Uitstekend.

De vriendelijke, enthousiaste verkoopster heeft mij geholpen om een prachtige jurk te vinden. Dat was mij zonder haar niet gelukt.

Altijd in orde

Krijg altijd een vriendelijk telefoontje als mijn bestelling binnen is

snel.goede info

Mijn bestelling werd in de winkel geplaatst. De maat van de Angelbroek die ik paste was net iets te groot. Er bleek in een ander filiaal een kleinere maat te zijn. Die werd een paar dagen later bij mij thuis afgeleverd. De broek paste perfect. Wat een service! Ook in de winkel in Zutphen werden mijn vriendin en ik heel goed en gezellig geholpen. De collectie is zo uitgebreid dat het wel heel vreemd zou zijn als je niets naar je smaak vindt. Jullie zien me zeker terug

Geweldig. Goeie service, goed verzorgd , tijdig, top

Voor herhaling vatbaar, top

Product zoals omschreven. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mooie jas en prima snelle levering

Product voldoet aan alle wensen.

Snelle en correcte levering.

Ga zo door

Snelle service. Mooie website.

Eerst kon ik betalen via factuur, nu moet ik eerst betalen

Het was een positieve ervaring

Bestellen en bezorging ging snel en naar tevredenheid. De produkten waren niet naar mijn zin. De rok en de jurk waren tot op de enkel,op de foto was het midi lengte. Voor mij te lang. Daarom retour gestuurd. Dit ging ook naar tevredenheid. Het geld werd snel overgemaakt.

Broek paste niet. Voor teruggave moest ik iban nummer op een papiertje in de winkel opschrijven.

Enorm uit de hoogte zijn ze in de winkel in Wageningen. Met moeite kon ik de broek teruggeven.. Nu maar afwachten of ik het geld wel terugkrijg. Ik vond het ontzettend vervelend

Leuke collectie, fijne winkel!

Ik heb weer mooie kleding ontvangen en het was snel binnen! Ook mooi en persoonlijk verpakt! Vaak leuke aanbiedingen!

Heelfijn

Hetisgesmeerdvetlopen metdank

geweldig

zo als altijd ben ik zeer tevreden over mijnbestelling,

Prima winkel

Vriendelijke verkoopsters goede adviezen

Helemaal prima!!!

Van bestellen tot bezorgen helemaal goed!! Met zorg verpakt! Helemaal tevreden!!!

Fijn

Keurig verzorgd

Retour wordt snel verwerkt

Voldoet precies aan mijn verwachtingen

Zoals ik gehoopt had is de bestelling snel en correct geleverd. Ik ben er blij mee

Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze

Prettig

Prettig

keurig in gepakt, met een leuk kaartje

Keurig verzorgd van begin tot eind

Zie bovenstaande

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.