Filters

10

Perfect

Fijne communicatie Snel geregeld en een hele fijne omgeving nu, door de geluidspanelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig, vriendelijk en snel advies

Ik kon met al mijn onwetendheid terecht bij de mensen van Easy Noice Control. Ze hebben snel op mails gereageerd en het inplannen van de daadwerkelijke werkzaamheden ging erg soepel. Degene die de werkzaamheden kwam doen heeft zeer netjes en vlot gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig op tijd. Erg netjes en secuur gewerkt. Vooral ook vriendelijk.

Zie bovenstaand.

 • Aanbevelen? Ja
10

een top bedrijf met duidelijke informatie van personeel

Easy Noise is voor ons een top bedrijf geweest. De service en informatie was én duidelijk en voldoende informatief. Het personeel was héél vriendelijk en behulpzaam. We hebben 30 isolatieplaten van 2 cm gekocht voor de akoestiek in onze kas. Het resultaat is heel goed. Dit had Easy Noise ook zo geinformeerd. Echt goede service!. ook een goede, gratis retour service hebben zij. Ik heb meerdere keren info nodig gehad en iedere keer was men hulpvaardig en duidelijk. Een top ervaring voor ons!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel

Snelle reactie op vragen per mail. Snelle levering. Goed verpakt. Mooi product Heel erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardig en vakkundig

Niet geheel probleemloos, maar alles werd keurig en snel opgelost. Kost wat maar heb je ook iets.

 • Aanbevelen? Ja
10

Easy Noise levert wat een dat levert wat

Goed bereikbaar bedrijf dat goed reageert op vragen en info. Het plaatsen van de akoestische eilanden uitstekend. En het werkt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Advies was top. Jeffrey heeft er verstand van. Installatie door de vakmannen ook perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Yy9

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies gekregen en montage volgens plan keurig uitgevoerd

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede service

Het was helemaal goed. Eerst een professioneel advies, daarna keurige montage van paneel. Het werkt heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer punctueel.

De afspraken zijn uitstekend na gekomen en de installatie was top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

We zijn heel tevreden van de vriendelijke service, de communicatie vlotte plaatsing, het mooie product en het prima resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele vakmensen met oog voor detail

Mei dit jaar hebben wij ons nieuwe winkelpand betrokken. Al snel bleek dat er met de akoestiek van alles mis was en met meerdere mensen in 1 ruimte werden gesprekken al snel moeilijk verstaanbaar. Robbert van Easy Noise Control kwam snel na het maken van een afspraak langs om een en ander op te meten. Dit werd snel en vakkundig gedaan en de resultaten werden direct met ons gedeeld dmv een rapport. Besloten om zijn aanbevelingen te volgen en plafondpanelen te laten plaatsen. Inmiddels is dit een week geleden en zijn we enorm tevreden, het geluid is enorm verbeterd, het is een stuk rustiger qua prikkels, absolute aanrader. Daarnaast hebben we ook gekozen voor een vilten dempende wand als scheiding tussen 2 ruimtes. Deze is momenteel nog in productie. Vooralsnog niets dan lovende woorden.

 • Aanbevelen? Ja
10

De akoestische panelen brengen rust

Wij hebben 2 ruimtes in een ouder pand (kinderdagverblijf) laten voorzien van panelen. Wat een verschil, het geeft zoveel rust om geen weerkaatsing te hebben. Zowel collega`s als kinderen ervaren dit als positief.

 • Aanbevelen? Ja
10

conform verwachting

goed advies en prima werking

 • Aanbevelen? Ja
9

Een prima investering met een fantastisch resultaat

Na een test en prima advies en een goede offerte, besloten om de akoestische panelen te laten plaatsen. Adviseur Robbert te Loeke, nam de tijd om een en ander goed te kunnen beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig gemonteerd, nette prijs.

Bedankt voor de snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima proces van begin tot het eind.

