goede ervaring

snelle levering van mijn shirts

Prettig geholpen door de dames van THVG!

Duidelijke site,nette bezorging. Mooie kleding! Ben er super blij mee. Dus gewoonweg Top!

Bestelling geplaatst duurt lang en dan eindelijk bericht is niet meer te leveren

Terugbetaling duurt lang

Vriendelijk en behulpzaam bij keuzes maken.

snelle en goede levering van aankoop

snelle en goede levering van aankoop

Nette bezorging en verpakking!

De broek was wel 18 cm te lang. Shirt was vrij diep uitgesneden. Verder nette bezorging!

Kwaliteit in de opruiming

Mooie kleding flink afgeprijsd in de opruiming snel geleverd. Altijd prima bij THvG!!

Op tijd verzonden. Goed verpakt.

Snelle en correcte levering van een jurk die in mijn omgeving niet meer te krijgen was. Heel blij mee!

Online aankopen gaan geweldig goed. Prima site. Redelijk snelle levering.

Snelle bezorging, netjes verpakt

Bijna Alles prima op 1 belangrijk punt: Moet al een week wachten op mijn 139,99€ daar ik de jurk terug gestuurd heb. Ik vind het nog al veel geld en vind dit niet prettig. Daarom maar 2 sterren en beveel ik het wel aan maar zeg erbij dat je wel effe op je geld terug moet wachten

Top winkel

Een hele fijne zaak met kwaliteits kleding. Hele goede en gezellige verkoopsters, die precies weten wat de klant nodig heeft.

Prima ,goed verzorgd en duidelijk ,voor herhaling vatbaar.

Zie boven

Binnen een paar dagen binnen

Snel makkelijk en kwaliteit

Kan niet beter

Mooie jurk

Snelle levering. Jammer dat avondjurk in plastic verpakking is verzonden. Erg gekreukt daardoor.

Fijn geholpen.

Snel en goed advies.

Weer top

Artikelen besteld en gepast in de winkel. Helaas niet wat ik ervan verwacht had, geen probleem. Geretourneerd in de winkel en binnen een aantal dagen geld retour. Altijd vriendelijke dames!

Maat was te klein terug gestuurd nu een week later maar nog niet terug betaald !

Snelle levering , bij terug sturen traag !

Geheel volgens afspraak verlopen.

Zeer tevreden met de bestelling

Mooie kleding, keurig netjes verzonden.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.