Pluspunten

Correcte afhandeling. Op tijd geleverd. Product voldoet volledig aan de omschrijving.

Pluspunten

Super! Ik heb problemen gehad met 2 grote aquariumpompen onder mijn aquarium. ALLES geprobeerd, dure schuimplaten, tegels, rubber matten, ALLES. Uiteindelijk bij Easy Noise control 16 dikke en 16 normale EASYdemp platen gekocht en mijn kast hiermee volgeplakt. Eindelijk is de resonantie werkelijk voor 80% teruggedrongen. Dit had ik veel eerder moeten doen, had een hoop ergernis en geld bespaard. Na een chatsessie op de site en het uitwisselen van gedachten had ik er vertrouwen in dat dit wel ging werken. Het spul is overigens ook magnifiek om PC kasten te dempen en makkelijk op maat te snijden. Even met een scherp (stanley) met een sneetje maken en snel knikken (anders vormt het zich ipv breken). Wel zorgen dat de toplaag en folie beiden zijn doorgesneden anders trek je deze los. Ik ben bij diverse autozaken geweest voor dit spul, maar; of ze weten niet waar je het over hebt, of ze hebben 1 of 2 plaatjes liggen en vragen 30 euro p/stuk. Dat wordt een kostbaar grapje. Bij EASYdemp kon ik voldoende aanschaffen voor heel mijn aquariummeubel en nog wat overhouden voor andere projecten voor een eerlijke prijs.

Het enige wat ik kon bedenken was dat 1 van de XL platen gescheurd was overgekomen, waardoor de folie en toplaag was afgescheurd. Deze heb ik gebruikt om te versnijden voor de kleinere plekken. De platen zitten los in de doos, met vrij veel "lucht" eromheen, daardoor was in 1 van de dozen het pakket opgekruld als een harmonica (waarschijnlijk heeft de doos bij transport rechtop gestaan). De doos afvullen met schuim of luchtpockets zou dit kunnen voorkomen. Plattere doosjes zou een nog betere oplossing zijn.

Pluspunten

Alles is perfect verlopen.

Geen zo doorgaan.

Pluspunten

Goed product. Levering op tijd en netjes verpakt.

Pluspunten

Heb t product nog niet kunnen beoordelen, maar levering was goed geregeld, en men was behulpzaam. Verder wordt er een adequate hoeveelheid productspecificaties gegeven, wat bij de selectie van pas komt.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering; product voldoet aan de verwachting

Niet van toepassing

Pluspunten

Duidelijk snel. Zeer correct.

Doe zo verder

Pluspunten

Snelle levering en correcte afhandeling van onze order.

Pluspunten

Vlot en zorgvuldig.

Pluspunten

Heldere communicatie, prima producten, goede verpakking en snelle levering ! Wat wil je nog meer .......

Pluspunten

Hadden gevraagde niet meer in huis . Hebben me persoonlijk opgebeld en alternatieven voorgesteld op zodanige manier dat ik toch een claxon besteld heb met een ander melodie . !! Chapoo !! Proficiat !! Je mag deze mensen (man zong verschillende melodieen en vrouw aan telefoon ) persoonlijk een schouderklopje geven van mij . Mvg. Luc

Goede service , doe zo voort !!

Pluspunten

Ik ben door Easy Noise teruggebeld naar aanleiding van mijn twee emails dat mijn bestelling niet was aangekomen. Er is een tweede bestelling/pakket opgestuurd en die is aangekomen. Deze tweede bestelling heeft Easy Noise betaald. Dat vond ik erg fair.

Als iemand iets besteld, moet de website automatisch checken of je wel alle gegevens hebt ingevuld. Ik denk dat ik mijn huisnummer niet had ingevuld. Toch werd de bestelling aangenomen en werd het pakket opgestuurd maar kwam dus niet aan.

Pluspunten

Hele duidelijke en overzichtelijke site waar je snel kan vinden wat je zoekt. Ik zocht isolatie voor mijn motorruimte en twijfelde wat voor mijn situatie de beste keuze zou zijn. Door contact op te nemen kwam ik er al snel achter, er werd snel en vriendelijk geantwoord met kennis van zaken. Ik blijf zeker klant en kan het anderen zeer zeker aanbevelen!

Geen! Ik heb een zeer goede ervaring gehad en kan alleen maar zeggen, ga zo door!

Pluspunten

snelle levering,grote diversiteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

hebben dreunfolie

vaktechnische advies??? hmmm, echt zinvol= beperkt opmerkingen over wensen levering ed is niet te vinden op bestel formulier. opmerking naar de verkoop hierover, ze zij n verbaasd, hier is nog nooit over na gedacht. levering een dag later dan wat was afgesproken

Pluspunten

zeer snelle levering .

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit materiaal. Doet precies wat ervan verwacht mag worden. Prima Nette en duidelijke website

Zeer hoge transport kosten, zou toch aardig zijn zoals meerdere bedrijven doen om de transport kosten te laten vervallen bij een bepaald aankoop bedrag. Nu kost het 1/6 van de aankoop som om het thuis te krijgen. heel veel! en twee dagen lever tijd? best veel tegenwoordig recht toe recht aan platen alleen inpakken

Pluspunten

Snel, correct en goed verzorgd

Pluspunten

Snelle service, zorgvuldige verpakking, goede info over de levertijd.

Pluspunten

Goede producten met duidelijke omschrijving . Razendsnelle levering !

62 Gessel

De Meern 3454 MZ