was niet in de goede maat in de winkel. Samen met een medewerkster besteld bij de webshop. 2 dgn later keurig thuis bezorgd!

Geweldig, want ik kon in de zaak passen en het verder afhandelen.

Om online te zoeken is makkelijk en prettig om in alle rust even te kijken wat je zoekt. De twee verschillende blouses die ik had uitgezocht kon ik in de zaak passen. Het paste precies, kleur was goed dus ik kon ze zo meenemen. Als het niet paste of de kleur niet je keuze, dan wordt in de zaak de teruggave geregeld, super!

Alles was mooi en snel geleverd.

Zeer tervreden

Voor een begrafenis heb ik een jurk besteld de volgende dag met jullie winkel gebeld om een snelle levering en dat hebben jullie keurig gedaan mijn dank hiervoor

Goede website, goede service

Altijd keurig nette levering. Goede webshop. Nooit geen problemen gehad

Overzichtelijke site en goede kwaliteit

Jasje was precies zoals omschreven

Perfekt

Alles is Perfekt verlopen. Keurig verpakt en snelle levering

Mooie kleding snel geleverd

De broek, merk Gina, zit als gegoten en is van een fijne katoenen stof gemaakt. Binnen twee dagen geleverd.

Goed, Fijn en snel!

Heel lang naar deze broek gezocht in mijn maat en hier gevonden zelfs in de sale (als enige webshop). Dus helemaal blij!

Vlot bezorging eerder dan plan bezorgd Keurig verpakt

Keurige aflevering

Altijd snelle en keurig ingepakte artikelen. Producten zijn altijd in goede staat. Blij mee

Prima geregeld!

Snelle behandeling en goed verzorgd!

Makkelijk besteld en keurig geleverd. Verzendtermijn was 5 dagen duurde wat langs anders zeker een ruime 9 waard. Product keurig verpakt!

Snelle levering en leuk verpakt!

Netjes, snel en duidelijke site met bestelproces

Levering optijd prima service als je online besteld Goeie website

Snelle levering en mooi verpakt

Online een bestelling gedaan en kreeg deze supersnel binnen. Mooi verpakt en broek zag er perfect uit.

Prima website en snelle levering.

Goed werkende website.Snelle levering. Top.

goed en deskundig personeel,ze lopen de benen 0nder kont uit

Goed en deskundig personeel. Ze rennen zich rot, om alles bij elkaar te zoeken, of iets anders wat er goed bij past. Een tevreden klant

Gewoon goed zoals het hoort

Bestelde kleding worden altijd keurig en netjes bezorgd. Goed assortiment en goede merken.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.