Hartelijk ontvangen, heel fijn geholpen!

ik kom graag bij Ter Horst van Geel in Wageningen. Ik word hier altijd vriendelijk en goed geholpen. Er worden goede adviezen gegeven.

OK

OK

Tevreden over Ter Horst van Geel!

Snelle levering mooi product.

Voor elk wat wils

Leuk personeel. Vriendelijk en hulpvaardig

Prachtig shirt

Goede service, mooie kwaliteit.

Heel goede ervaring

Fijne online winkel

Fijne online winkel met mooie/goede merken welke snel en mooi geleverd worden wat ik ook fijn vind is de verpakking niet in een grote doos maar netjes in een mooie zwarte plastic enveloppe welke ook eventueel in de brievenbus past

Snel en correct geleverd!!

Bovendien was mijn bestelling met zorg en mooi ingepakt alsof het een cadeautje was!

Geweldig. Maar dat wist ik al.

Geweldig mooie spullen . Helaas terug moeten sturen .

Prachtig jurkje, met verkleuring in de zijkant

Jurkje staat prachtig en zit heerlijk. Helaas heeft het aan de zijkanten een lichte verkleuring. Ik denk dat het in de zon heeft gehangen, of op een rek bij het raam. De donkere afdruk van de magneet staat er in. Het is niet heel erg, maar het zit er wel. Ik draag hem graag, en ik hoop door het wat vaker te wassen de verkleuring minder opvalt.

Geweldige service

Het product wat ik besteld had was snel binnen. Ik had zelf een fout gemaakt bij de bestelling maar die werd snel (kosteloos) hersteld. Toppie

Prima , de bestelling is goed geleverd

Alles prima

Super goeie service

Bestelling online gedaan en 2 dagen later, zonder weekend meegerekend, ontvangen. Perfect!!

Snelle levering, leuke collectie!

Leuke collectie en snelle levering. Daarnaast goed advies en snelle reactie/service als je vragen hebt of toch iets moet retourneren. Kortom erg tevreden.

Zeer goede en snelle service

Pakket is mooi verzorgd, binnen een paar dagen bij je thuis. Artikel mooi verpakt in papier en ook nog een bedankkaartje erbij. Goede zaak met uitstekende service

Goed georganiseerd

Perfect!

Een volle week voor T binnen is is echt veelste lang.

Dan retour in de winkel en dan moet je op je geld wachten omdat t weer terug gaat naar het hoofdkantoor. 1 keer voor mij nooit meer

mooie collectie, voor iedereen!

Snelle en correcte levering!

Helaas viel artikel tegen maar afhandeling snel geregeld en het geld inmiddels terug. Volgende keer beter.

Ter Horst is een aanrader, ik ben heel blij met mijn bestelde artikelen

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Ter Horst. Mijn bestelling werd keurig ingepakt geleverd. Ik ben heel erg tevreden.

Fijne winkel

3 items besteld, helaas bevielen ze niet. Retourneren was zeer eenvoudig en het betaalde bedrag was binnen een paar dagen teruggestort

Correcte afwikkeling van de bestelling

Correcte afwikkeling van de bestelling

Uitstekend.

Als was volgens vermeld in orde. Op tijd geleverd.mooi ingepakt.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.