Fijne winkel ervaring

Erg fijn geholpen met mijn bejaarde moeder Mooie collectie

Het voelde vertrouwd

Alles was zó goed beschreven en verzorgd dat je wist dat hier de grootste zorg aan werd besteed. Dankjewel!

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen

Snelle levering en goed verzorgd

Snel en netjes geleverd.

Heel positief.

Mijn bestelling kreeg ik heel snel in huis

Fijn overzichtelijke keuze uit prachtige kleding. Snelle reactie op mijn bestelde kleding.

Duurd telang voordat je geld terug op je rekening hebt

Nadat het Retour is ontvangen ,vind ik het telang duren voordat het geld weer op je rekening is gestort . Verder geen opmerkingen ,personeel heel vriendelijk in filiaal Geldrop ,kom er al jaren ,maar retouneren vind ik een minpunt .

top

top

Klantvriendelijk

Snelle levering. Pakket opgehaald in winkel. Personeel vriendelijk

Geweldige damesmode zaak

Koop er graag ,loop ook weleens zomaar binnen zonder te kopen,alleen kijken wat de mode is Plus is het daar gezellig om even binnen te kijken. Ze hebben mooie merkkleding van veel bekende merken . Personeel is vriendelijk,nemen de tijd voor een klant.

Prettig winkelen

Bestelling makkelijk te plaatsen. Snelle levering. Artikel is keurig netjes verpakt

Geweldig snel geleverd

Nadat ik het artikel besteld had werd het super snel in het filiaal geleverd.

Alles prima

Helemaal prima

Prima service.

Retourartikelen werden snel verwerkt en het betaalde bedrag werd snel teruggestort.

Correct

Alles goed

Helaas viel de kleur tegen. Retourneren verliep uitstekend!

Super goed snelle levering

Mooie merken en snelle levering bieden ze wat top werkt goed bedrijf

Was prima

Snel geleverd, goed ingepakt. Duidelijke instructies voor retour met retourlabel. Snel geld teruggestort

Geen bericht van verzending alleen telefoontje, dat de rtui in de winkel was.

Jammer, terwijl er werd gewacht op de truit

Prima,

Correcte levering en terugbetaling.

Uitstekende service!

Zending wordt zorgvuldig verpakt met een mooi kaartje erbij. Helaas moest ik mijn pakketje retourneren, maar dat proces verliep ook heel goed. Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf.

Top geregeld

Netjes geholpen op tijd geleverd

Prima !

Fijn geholpen en meedenkend . Werd direct aangeboden om de jurk te bestellen en thuis te laten bezorgen , omdat de maat niet in de winkel was .

Netjes geregeld

Alles netjes geregeld

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.