Goede en snelle service, alles netjes verpakt en overzichtelijke website.

Snel en goed verzorgd

Alles goed

Netjes verzorgd

Netjes verzorgd

Leuk team in Geldrop!

Altijd behulpzaam en vriendelijk! Koop daar erg graag.

Een hele goede ervaring, fijne verkoopster en 1 artikel snel nageleverd

Ik werd erg goed geholpen in de zaakvtoen er een topje niet meer in mijn maat was , toen besteld uit een ander filiaal , maar helaas tvwas niet meer aanwezig kreeg keurig mijn geld terug gestort, ben alsnog geslaagd voor de bruiloft dus top

Zeer tevreden top snelle service

Zeer goede service en snel

Fijne winkel,shop er graag

Super service!

Er is iets niet juist verlopen met de verzending van mijn pakje en dit hebben ze ontzettend netjes opgelost. Dit soort service is zeldzaam tegenwoordig. Fijn bedrijf en mooie kledingz een aanrader!!

behulpzaam

geen moeite voor het helpen bij het online bestellen van een grotere maat

Snel bezorgd

Na bestelling werd het pakketje snel geleverd, alles was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Niks op aan te merken. Snel geleverd

Snel geleverd. Niks op aan te merken

Bestelling vlot en keurig afgeleverd

Voor ik tot aanschaf overging eerst een vraag gesteld, waarop ik keurig antwoord kreeg. Bestelling werd goed verpakt enkele dagen later bezorgd. Ben heel blij met het bestelde jasje.

Netjes geholpen

Mooie produten van goede kwaliteit, goede service. 100% betrouwbaar.

Mooie blouse

Keurig verpakt

Netjes op tijd

Snel en perfect geleverd

Heel netjes verzorgd en snel geleverd

Goede hulp om iets naar mijn zin te vinden

In eerste instantie lukte het niet zo goed om iets bij elkaar te vinden, maar de medewerkster bleef maar kleding aandragen en uiteindelijk is het dan ook helemaal naar mijn zin gelukt!

uitstekend

Fijne winkel, prettige behulpzaam personeel. Vriendelijk!!

past helemaal oke

fijne webshop

TOP!

Goede duidelijke website, met veel keuze! Goede service! Echt een aanrader!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Mijn bestelling werd binnen een paar dagen geleverd. De kwaliteit is heel mooi.

Super goed

Fijn dat ik het in de winkel kon ophalen

Prettig

Prettig geholpen. Vriendelijk personeel en goede service.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.