Laden reviews...
1.666 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel zijn en dat het personeel vriendelijk is. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en een prettig winkelpersoneel. Er is ruimte voor verbetering bij retourverwerking, maar de algehele beleving blijft positief.
netjes geregeld
18 June 2026
Thea
Wijchen
Verkoopsters zijn vriendelijk en beslist niet opdringerig. Ook is het fijn dat er een kopje koffie aangeboden wordt aan de wederhelft die geduldig zit te wachten.
Jetty
Geldrop
Klantvriendelijk verkoopster,eerlijk
Janette van Dam
Maarsbergen
Wilde graag een rok in maat M, was nergens meer op voorraad, maar de lengte was niet duidelijk. Dus gebeld met het bedrijf en deze hebben het filiaal wat nog een maat M had, gevraagd de lengte van de rok op te meten. Kreeg na een half uurtje de exacte lengte door en heb de rok meteen besteld en deze is direct verzonden. De volgende dag kon ik deze al ophalen. Dat is nog eens service!
Wilma
Amstelveen
Heel vriendelijk personeel
M
Elst Utrecht
Snelle levering, netjes verpakt
Francine
KAPELLEN
Ik kom graag in de winkel
Jeannette
geldrop
Fijn zaak, vriendelijke klantenservice
Kiki
Rotterdam
Mooie kleding Netjes verpakt Het duurde alleen wat langer voordat het duidelijk was wanneer het geleverd zou worden
Mirjam
Ede
Hele fijne ervaring. Mooie jurk besteld die in een hele mooie verpakking werd bezorgd. Je ziet dat er veel aandacht aan is besteed.
Dorine
Lieshout
Berthe
Zwolle
Snelle en netjes verpakte levering.
Addy
Roosendaal
Correcte ervaring
Y.
Heerhugowaard
Cambio broek was niet in mijn maat aanwezig. Juiste maat besteld (38) en in de winkel betaald. Na bericht heb ik de broek in de winkel aangepast. Bleek te ruim en te lang, helaas. Ik kreeg mijn geld niet meteen teruggestort. Achteraf vond ik dat vreemd en ben teruggegaan. Prima geholpen door de verkoopster die het alsnog direct (zaterdag) op mijn pas heeft gestort. Het bedrag werd pas de dinsdag erna op mijn rekening bijgeschreven. M.i. nodeloos ingewikkeld.
trude
Nijmegen
Prima en mooi verpakt
Ria
Den Hoorn
Positief
Katrien
Ingelmunster
Heel netjes en verzorgd pakketje, helaas was het jurkje niet helemaal naar wens. Via retourbon teruggestuurd en bedrag netjes teruggestort op mijn rekening.
Lianne
Someren
De service was goed maar het shirt was niet wit! Wolwit dus moest het helaas terugsturen. Dus €5,95 verzendkosten weg gegooid.
Corry
Gilze
Eerste keer bestelling geplaatst,mooi verzorgd, aandacht aan besteed!!
Maria
Overloon
Fijn personeel, ruime keuze.
Ada van Eldik Eerdmans
Geldrop
Heel goed en snel een reactie
Toos
Weert
Wanneer je iets hebt besteld wordt het zorgvuldig ingepakt. Er zit ook altijd een persoonlijk kaartje bij en het is altijd weer een feestje om uit te pakken!
Trudy
Aalden
Snelle levering . Mooie verpakking. Ik ben erg tevreden.
J..R.
Amsterdam
Echt heel goed
Ramona
Mv ti j
Anja
Rosmalen
Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.
Frankenweg 2
5349AP Oss