Nog steeds geen bericht dat de bestelling in Geldrop is

Zie boven

Prima.

Artikel was snel bezorgd,keurig verpakt.

Goede ervaring

Mijn bestelling werd snel geleverd, was niet overbodig verpakt en was voorzien van een vriendelijk kaartje. Het kledingstuk past perfect, ik ben er blij mee.

De levering vond snel plaats. Helaas was de blouse te klein en bracht ik het retour in de winkel. Dat was op 24 april. Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat mijn geld teruggestort wordt....

Mee denkenkende klantenservice

Fijne hulp met de snelle verzending

Goed en snel.

Keurig ingepakt. Snelle levering! Zeer tevreden!

IK heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

vriendelijk en vakkundig

vriendelijk personeel, laten je eerst rustig kijken en bieden dan hun hulp aan. vakkundig en beleefd, heel fijne winkel.

Mooie blouse maar te klein

Ik heb hm netjes terug gestuurd! Ik heb netjes mijn geld terug gekregen zonder problemen.

Mooie blouse, snel geleverd

Goeie 1e ervaring met deze zaak, ik zal vaker de webshop bezoeken

Helaas zat er geen enkel geen verschil in maat 40 en 42 dus past het nog steeds niet.

Jammer dat er 2 keer betaald moet worden voor verzenden en terugsturen. Ikzou hem eigenlijk terug moeten sturen want hij past niet.

Super snelle levering !

Mijn pakketje was er super snel en keurig ingepakt . Echt een feestje om zo je kleding binnen te krijgen .

Mooie kleding en keurig verpakt

Jammer dat er geen winkel hier in de buurt is van Terhorst, anders zou ik daarheen gaan. Makkelijker om daar te passen! Prima kwaliteit kleding! Ben heel tevreden!

Goed en snel geleverd

Koop ook vaak in uw winkel in Roermond. Ik vind verkoopsters erg aardig. En goed advies

Fijn geholpen

Fijne winkel

goede kwaliteit

jammer dat ik de korting niet meer kreeg omdat ik een paar dagen te laat was met 2 lange broeken kopen ik kon niet eerder omdat ik in het ziekenhuis was gr

De jeuk werd snel geleverd, helaas paste hij niet. Maar ook de retour service was snel geregeld

Geen op of aanmerkingen.

Netjes verpakt, snelle levering

Leuke winkel

Fijn om te shoppen . En er zit altijd wel iets leuks voor mij bij .

.Goede levering, jurk mooie kwaliteit.

Goed om hier iets te bestellen!

Prima verzorgd, past perfect en juist op tijd.

Het was als cadeau voor mijn vrouw voor de Pasen. zo kwam het mooi op tijd.

Slechte bezorging

Ik ben thuis om het pakje in bezit te krijgen, na een tijdje op mijn e-mail te kijken, nadat de tijd van bezorging voorbij was, stond er op dat het bezorgd was. Niemand die aangebeld heeft, ik ging buiten kijken lag het pakket voor de deur op de grond. U moet een andere bezorgdienst nemen. Wat als het pakket er niet meer zou liggen? Ik denk dat ik volgende keer in de winkel laat komen.

Goede en snelle service, alles netjes verpakt en overzichtelijke website.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.