Gewoon goed

Zoals altijd,gewoon prima

Heel tevreden

Product zoals weergegeven en snelle levering

Supermooie blouse gekocht, snelle levering

uitstekend

snelle verzending na online bestelling, alles netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen. in een woord uitstekend . een aanrader als online winkel.

Keurig verpakt!

Netjes verpakt met persoonlijk kaartje erbij!

Prima ervaring

Wat ik heb gekocht ben ik helemaal tevreden over.

Ik het waar voor mijn geld gekregen .

Plezierige winkel met veel keuze

Een feestje om daar te winkelen, goed advies en veel mooie kleding.

Snelle levering, keurig verpakt

Alles naar wens

Alles was naar wens

Op tijd

Mooi en netjes in gepakt.

Snelle levering,als alles goed gaat, maar dat lag niet aan jullie, maar aan Postnl.

minder goed

retourkosten voor eigen rekening

Altijd weer een kadootje, mooi ingepakte kleding

Levering en bezorging altijd goed

Goede merken met mooie, vlotte kleding voor mijn leeftijd. Ik slaag meestal als ik iets leuks zoek. Ook voor de oudere vrouw, die niet altijd maar in een bloemetjesjurk wil lopen!

Keurig verzorgd op tijd geleverd.

Ging prima

En heel snel

Topwinkel!

Veel keus, goede aanbiedingen, snelle verzending, netjes ingepakt.

Mooi roze jasje

Had een gaaf roze jasje besteld, nog met 50 % korting ook. Heel mooi ingepakt ontvangen en jasje was precies zoals op de foto. Erg blij mee!

Ter Horst van Geel: stijl en comfort!

Ik kocht een hip t-shirt bij Ter Horst van Geel en ik ben er heel blij mee! Het zit precies goed en ik krijg veel complimenten. Ik kom terug!

Snelle levering en goed verpakt. Ben heel blij met mijn nieuwe jas.

Goed service

Prettig om online te winkelen, ruim aanbod met aantrekkelijke prijzen in de sale. Levering correct. Zou soms wat sneller kunnen.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.