Alle prima geregeld

Heldere website, snel bestel- en leverproces en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ga zo voort!

Top service.

Mijn online bestelling verliep uitstekend en heel leuk met een persoonlijke twist.

Een positieve en goede ervaring, goede service

Positief

Matig

Zeer jammer dat het mij 12 euro kost om iets terug te sturen, ik had het al beter bijgehouden. Daarom dat ik hier niet meer online ga bestellen.

Duidelijke communicatie.

Zeer tevreden,keurig verzorgd en ingepakt,complimenten!!!!

Snel in huis ,en de manier zo als het bezorgd is ,zo netjes verpakt,er is veel zorg aan besteed

Levering was en snel. Pakket was zorgvuldig ingepakt

Website via de PC is slecht

Als ik uw website op de PC bekijk krijg ik steeds groot in beeld een pop up met het verzoek mij aan te melden voor de nieuwsbrief. Ik kan deze pop up niet wegdoen. Het verstoort het beeld dusdanig dat ik niet verder kan shoppen, tenzij ik mij voor de nieuwsbrief aanmeld. Ik vind dat nogal dwingend en klantonvriendelijk. Op mijn mobiel heb ik daar geen last van. Maar ik shop liever via de PC omdat de afbeeldingen dan groter zijn. Voor meer winkelplezier graag een kleinere pop up met een kruisje om het te kunnen sluiten.

Geweldig , perfecte service

Prima shop

Goede service en snelle levering. Ook retourzendingen worden snel verwerkt. Wel uitkijken voor foutjes in de afwerking van de kledingstukken.

Duidelijk site snelle service

Alles top. Snel en duidelijk.

Gewoon goed

Mooie jurk voor een super sale prijs

Wat een geweldige service !

Jammer genoeg is er hier geen winkel van Ter Horst van Geel. Ik bestel dus online omdat er een ruime keus is in mooie en modieuze damesmode. De bestelling is altijd netjes verpakt en ook met evt. retourzending is het snel verwerkt. Ik ben een superblije klant.

helemaal goed.

pakje was met zorg verpakt binnen een paar dagen bezorgd

Netjes ingepakt en snelle service

Keurig was mijn pantalon ingepakt en zo snel bezorgd !

Snelle levering en kleding volgens beschrijving

Na mijn bestelling kwam de zending snel onze kant op. De kleding was exact zoals we ons voorstelden. Voor de zekerheid hadden we 2 exemplaren besteld. (Jammer dat je wel zelf de retourkosten moet betalen)

Supersnelle levering!

Mijn ervaring was echt heel goed, met name waarop het artikel verzonden was en ook keurig ingepakt niets op aan te merken. Moest het helaas terugsturen maar ik blijf nu altijd hun collectie volgen online want geeft een zeer vertrouwd gevoel .. vriendelijke groeten. Connymiddel@kpnmail…

Afhandeling bestelling kan beter

Ik zou gebeld worden wanneer mijn bestelling in de winkel in Veenendaal zou arriveren maar dat is helaas niet gebeurd. Dit heb ik ook in de winkel aangegeven en de medewerkster zou dit verder intern oppakken. Ik heb ook geen voicemail of email erover ontvangen.

Een supersnelle levering van een mooie goed passende broek.

Supersnelle levering van een prachtige passende broek.

heel goed

eenvoudig te bestellen en snel in huis. m vr groet

Heel tevreden!

Snelle levering in mooie verpakking. Een cadeautje!

Spullen zijn prima, alleen was het een gedoe met post nl

Spullen zijn prima

Kon niet beter,alles naar wens!

Vond wat ik zocht. Was blij en bestelling was prima en vlot!

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.