Pluim!

Kleding was mooi en goede kwaliteit. Prima verpakt en verzonden binnen 1 dag naar pakketpunt van mijn keuze. Prima allemaal.

Mooi product

Mooie jurk besteld van guess bij twijfel maar ben er erg tevreden mee. Ik raad mensen aan om zeker een keer wat te bestellen of te kopen. Snel geleverd product zoals omschreven

Goede service, doen wat beloofd is

Jullie komen afspraken na

Minder

Minder is mijn ervaring ,om dat er op de hals van het shirt make up zat.

Perfecte afhandeling

Snelle omruilactie na te kleine maat.

Een jas gekocht in de winkel en besteld.

Vriendelijke verkoopster, die hielpen naar een anderen maat. En zij zocht op de web en besteld voor me. ( een goed service)

Alles op tijd en in goede verpakking wordt het bezorgd.

Heel netjes verpakt

Heel tevreden

Snel, mooi, voordelig

Ik heb een prachtig jasje in de uitverkoop kunnen vinden voor mijn oude moeder. De maat is goed en hij past precies bij de jurk die ze heeft voor de bruiloft van haar kleindochter.

Alles vlot en netjes afgehandeld

Alles vlot en netjes afgehandeld

Gewoontjes en netjes

Gewoon goed en netjes

Snelle en goede levering. Kleding netjes verstuurd. Leuk jasje

Netjes op tijd ontvangen

Allemaal naar wens

Mooi , luisterend en oplossend

Super snelle levering, denken met je mee. Top!

Prima, bestelling snel geleverd

Helemaal perfect dikke dankjewel !!

Helemaal perfect dikke dankjewel !

Mooi kwalitatief goede producten en fijne service

Prachtig jasje besteld en ontvangen dat helaas te groot uitviel Er is meegezocht naar kleiner model (helaas niet gevonden) en na het terugsturen is het geld minus verzendkosten netjes gerestitueerd Allemaal prima dus

Tevreden

Goede service, kwaliteit van kledij ook helemaal in orde!

Geleverd volgens afspraak en netjes gebeld.

Gewoon goed. Precies zoals het gezegd is. Zaterdag besteld, donderdag in winkel ophalen.

Mooie collectie en als iets retour stuurt snelle afwikkeling.

Goede service. Veel keuze .

Goede service . Veel keus.

Fijne firma

Producten keurig netjes verpakt, alles okay, behalve dat de levering erg lang duurde! Andere web sites zijn veel sneller met leveren!

Betrouwbaar

Ik vond gehele afhandeling van bestelling perfecr

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.