Sie haben 1.211 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 9,1.
Review overzicht
Positief sentiment90%
Die Bewertungen betonen klare Kommunikation und professionelle Installation sowie eine merkliche Verbesserung der Geräuschsituation. Mehrere Rückmeldungen erwähnen eine reibungslose Koordination und zuverlässigen Service. Insgesamt ist die Erfahrung positiv, und das Team wird für Ergebnisse und Reaktionsfähigkeit gelobt.
Sterke punten
Klare Kommunikation
Professionelle Installation
Effektive Geräuschreduzierung
Gebaseerd op 5 reviews
Prima product
Een exact passend product gekocht voor mijn bestaande lijst, ( ooit al eerder aangeschaft via easy noise, ook indertijd al prima verzorgd).
Een eigen gemaakte verbeelding aangeleverd. Prima verwerkt. Dat de keuze van ons zelf voor deze verbeelding/picture te kiezen, toch geen juiste was, lag zeker niet aan easy noise. Snelle levering en kwalitatief hoogstaand.
Maar helaas gaan we deze niet gebruiken.
24 September 2026
wiljan
Puiflijk
Beste Wiljan,
Bedankt voor je uitgebreide review en mooie beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent over de kwaliteit, de verwerking van jullie ontwerp en de snelle levering. Jammer dat de gekozen afbeelding uiteindelijk toch niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed. Mocht je in de toekomst toch een andere afbeelding willen proberen, dan is het altijd mogelijk om een los fotopaneeldoek bij te bestellen voor je bestaande frame. We denken graag met je mee!
Slechte service
Slechte service, gelukkig had ik niet gelijk alles besteld om mijn camper te isoleren,
Beveelt niet aan
23 September 2026
mark
Schalkhaar
Beste Mark Schalkhaar,
Wat jammer om te lezen dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen met passend advies en een goede dienstverlening.
We zijn daarom benieuwd naar wat er precies is misgegaan in jouw ervaring. Als je dit met ons wilt delen, horen wij dat graag zodat we hiervan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.
Daarnaast lezen we in je review dat je jouw camper wilde isoleren, maar dat dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. In ons systeem zien wij dat je het product EASYpol Polyesterwol hebt besteld. Dit product is ontwikkeld voor geluidsabsorptie en niet voor geluidsisolatie. Hierdoor is het doorgaans niet het product dat wij adviseren voor het isoleren van een camper.
Bij het kiezen van een geschikt isolatieproduct is het belangrijk om eerst te bepalen wat het doel is. Wil je bijvoorbeeld geluid van buitenaf verminderen, contactgeluid beperken of juist resonantie en trillingen aanpakken? Op basis van dat doel kunnen wij een passend advies geven.
Om je alsnog zo goed mogelijk te helpen, neemt één van onze akoestisch adviseurs vanmiddag telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek bekijken we samen jouw situatie en adviseren we welk product het meest geschikt is voor jouw camper. Uiteraard doen we dit graag, ongeacht waar je uiteindelijk besluit het product aan te schaffen.
Met vriendelijke groet,
Team EASY Noise Control
Kwalitatief top!
Medewerkers van Easy Noise denken goed mee, zijn flexibel en leveren kwalitatief goed werk af.
2 July 2026
Ansjeliek
Arnhem
Reactie van Easy Noise Control B.V.
Bedankt voor deze mooie woorden! 😊 Fijn om te lezen dat je onze service waardeert. Daar doen we het voor. Veel succes met je project en graag tot ziens!
Super service
Prima oplossing na vertraagde levering
2 July 2026
Marijke
Westerbork
Reactie van Easy Noise Control B.V.
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de oplossing. We waarderen je begrip en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet, Team EASY Noise Control
Verbluffend resultaat en perfecte service
Denken goed mee voor streven naar perfecte oplossing; reageren snel en adequaat; vriendelijk en heel deskundig (zowel contactpersonen als uitvoerders)
14 June 2026
Maria
Maasbree
Beste Maria,
Bedankt voor deze mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel het resultaat als onze service. Daar doen we het voor.
Met vriendelijke groet, Team EASY Noise Control
Een confortabele, snelle en fijne oplossing
Bij onze zoektocht naar een oplossing voor onze verbouwde opslagloods kwamen wij in contact met easy noice controle. Het adcies, de afhandelong en plaating verliep soepel en wij zijn super blij met de rust die dit in onze leefomgecing heeft gebrachr
13 January 2026
Marian
Vlaardingen
Fantastisch resultaat
Het doek is een exacte replica van de ingestuurde foto. Ben zeer onder de indruk en aangenaam verrast. De kleuren zijn precies goed.
Het was even prutsen om het doek in het frame te krijgen, maar met telefonische instructies en toegestuurd video kwam het helemaal goed.
Daarnaast scheelt dit paneel (70x100cm) zeker in de ‘galm’ in deze ruimte (slaapkamer met open verbinding naar badkamer).
20 September 2025
Lizzy
Tiel
Een geweldige verbetering van de akoestiek
Prima advies, deskundige plaatsing, een enorme verbetering van de akoestiek en de uitstraling van de panelen ziet er goed uit; kortom er kan weer een goed gesprek gevoerd worden. We zijn er blij mee!!
