Gewoon goed..

Pasvorm Angel jeans is conform NL confectiemaat, Patrick perfect, goed kwaliteit.

Fijne service en goed verpakt

X

Ik vind jullie een geweldige winkel! Veel variatie, voor elk wat wils!

In de loop van tijd heb ik al heel wat spullen bij jullie gekocht. Of het nu in Oss of Uden is, meestal ga ik wel met iets de deur uit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en altijd is er een kopje koffie voor je. Ook al koop je in de uitverkoop, het maakt geen verschil! Dankjewel voor deze goede service en vooral ook de mooie contacten die je eraan overhoudt. met vriendelijke groet Hennie.

snelle levering.

Snelle levering, mooie kleding.

Hele goede ervaring

Snelle levering product zoals de foto

Kleedje zit perfect en is prachtig,kledij zoals op foto was aangegeven. Goed geholpen via mail omdat ik twijfelde over de maat.

Bestelling ging vlot, verzending naar de winkel duurt langer

De verzending naar de winkel, na de bestelling, zou vlotter kunnen.

Snelle levering.

Snelle levering. En wat leuk blijft, is een persoonlijke boodschap van een medewerker.

Netjes verstuurd

De bestelling is na een reminder van mijn kant keurig verpakt verstuurd.

Ziet er mooi uit.

Blij dat ik dit shirtje heb gevonden.

Levertijd 1 week

Prachtige kleding. Levertijd 1 week. Wellicht kan dit sneller.

Helaas was de jurk te wijd maar de service was goed en ook de afhandeling was snel.

Snelle levering van mooi product!

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling is naar volledige tevredenheid verzorgd en geleverd.

Netjes geholpen aan de telefoon toen de stof van de jurk niet bleek te kloppen met de website. Was polyester ipv viscose.

Prima jasje

Keurig vlot verzorgd

Geweldig!!

Hallo, Echt geweldig. Er miste na het uitpakken van mijn bestelling een riempje van een jurk. Na telefonisch contact te hebben gehad (kreeg zeer snel iemand aan de telefoon) werd er snel gehandeld en kreeg ik de volgende dag het riempje toegestuurd die was blijven liggen bij Ter Horst van Geel. Wat een vriendelijke en snelle service echt fantastisch!!

Snelle levering, artikel volgens beschrijving, dus alles zoals verwacht.

Fijne broek, snel geleverd

prima service

met behulp van een medewerkster in de winkel de bestelling geplaatst, verpakking en bezorging was uitstekend.

Vriendelijke adequate service.

Fijn om te winkelen bij Ter Horst van Geel.

prachtige jurk

u heeft altijd mooi aanbod ....opsturen duurde te lang ...

helemaal TOP

niets meer aan toe te voegen.

Tevreden !

Snelle, correcte levering.

Snelle levering, mooie kleding

Veel keuze in kleding en goede kwaliteit.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.