Een prettige gesprek en goed onderzoek naar de ruimte. Een duidelijke plan van aanpak om de galm op te lossen. Ook de offerte kwam snel en was overzichtelijk. De uiteindelijke plaatsing verliep goed en netjes. Het resultaat is conform verwachting. Qua uitstraling en geluid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Meerdere contactmomenten gehad, zowel thuis als in de winkel. Steeds een goed advies gekregen. Metingen waren zeker niet overbodig en hebben tot een goed advies over toe te passen isolatie geleid. Installatie uitgevoerd door easy noise, 2 nette goede monteurs hebben de isolatie netjes aangebracht. Erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer plezierige samenwerking

Prettig contact en overleg over wat moet er aangepast worden. Zeer goede samenwerking met de uitvoerders.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is wat je wil als je een akoestiesch probleem hebt

Prettig bedrijf om mee te werken met een goed advies en prijstechnisch zeker concurerend. Bij de uitdagingen tijdens de implementatie werd er snel geschakeld en naar ieders tevredenheid het project gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Easy noise is een prima bedrijf met professionele medewerkers met veel kennis over akoestiek

Mijn man en ik kregen eerst in de zaak uitgebreide informatie over wat slechte akoestiek doet met een mens en hoe dat beter kan. Vervolgens kwam een akoestisch specialist bij ons thuis, deed metingen van de galm en gaf goede adviezen over hoe we de akoestiek in ons huis na de verbouwing konden verbeteren. Helaas kon niet geleverd worden wat we bestelden, omdat de kleuren van de panelen tot vijf keer toe anders waren dan we besteld hadden. Telkens werden nieuwe versies gemaakt die vervolgens bij ons thuis werden opgehangen. Zowel de akoestisch specialist als de monteurs dachten daarbij goed mee over oplossingen. Uiteindelijk zijn we het met elkaar eens geworden over oplossingen. De service, klantvriendelijkheid, professionaliteit en zakelijke afhandeling krijgen van ons een dikke pluim!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, professioneel

Denken mee, vriendelijk! Panelen hangen mooi in de ruimte en doen goed z’n werk. Beveel het bedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ons geluidsprobleem opgelost

Na zoektocht naar akoestisch oplossing voor onze huiskamer kwamen wij terecht in de showroom van EasyNoise in de Meern/Leidsche Rijn. In een testruimte waar het flink galmde werden 3 elementen binnengebracht waarmee de galm totaal verdwenen was. Thuismeting laten doen waarmee duidelijk werd hoeveel elementen nodig waren. In overleg hoe en waar geplaatst zou worden. Snel en vakkundig geïnstalleerd en probleem opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Over Easy Noise Control B.V.

----------------------------------------- #wijzijnakoestiek EASY Noise Control is sinds 2011 de specialist in akoestiek en geluidsisolatie. Voor bijna alle geluidsproblemen bieden we een akoestische oplossing. Inmiddels staan wij met 40 enthousiaste collega’s voor u klaar. Ieder met een onmisbaar stukje expertise over akoestiek, onze producten en onze dienstverlening. Als full-service dienstverlening onderzoeken, meten, adviseren, produceren, monteren en verbeteren wij akoestiek. ----------------------------------------- #weareacoustics EASY Noise Control has been the specialist in acoustics and sound insulation since 2011. We offer an acoustic solution for almost all noise problems. We are now at your service with 40 enthusiastic colleagues. Each with an indispensable piece of expertise in acoustics, our products and our services. As a full-service service we research, measure, advise, produce, assemble and improve acoustics. ----------------------------------------- #wirsindAkustik EASY Noise Control ist seit 2011 Spezialist für Akustik und Schalldämmung. Wir bieten eine akustische Lösung für fast alle Geräuschprobleme. Wir stehen Ihnen jetzt mit 40 begeisterten Kollegen zur Verfügung. Jedes mit einem unverzichtbaren Fachwissen in Bezug auf Akustik, unsere Produkte und unsere Dienstleistungen. Als Full-Service-Service erforschen, messen, beraten, produzieren, montieren und verbessern wir die Akustik.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.