6 August 2025
Frieda
Amsterdam
Professioneel bedrijf met een uitstekende voorlichting
Nadat ik eerst contact had gezocht via de website vergezeld van enkele foto's die het "probleem" moesten aangeven, maakte ik een afspraak met een technisch accountmanager. Deze heeft me vervolgens voorzien van advies en heeft de maten opgenomen van de te gebruiken panelen op mijn zolderappartement. Hierna kon hij een offerte uitbrengen. Ik informeerde bij hem of er een geluidsmeting vooraf kon plaats vinden en dat kon. Naar aanleiding hier van kon berekend worden wat de afname van het geluid zou worden ná plaatsing van de panelen. Een week later zijn ze geplaatst door 2 vakkundige monteurs en het verschil significant !! Mijn vrouw en ik zijn er érg blij mee........wat een opluchting. Chapeaux Easy Noice Control !!
Groet Margot & Paulus uit Den Bosch
15 July 2025
Paulus
Den Bosch
Goede en betrouwbare service
Fijn contact en goed bereikbaar.
14 July 2025
Linda
Middelburg
Zeer blij met het resultaat, netjes gewerkt alles volgens afspraak, goed advies . Kan dit bedrijf zeker aan bevelen.. TOP !!
19 May 2025
Jolanda
Chaam
Product snel geleverd, zeer tevreden
Akoestisch fotopaneel was snel geleverd. Uitgeprinte doek zag er goed uit!
17 April 2025
Danny
Woerden
Goede service en mooi resultaat !
Na overleg met Job over de mogelijkheden en nadat mijn twijfels over de printresolutie waren weggenomen, heb ik gekozen voor een akoestisch fotopaneel van 150x120 cm in een zwart frame.
Het paneel was keurig verpakt en werd geleverd met duidelijke montage-instructies. Het resultaat is fantastisch: het doek heeft een mooie, zachte uitstraling en de akoestiek is merkbaar verbeterd, zowel voor het algemene leefgeluid als voor hifi-audio.
7 March 2025
Thomas
Hendrik-Ido-Ambacht
Alles mooi op tijd
9 December 2024
Ruud
Verdurmen
Helemaal tevreden na oplossen klacht
Vanwege een klacht zoals beschreven in een eerdere review (potloodstrepen op het plafond) contact gezocht met EASY Noice Control en snel en zonder discussie tot een passende oplossing gekomen, waarvoor dank. Daarom een extra review.
De panelen maken echt een wereld van verschil qua akoestiek. We kunnen nu eindelijk elkaar normaal verstaan en gesprekken voeren.
14 November 2024
Maik
Grootebroek
Akoestiek verbeterd maar jammer van de potloodstrepen op het gespoten plafond
De twee panelen hebben de akoestiek ontzettend verbeterd, ook de spotjes zijn netjes geplaatst. Vriendelijke monteurs.
Helaas kwamen we een dag later erachter dat er bij het aftekenen van de boorgaten op het plafond iets mis gegaan. Resultaat: zichtbare potloodstrepen (3 plekken) op het gespoten plafond. Het was netjes geweest als dit gelijk gemeld was, nu moeten we hier achteraf contact met jullie over opnemen.
10 November 2024
Maik
Grootebroek
Beste monteurs ooit!
De twee monteurs kwamen stipt op tijd om 8.00 s'morgens bij ons. Geweldig sympathieke en deskundige mensen. In een mum van tijd was het bestelde paneel gemonteerd, en was alles keurig opgeruimd!. Vervolgens vroegen we ons af of er nog een paneel bij geplaatst zou moeten/ kunnen worden, en ter plekke belden ze met hun bedrijf om eea mogelijkerwijs ter plekke alsnog meteen te kunnen regelen. Dat bleek te kunnen! Wederom een snelle montage en alles keurig opgeruimd en gestofzuigd! Niets dan lof, kanjers .
8 November 2024
Gerrit
Nieuw vennep
Achat de panneaux acoustiques
Certain panneaux ont été endommagés pdt le transport…
Mais Melissa a été très efficace!
26 October 2024
Pierre
Wemmel
Super opvolging van onze bestellingen
Zeer goed opvolging en raad geven bij onze bestellingen. De resultaten mogen er zijn.
9 October 2024
Garda Hermans
Kampenhout
Fijn product, goede service
Als particuliere klant hadden wij behoefte aan minder galm in huis. Easy Noise Control een mail gestuurd met een vraag om advies, en na wat foto's te hebben gestuurd kregen we het advies om een akoestisch paneel boven onze tafel te hangen. Deze kan je via de website alleen per 2 bestellen, maar na telefonisch contact bleek dit ook per stuk te kunnen. Daarnaast hebben we gevraagd of Easy Noise Control het monteren van het paneel kan verzorgen. Dit alles was mogelijk en op zeer korte termijn.
Het paneel hangt inmiddels en we zijn er erg tevreden mee!
Bij de leverantie is er iets fout gegaan maar werd direct gecorrigeerd.
17 September 2024
DPW
Druten
Vriendelijk monteurs en goed werk geleverd
Correct uitgevoerd
10 September 2024
Van Hung Luong
Wageningen
Snel en vakkundig
Ik heb contact met ze gezocht omdat ik op bepaalde plekken op kantoor geen fijne akoestiek had. Via de chat heb ik het eerste contact gelegd en daar werd mijn vraag snel beantwoord. Er werd me een aangeboden om (kosteloos) een meting te laten uitvoeren waarbij ze mij meteen van accuraat advies konden voorzien. Hier heb ik gebruik van gemaakt.
De gegevens van de meting wordt meteen verwerkt in een overzichtelijk rapport. Ik had meteen inzichtelijk wat voor effect producten hebben op de akoestiek. We zijn prettig, vakkundig en snel geholpen. Goede en snelle communicatie.
9 September 2024
Heleen
Weert
Meer dan geweldig!!!
We hebben een ander leven!!! Zoveel rustiger!!!
30 July 2024
Mart en Sophia Jongejan Jongejan