Heel tevreden

Prima verzorgd en snel geleverd

Snelle levering en netjes verpakt Super

Goede en snelle service. Duidelijke webshop.

Alles naar wens!

Heel goed, ben tevreden!

Als altijd goed!!

Blij met mijn rok

Mooie rok, netjes verpakt. Ik had met eerdere aankopen al veel punten gespaard waardoor ik bovenop de korting nog eens 30 euro minder hoefde te betalen :) Enige wat beter zou kunnen is dat verzending iets langer duurt dan ik zou willen.

Snelle levering . zorgvuldig ingepakt pakketje

Nog niet geleverd

Nog niet geleverd

Ik koop regelmatig bij THVG en ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en geboden service.

Goede communicatie, snelle levering, goed verzorgd pakket.

nog niets ontvangen

afgelopen maandag 26 Juni mail gehad pakket is onderweg naar de winkel.. Het is nu zaterdag 1 Juli...en het pakket is nog steeds niet in de winkel..

Goede verzending.

Keurig verpakt, en goede verzending.

Snelle levering, broek helaas niet naar mn zin en terugbetaling ging erg snel

Broek snel thuis, zat alleen niet naar mn zin, terugbetaling binnen een paar dagen geregeld, fijn !!

Maat klopte echt niet met exemplaar.

Heel vervelend dat een xl uiteindelijk een maat 42 is bij jullie. Staat ook in de jurk. Is niet oke. Kost me nu 5.95 retourkosten. Vind ik prima voor dingen die me niet bevallen, dat risico neem ik. Maar niet zo.

Mijn ervaring met Horst en Geel is al jaren positief.

Bestellen en ophalen in de winkel, met altijd uitermate vriendelijk personeel.

Fijn verzorgd bestelling

Een fijne zaak ik bestel er graag,goed verzorgd mooi ingepakt altijd met een vriendelijk kaartje

Fijne winkel en Webshop

Hier in de stad is geen winkel van Ter Horst van Geel vandaar dat ik regelmatig via de Webshop een bestelling plaats. Er is keus uit allerlei mooie merken en voor bijna ieders portemonnee zijn er leuke kledingstukken. Dit verloopt altijd goed. Ook de evt. retourzending wordt netjes afgehandeld. Ik ben een zeer tevreden klant.

Snelle en goede levering

Zeer goede service!

Snel en de juiste levering

Zie bovenstaande

Correcte afhandeling, no problems at all

Geen problemen met bestellen -geen problemen met levering - geen problemen met afrekening.

Leuke jurken, snelle bezorging, helemaal blij!

Leuke jurken, snelle bezorging, helemaal blij!

In oss is het altijd goed!!

Altijd heel goed geholpen , leuke mensen die er werken en zijn eerlijk of dat de kleding het staat of niet . Alleen jammer dat jullie levis spijkerboeken niet meer hebben

Mooi product en goede levering

De kwaliteit van de shirts is goed. De producten waren netjes ingepakt en keurig geleverd.

Begripvol en service

Direct alle begrip bij een leveringsprobleem en bereidheid om artikel in mijn maat alvast te reserveren.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.