Zeer klantvriendelijk

Snelle levering en bij retourzending snel een creditfactuur.

Oke

Goede en persoonlijke service.

De bestelling wordt snel bezorgd en er wordt goed aangegeven via track & trace wanner het pakje bezorgd wordt. De bestelling is met aandacht zorgvuldig ingepakt met een persoonlijke boodschap. Geweldig!

mooie trui

Mooie trui, en snel geleverd !!!

Correct

Is goed verzorgd

Goed vlug en mooi verpakt

Snel en goed

Leuke winkel aardig personeel in Geldrop

Keurig

Netjes verpakt en snel opgestuurd.

top

prima ervaring

Fijne winkel

Overzichtelijke webwinkel

Mooie kleding prima service

Eerlijk advies over de kleding. Goede service

Eerlijk advies over de broek de ik had gepast. Hij was een maatje te groot. Nieuwe besteld. Deze toch niet gekocht. Meteen geld teruggestort.

Ben zeer tevreden.

Correct en snel antwoord op mijn vraag over de maat. Snelle levering en netjes verpakt.

Keurig

De bestelling was keurig ingepakt !

Slechte ervaring

Product was niet wat ik verwachtte. Gevolg: 25 euro verzendkosten betaald voor niets. Lesje geleerd. Zal me geen tweede keer overkomen.

Leuke afprijzing en zelfs met de verzendkosten nog goedkoper dan ergens anders

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd

Alles verliep volgens de planning!

Zeer goed!!

mijn ervaring was heel goed.

mijn pakketje kwam netjes ingepakt en snel.

Stroef

Is nog al wat mis gegaan met leveren . Uiteindelijk alles wel netjes opgelost klantenservice vriendelijk

super

Mijn bestelling zag er keurig verzorgt uit. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt bezorgt.

Prima, kleding netjes verpakt met een persoonlijk berichtje, heel attent.

Persoonlijk

Snelle levering met persoonlijke boodschap erin.

HEEL GOED

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.