Mooievkleding

Mooie kleding, mijn smaak en goede service!

Bestelling nog niet gehad

Bestelling nog niet gehad ,heb al een mail.gestuurd waar de broeken blijven

Duidelijk ,zorgzaam verpakt,en snel bezorgd

Fijne heldere webshop,klantenservice snel bereikbaar,vriendelijk te woord gestaan en ook snel duidelijkheid verkregen! Kortom prima prima prima!

Bestelling de volgende dag ontvangen: supersnel!

Uitstekend!

Ik had een fout gemaakt bij het opgeven van mijn adres en er werd alle moeite gedaan om het pakket alsnog zo vlot mogelijk bij mij te bezorgen.

Goed en snelle levering

Met aandacht verstuurd .. met een glimlach ontvangen

Prima webshop

Bestelling en verzending tot volle tevredenheid.

Super service

Als paste perfect maar vind het fijn dat er al een retourbon, dan nog zelfklevend bijzit voor indien nodig te retourneren. Ik zal in de toekomst nog bij jullie bestellen.

Verzorgd afgeleverd

Binnen 4 dagen keurig afgeleverd. Mooie broeken.

Levertijd was langer als verwacht

En ik vind het raar dat je verzendkosten moet betalen bij retourzending. Dit heb ik nog nooit ergens anders gedaan

Snel, vriendelijk en goede service

Positief

Makkelijk retourneren, normaal geld binnen 10 werkdagen terug gestort....nog geen 10 werkdagen geleden...dus nog wachten.

Zie volgende zin.

Alles correct en snel afgehandeld .

Fijn

Fijne bezorging En bij retourneren binnen paar dagen geld teruggestort.

Prettig geholpen

Ik ben prettig geholpen met mijn online aankoop ophalen. Helaas was de blouse te groot dus moest ik deze retourneren. Dat ging ook makkelijk en prettig.

Bestelling verwisseld correct en snel opgelost

erg netjes en stevig verpakt

netjes opgevouwen, persoonlijk bericht erbij, ik zou willen dat iedereen zo ging versturen - uiteraard was mijn gekozen jas prachtig, nog geruild voor een maat kleiner en ook dat verliep soepel en snel

Snelle levering, heel goed verzorgd !

Snelle levering, heel goed verzorgd !

Snelle levering en alles in orde!

Snelle levering, netjes verpakt

Overzichtelijke website, mooi aanbod aan artikelen. Pakket zag er goed verzorgd uit. Ook duidelijk en makkelijk om eventueel te retourneren.

Bestelling goed aangekomen. Kleding gepast, maar pastte niet. Maat te groot. Dus heb ik het terug gestuurd.

prettig,goede berichtgeving,tevreden.

Het bestelde snel ontvangen in de toch drukke zomerperiode. En geen moeilijk gedoe.

Mooie pantalon en netjes verpakt. Ben er zeer blij mee

Prima shirt, snelle verzending

Fijn shirt, Ik vind het erg prettig dat er van één maat de breedte van oksel tot oksel vermeldt staat, dan kun je veel beter inschatten of een shirt past ja of nee. Dat was de reden voor mij om op deze website te kopen.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.