Alles zoals gewenst en gewend bij een bestelling bij ter horst van Geel. Echter een van de kleding stukken was niet zoals verwacht. Maar had toch graag een korte broek dus geen retour aan gemaakt.

Goede kwaliteit. Snelle levering

De artikelen die ik bij THVG heb gekocht waren tot volle tevredenheid. Kwaliteit is prima. De bestellingen werden snel thuis bezorgd

Shirtje kwam volgens afspraak binnen en keurig verpakt. Ik wou dat er meer bedrijven zo werkten.

Goed en een snelle levering .Heb al meerdere bestellingen gedaan.

Netjes goed

Super goed makkelijk en netjes thuis bezorgd P.s.mis fijn om achteraf te kunnen betalen ? Mvg Helma

Geen kritiek. In een woord geweldig!

Prima service; snelle afhandeling.

Jammer dat de jas niet leverbaar was, fijn dat het bedrag snel teruggestort is.

Jullie zijn gewoon een geweldige winkel. Ik kom graag naar Oss en deze bestelling was online..

Fraaie heel brede collectie tegen acceptabele prijzen met uitstekende service . Zeer tevreden klant, al jaren!

Perfect verzorgd

De bestelling kwam op tijd en netjes verpakt!

Snelle levering Mooi verpakt Maat klopte niet Retouneren ahandeling niet snel

Snelle levering!!

SUPER

Je ziet dat er met veel zorgvuldigheid wordt gewerkt; een mooi pakketje met kleding ontvangen. Chapeau.

Je moest wel een account aanmaken om op de hoogte te blijven van je bestelling. Maar vragen werden direct beantwoord en de geleverde artikelen, Toni broeken, waren er binnen 5 dagen en pasten zoals verwacht.

Ik ben altijd blij als mijn bestelling kom. Het is net alsof je een kadootje uit mag pakken. Altijd keurig verpakt, super. Goede kwaliteit, pasvorm en merken. Zeer tevreden.

Netjes

Keurig netjes afgeleverd

Ik kan alles op de website goed uitzoeken en bestellen. De levering is keurig

Ik heb de jurk helaas moeten retourneren, zat te strak rond buik/heupen en was iets te lang. Ik woon jammer genoeg te ver weg om in een van jullie winkels te shoppen. Ben wel heel tevreden over levering van pakket en hoop dat ik een volgende keer meer geluk heb. Groetjes Tiny

Op tijd bezorgd! Helaas was er een trui te groot. Trui teruggestuurd! Retour geld na paar dagen al binnen. Prima bedrijf.

Goed verzorgd

Ben zeer tevreden over terhorst van Geel Assortiment is zeer uitgebreid. Mooie aanbiedingen in de sale Leuk als aanvulling op m,n kleding.

Schandalig

Schandalig dat ik de verzendkosten 2 keer moest betalen, 11,90 heeft mij dit gekost voor niks. Mijn dank hiervoor is groot, jullie jagen jullie klanten op deze manier wel weg.

Prima afhandeling van bestelling

Gewoon goed

Keurige melding van de winkel gekregen, moet de bestelling nog ophalen.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.